Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm az egyetértést
az ugy jo ha retkes!
de kül sztem is szépen szooooooool!
Csövi misi kdx!
Hát egy régebbi típusú gianelli ban rajta.
De szerintem nem kdx-re tervezték mert a rezó, és végdob nem közvetlenül van összeillesztve
Igaz nem túl szép az illesztés, de a dobnak szerintem is egész jó hangja van.

(a képen elég retkes pont )
hello sziasztok!

125cc_4ever neked milyen dobod van? mert tetszik a hangja .
hát ilyen idöben mx vs atv zek inkább...
de ma énsi beröffentettem a gépet, de csak egy kis járatás erejéig!
Ez a nagy hó nem motornak/motorosnak való
MA voltam kinnt kicsit és örültem, ha tudtam haladni.
5-10fokos emelkedő előtt, ha megáltam nem bírtam felmenni, csúszitt mint az állat
Elküldtem honlapotokra a rendelésem,csak a kuplungbowdent rendeltem meg!
Ok megvan Küldtem a címemet
Gyári betét 12980ft
Rámész a weboldalamra! És pirosan kivan emelve árajánlat kérés csak ide nem tudom beütni a Mail cimemet!
http://www.sportmotor.hu/motor...

egy kis tényanyag

a sok apró kellemetlenség ellenére fajinul megy
Szerintem azt a lyukat belehet ragasztani fémragasztóval,nem olyan eget verdesően nagy,hogy a fémragasztó nem marad meg benne,de ez csak egy ötlet,biztos van ennél jobb is,de szerintem egyszerű!
Új fejlemények
A menet mellet kitört a blokkfalából is egy darab, és jelenleg kb 1 mm-es lyuk tátong a blokkomon, és az olaj is csepereg (igaz kb 1óra latt 1 csepp...)

HA van megoldás pls segítsetek

Ha nincs minnél előbb el kell adni
Hol keressem ezen a honlapon? Bocsi h teszem a hülyét de nem találom sehol
Légy szíves nézd meg az árát,kell mindkettő,csak előbb még szét kell szednem a hátsó féket,mert össze van rohadva,addig nem akarom megrendelni hátha egész féknyerget kell cserélnem!
Adatlapomon keress ha rendeled! Ird meg hova postázzam!
Gyárilag ha jól tudom Tocico márkával szerelik ennek nem néztem meg az árát!
Igen tudom, de a drága lánc arról is gondoskodott...
Nézd csak meg jobban a képet, tőböl kiszedte a csavarok meneteit is...
gyárilag nem így van odatéve, előtte még van a láncvédő, tehát a kábel nem így szabadon van...ha megy akkor nagy baj nincs, szigetelőszalagot neki....amúgy a kábel a tirisztorba megy bele, a FŐ csatlakozó amibe felül megy pedig a tank alatt található.....azért arra figyelj hogy jól leszigeteld, nehogy valami zárlatot csináljon, mert aztán...
Én betekerném jó vastagon ezüst pattexbe aztán hozzá fognám vmihez gyorskötözővel.
Ma voltunk haverral motorozni, de ez lett a vége Szántásban jöttünk hazafele, mert az út használhatatlan volt...
Egyre agresszívabb lett a szántás, utolsó szakaszban már 40-50cm-es földrögek is voltak , aztán egyszer csak ledobja a láncot, azt szétcsapta kicsit azt a vezetéket ami az első lánckerék melett van (nem is értem mi a jó francnak kellet azt oda tenni )

Na mind 1 lényegében a fekete szigetelő réteg jött le, meg az egyik sárga sérült kicsit...
Szerintetek mi a teendő?
JB tech újranicasilozza neked....
Igazából nem találtam semmit
Adok egy cikkszámot és ha már így belejöttünk rendelnék is egyet belőle

49063-1002
A vízpumpa lapátkereke alatt az a rugós gumi akármi ami nekem elméletileg megpusztult.
Kawazsolti!
1993-as kdx 250-ben gyárilag milyen fékbetét van a 3 közül amit felsoroltál?