Nincs átütve a szám,mert gyári festés van rajta,olaszországból lett behozva ez a motor kb 1 éve!AZ évjárata 1993-as motorszám és alvázszám alapján,legalábbis azt mondták!
Kollégák! azt a vízpuma tömbszelencét nem lehet valahogy megjavítani mert 10 ezret én soknak tartom egy újért. a rendelésemet az amcsik meg letörölték és nem tom miért. írtam nekik de még semmi.
gondoltam rá megmelegíteni kicsit hátha meglágyul vagy vmi hasonló okosságot kéne művelni vele. Valakinek van vmi ötlete?
Hali!
Aki jelentkezik az alkatrészekre vegyen fel msn-re:
ecsegifityak@freemail.hu
Merevítő nélküli fekete pazzaz kormány 28,6mm 7500ft
Pazzaz szivacs 2000ft
Ufo alubetétes kézvédő 28,6mm felfogató szettel 11000ft
Ufo zöld színű markolat. 2500Ft
Ha valaki egyben elviszi akkor 21000ft.
Postázni tudom.
8200forint picit húzós ár szerintem, de mielőtt bárki leoltana, én is megnéztem és valóban ennyi...amúgy ennyiért megnövesztem a hajamat és fonok neked belőle 1et igaz az nem gyári, de egyedi!
Szia!
A vázszámod nem jó ilyen számokkal kawát nem gyártottak! Ott majd pontositsunk nincs-e átütve? az elsö öt karakter jó az alapján szerintem 90-es! Bowdwn gyári: 8200ft h betét goldf 4980ft ferrodó 6500ft Brembó 8990ft
Hát így szomorkodik sztem mindenki, ebben a hidegben mást nem nagyon lehet tenni.
Ahol megrendeltem azt az akármit a vízpumpába azt írja h rendelés törölve, de már 3 hete várok rá, most írtam nekik h mi az ábra de b.sztak válaszolni. Lehet a végén az lesz h eldurran az agyam és megveszem 10 ezerért
Jövőhéten is jó motorozós idő lesz fagynak a tavak, szedődnek elő a simsonok meg a szöges gumik
jut eszembe: maradt elfekvőbe egy fél csomag athena tömítésszett kdx125-höz, hengerfejtömítés és kipufogótömítés hiányzik, a többi tömítés azt hiszem megvan még(kuplungoldali tömítés, blokkfélhez, hengertalp, szívócsonk alatt ami van stb), +gyári, alig használt, nagyon jó állapotú főtengelycsapágyaim is vannak...ha kell valakinek szóljon itt csak a helyet foglalják, de nincs szívem kidobni őket igaz nem szokás beépíteni használtat, de hátha valaki lát benne fantáziát....
Halilalipappiiiikáákk!
Hát megnéztem, ugye a PROX nem gyárt KDX 125höz. A WÖSSNER szett 24990Ft(sztem ez még elgé baráti ár, ahoz képest,hogy a KMX 125be PROX szett 23625Ft).
Kawazsolti!Tudnál nekem mondani egy árat kawasaki kdx 250(1993-as évjáratú)motorhoz való kuplungbowdenről,és hátsó fékbetétről?Alvázszám:MLDX 250-D-005734
Lesz valami különbség használatban' a gyári nicasilos henger, és a hüvelyes közt? Árban kb mennyi egy ilyen persely, és mennyire tartós? Ezt akkor mondjuk az alap-dugómérethez készítik?
ez elég szomorú, jól átbasztak, és anno ezt a motort nézegettem én is....csupa szépet mondott róla, ennyit erről
felénk amúgy minden sarki autósbolt vállalja hengerek perselyezését, persze végül szinte minden bolt ugyan abba a műhelybe küldi tovább a hengert, de láttam már félre sikerült kókány munkát is, ezért jobb (és talán olcsóbb) rögtön a műhelybe küldeni, nem szarakodni ilyen közvetítőkkel! Én őket ajánlom, mondjuk ez hozzám van szerintem csak közel
Amúgy nagyobb hengert nem lehet rá tenni!
Üdv Mindenkinek!
Most épp hengert keresek a KDX-hez, mert mint kiderült, az is egy ócskavas, vagyis ócskaalu' már...
Elvileg nicasilos henger, de a szaki' szerint lehet, hogy már csak alu, mert túl puha, meg akkorát kéne rajta fúrni, hogy legyen valami alakja a perselynek, hogy akkora dugó meg már nincs.
Persze a dugó, amit kivettem, B-s volt!
Csináltatott már valaki bele vas-perselyt? Ha igen, hol, mennyiért, és milyen lett?
Vagy esetleg valakinek bontott, használható(!) nicasilos hengere nincs elfekvőben?
(Ja, és 200-as, esetleg 250-es hengert lehet tenni erre a blokkra?!)
Bármilyen ötletre nyitott vagyok már, de a vége lehet az lesz, hogy tolom a kert végébe, aztán felgyújtom az egész romhalmazt...
Ha gyári a kerék,akkor a hátsó küllők mérete 180 mm az elsőké 210 mm,hozzáértő ember azt mondta,hogy akkora a küllők mérete mint amekkora a kerék!Így értem én: pl ekkora a gumid,hogy:110/90-!18! a 18-as számot kell nézni!Elvileg a küllők ekkorák!
Nálunk ez gyári új 5980ft! ha érdekel az adatlapomon keress4
gondoltam rá megmelegíteni kicsit hátha meglágyul vagy vmi hasonló okosságot kéne művelni vele. Valakinek van vmi ötlete?
Aki jelentkezik az alkatrészekre vegyen fel msn-re:
ecsegifityak@freemail.hu
Merevítő nélküli fekete pazzaz kormány 28,6mm 7500ft
Pazzaz szivacs 2000ft
Ufo alubetétes kézvédő 28,6mm felfogató szettel 11000ft
Ufo zöld színű markolat. 2500Ft
Ha valaki egyben elviszi akkor 21000ft.
Postázni tudom.
A vázszámod nem jó ilyen számokkal kawát nem gyártottak! Ott majd pontositsunk nincs-e átütve? az elsö öt karakter jó az alapján szerintem 90-es! Bowdwn gyári: 8200ft h betét goldf 4980ft ferrodó 6500ft Brembó 8990ft
Ahol megrendeltem azt az akármit a vízpumpába azt írja h rendelés törölve, de már 3 hete várok rá, most írtam nekik h mi az ábra de b.sztak válaszolni. Lehet a végén az lesz h eldurran az agyam és megveszem 10 ezerért
Jövőhéten is jó motorozós idő lesz fagynak a tavak, szedődnek elő a simsonok meg a szöges gumik
jut eszembe: maradt elfekvőbe egy fél csomag athena tömítésszett kdx125-höz, hengerfejtömítés és kipufogótömítés hiányzik, a többi tömítés azt hiszem megvan még(kuplungoldali tömítés, blokkfélhez, hengertalp, szívócsonk alatt ami van stb), +gyári, alig használt, nagyon jó állapotú főtengelycsapágyaim is vannak...ha kell valakinek szóljon itt csak a helyet foglalják, de nincs szívem kidobni őket igaz nem szokás beépíteni használtat, de hátha valaki lát benne fantáziát....
Hát megnéztem, ugye a PROX nem gyárt KDX 125höz. A WÖSSNER szett 24990Ft(sztem ez még elgé baráti ár, ahoz képest,hogy a KMX 125be PROX szett 23625Ft).
valaki megtudja mondni nekem, hogy mennyibe fáj egy dugózás, ha azért korrekt cuccal lenne?
sajna van egy kis problémám, valami zörög kicsit...
van valakinek BKF en vagy AVF en ismerőse?
felénk amúgy minden sarki autósbolt vállalja hengerek perselyezését, persze végül szinte minden bolt ugyan abba a műhelybe küldi tovább a hengert, de láttam már félre sikerült kókány munkát is, ezért jobb (és talán olcsóbb) rögtön a műhelybe küldeni, nem szarakodni ilyen közvetítőkkel! Én őket ajánlom, mondjuk ez hozzám van szerintem csak közel
Amúgy nagyobb hengert nem lehet rá tenni!
Most épp hengert keresek a KDX-hez, mert mint kiderült, az is egy ócskavas, vagyis ócskaalu' már...
Elvileg nicasilos henger, de a szaki' szerint lehet, hogy már csak alu, mert túl puha, meg akkorát kéne rajta fúrni, hogy legyen valami alakja a perselynek, hogy akkora dugó meg már nincs.
Persze a dugó, amit kivettem, B-s volt!
Csináltatott már valaki bele vas-perselyt? Ha igen, hol, mennyiért, és milyen lett?
Vagy esetleg valakinek bontott, használható(!) nicasilos hengere nincs elfekvőben?
(Ja, és 200-as, esetleg 250-es hengert lehet tenni erre a blokkra?!)
Bármilyen ötletre nyitott vagyok már, de a vége lehet az lesz, hogy tolom a kert végébe, aztán felgyújtom az egész romhalmazt...