itt a yz-m, igaz nem kawa és nem is kdx-de cserébe akárhol odaveri őket, kivéve hosszú hosszú egyenesekben
vállalom rá a garanciát hogy nem lesz semmi baja, meg titeket amúgy sem vernélek át! ja és beszerzési áron adom tovább természetesen! sajnos ide jutottam...
Az enyémnek is ugyanilyen hangja van és mikor utoljára mentem vele még novemberben (azóta nem tudok szerezni a vízpumpába olyan szart..) ment mint az állat.
Háát a srácok írtak hozzá és ha igazat írnak de szerintem, nem beszélnek hülyeséget nézd meg miújság van a hengerben, szerintem is kompresszió csökkenés
Igazad van, egyébként én meg berhelem ha még szét sem szedtem soha de én másnak a keze alá nem adom ami az enyém azt én csinálom és tudom hogy benne vannak a cuccok de tényleg nem keljen teljes mértékben eggyet értünk
itt a yz-m, igaz nem kawa és nem is kdx-de cserébe akárhol odaveri őket, kivéve hosszú hosszú egyenesekben
vállalom rá a garanciát hogy nem lesz semmi baja, meg titeket amúgy sem vernélek át! ja és beszerzési áron adom tovább természetesen! sajnos ide jutottam...
Karbiállításhoz ért valaki?
Már igazán mennék így 3 hónap állás után