Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miről beszél magaa?kawa szutyok?ráadásul kdx?ésszel ha nem is pénzzel papa! Ez itt egy kdx klub gyorsan kicsináljuk ám magát
Vót nekem is óperenciás tengeren is túlról ilyen retkem,leszedtem a mutatókat ment mint a széééééééél
jaja szerintem is meg győző és kivitelezhető meg oldás
csikabá maga nem semmi egy mester,igazán ért a dolgokhoz:D
Szedd le a mutatót
Na meg ha furcsállod akkor gondolom eddig többet ment mint 90 igaz ? mert ha most lassabb akkor inkább valami dugó gyűrű kompresszió csökkenésre tippelnék
Háát szoktam bütykölgetni motorokat de lövésem sincs az elektronika sem nagyon szabályozhat szerintem, mert akkor minden sebességnél meg csinálná asszem, szimering gyanús sem lehet mert azt megint minden sebességnél meg csinálnál háát érdekes
szerintem minden jó, mert mondom 90-ig rendesen gyorsul....
talán az elektronika szabályoz vagy nemtudom
Karburátor nincs eldugulva?
Gyertya jó?
Nem sűrű a keverék?
Valami elektromos vezeték nincs részlegesen elszakadva vagy valami?
Csövi nép!
az a bajom, hogy a motor nem pörög tovább ,ha eléri a mutató a 90-et

1-től 5-ig pörög üvegig és húz is izomból, de aztán 6-ban olyan, mint ha szabályozna

Vélemény valakinek?
Azért..de én nem fogok itt litániákat írni és azt várni,hogy válaszoljon rá az illető
Az infokat itt is nagyon szívesen elolvasom ha tudsz valamit érdeks infót a gépről Kawasaki KDX 250 ről van szó
a fórum kérlek azért van hogy ott beszélgessünk!
Cső!Legcélszerűbb lenne,hogy felveszel msn-re és ott elmondok mindent amit tudok természetesen nem kötelező..de úgy jobban tudok segíteni! kocsisdavid@citromail.hu az msn-címem!
Haha talán rokonok vagyunk műhal
Na ne viccelj már őrölt zöldség:):):):):):):):):)
Olyan ismerős vagy te nekem, nem találkoztunk már valahol?
250 - es szériáról lenne szó
Hiló srácok valaki írna nekem a KDX-ről mit kell rajta sűrűbben cserélni meg mennyire szezon álló ? előre is kössz
ja és kösz a pontosabb választ
Csá! Nem tom ,nem vagyok szakértő ebben , de nekem azt mondta, hogy 2x nyit az övében egyszer szintén ilyen 3-4 ezer környékén meg késöbb is vmikor, de mondom, bocsi ha hülyeséget beszélek csak nekem ezt mondta és ő azért kicsit toppon van a dt-kel, de mondom nem kötekedésnek szánom nehogy félreértsétek Amúgy neki dt 125 r-van
na cső srácok!
Dudel nagyjábol leirta hogy mi a helyzet. de csak az R es dupla poweres az SR nem!

Az esélytelen, hogy a dt dupla poweres legyen!
Az fasza, akkor hasonló a 125-ös dt-hez, unokatesómnak van és neki 2x nyit
Az jó lehet 2x tépi le a karod
Pontosabban dupla poweres az egyk 3000/perc-es fordulatnál "nyit"(vagy nem tudom mit csinál:D)a másik pedig 7000/perc-es fordulatnál!
Köszönöm még egyszer is