háj!
sztem az lehet, hogy ugye a villany a hajtásra van kötve nem aksiról megy, és lehet hogy nem birja el azt az igénybevételt és kicsit kihagy a gyujtás...vagy trafó vagy tekercs lehet sztem!
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Mitől lehet az, ha ráteszem a világítást a motorra üzem közben , egy pillanatra megtorpan. Gyakorlatilag kb. 1 másodpercig kihagy a gyújtás. És valamikor ezt folyamatos világítás mellett is produkálja.
Világítás nélkül nincs hiba.
hát, ez szép, tehát senki nem tud menni sehova, mindenkinek a szomszédba kell hogy legyen..ennek így nem sok értelme van ám
Skyro: én megyek hozzátok akár lesz találkozó akár nem! Arra jó helyek vannak, és egy idegenvezető mindig jól jön
ezt az ötletet díjazom! itt vannak jo helyek, homokbányák homokos falak, tiszat rétek, egyenesek, sarak midnen ami szem szájnak indegere!
lehetne egy több napos tali is, mert van az erdöben egy kis "esőbeállónak" nevezett valami. vnnak alatta padok, asztalok, és egy tüzrako hely. nyáron ugyis meleg van, meg lehetne oldani az éjszakát egy sátrazással.
mert az ugy sztem hülyeség h mindenki elutazik otthonrol, senki sem marad hazai terepen, és ismeretlen utakon boklászunk, nem ismerve a "jo helyeket"!
Na gyerekek szervezünk találkát? Ha igen akkor az első és majdnem legfontosabb kérdés: asszonyokkal vagy anélkül?
Nélkülük sztem jobb lenne mert nem lenne nyafogás h júúj saras lettem és miért vagy már megint ilyen büdös
Ha ezekkel megvagyunk helyet kell találni ami nem lesz egyszerű
Küllőméretekről még mindig senki semmit nem tud?
sztem az lehet, hogy ugye a villany a hajtásra van kötve nem aksiról megy, és lehet hogy nem birja el azt az igénybevételt és kicsit kihagy a gyujtás...vagy trafó vagy tekercs lehet sztem!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Mitől lehet az, ha ráteszem a világítást a motorra üzem közben , egy pillanatra megtorpan. Gyakorlatilag kb. 1 másodpercig kihagy a gyújtás. És valamikor ezt folyamatos világítás mellett is produkálja.
Világítás nélkül nincs hiba.
Skyro: én megyek hozzátok akár lesz találkozó akár nem! Arra jó helyek vannak, és egy idegenvezető mindig jól jön
Nálam az "utazásnak,szálllításnak" 2 feltétele van:
-el lehessen jutni a helyig földúton
-30km-en belül legyen a hely
A feltételeim arra utalnak, hogy nincs semmi féle szállítási lehetőségem, de vonóhorgunk sincs , csak a motor.
lehetne egy több napos tali is, mert van az erdöben egy kis "esőbeállónak" nevezett valami. vnnak alatta padok, asztalok, és egy tüzrako hely. nyáron ugyis meleg van, meg lehetne oldani az éjszakát egy sátrazással.
mert az ugy sztem hülyeség h mindenki elutazik otthonrol, senki sem marad hazai terepen, és ismeretlen utakon boklászunk, nem ismerve a "jo helyeket"!
persze ha jöhetnek kx esek is
Nélkülük sztem jobb lenne mert nem lenne nyafogás h júúj saras lettem és miért vagy már megint ilyen büdös
Ha ezekkel megvagyunk helyet kell találni ami nem lesz egyszerű
Ilyen hó van nálatok?
Én is voltam kinnt ma, képek is lesznek majd