Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó alkatrészellátás....
Kawazsolti merre vagy? nagyon jó lenne ha megjönne a szimering mert itt már mindenki gurul rajtam kívül
nyugi nincs a 125 ösökkel semmi baj!
MIvan már senki nem tiszteli meg a 125-ös motorokat?

itt a yz-m, igaz nem kawa és nem is kdx-de cserébe akárhol odaveri őket, kivéve hosszú hosszú egyenesekben
vállalom rá a garanciát hogy nem lesz semmi baja, meg titeket amúgy sem vernélek át! ja és beszerzési áron adom tovább természetesen! sajnos ide jutottam...
Nem nekem kell,egyik havernak!
Olyanra gondolok ami nincs fent a neten,mert azokat már megnéztük!
nem elég 1?
Esetleg valamelyikőtök nem tud eladó 250-es vagy 200-as vagy 220-as kdx-et 280 ezer magyar pénzig?
Az enyémnek is ugyanilyen hangja van és mikor utoljára mentem vele még novemberben (azóta nem tudok szerezni a vízpumpába olyan szart..) ment mint az állat.

Karbiállításhoz ért valaki?
Ezt én is megszeretném kérdezni Kawazsoltitól,hogy hol a kuplungbowdenem amit kb 1 hónapja rendeltem meg?
Kawazsoltitól képdezném hogy merre jár az alkatrészem amit egy hónapja rendeltem?
Már igazán mennék így 3 hónap állás után
Háát a srácok írtak hozzá és ha igazat írnak de szerintem, nem beszélnek hülyeséget nézd meg miújság van a hengerben, szerintem is kompresszió csökkenés
fennt van a vidi
Szólja ha fent a vidi kíváncsi vagyok
egy szép meccet ábra tuti meg mutatja mi a baj
Kettévágni a motort
Mit akar maga a flexel?Hegyesre csiszolni a gumit?
Hátakkó,nálam ilyenkor jön a flex
majd sasoljátok meg a vidit minnya fenn lesz, azt majd az okos fülek talán meghalják a problémát
Ne hajlongjá,mert úgy maradsz
Igazad van, egyébként én meg berhelem ha még szét sem szedtem soha de én másnak a keze alá nem adom ami az enyém azt én csinálom és tudom hogy benne vannak a cuccok de tényleg nem keljen teljes mértékben eggyet értünk
ha lesz motorod, remélem sose lesz szükséged tanácsra! jobb az úgy mindenkinek!