ezer forint, de nem tudom hogy francia vagy japán..
amúgy egyértelmű hogy sok kaját kap a motor, és kevés levegőt, ez nem igazán egészséges..
amúgy szombat este van, nem mentek bulizni?
A gyári gyertya neve,száma:NGK BR8ES,de egy jó tanács,ha ilyen gyertyát akarsz venni bele,előtte jól nézd meg,mert én is megvettem enyémbe,hű mondom új gyertya ezzel biztos jól fog menni.Aha..persze,úgy kezdte alig akart elindulni,nagy nehezen elindult,mentem vele kb 200 métert és megállt ennek az oka:NEM EREDETI NGK GYERTYA VOLT,HANEM FRANCIA---ami egy nagy rakás kaki!Tehát arra figyelj,hogy japán legyen a gyertya,ne francia,mert az nem ér semmit!
70-80 az az utazótempó, de mikor rám jön végig nyomom neki 90-100 al. a gyári 15-52 es áttétel van rajta. a gyertyának úgy hallottam barnának kell lennie és nekem fekete sztem rengeteg anyagot kap. Hogy lehet beállítani úgy h jó is legyen? ilyet még sose csináltam.
hát ez csak karbi lehet, más nem jut eszembe... ha 70-80al használod aszfalton és ráadásul hosszú áttétellel akkor szerintem 4-5liter a reális, sőt ha nagypapisan használod akkor még a 3om sem kizárt
jobb is "parasztba" nyomni mint uton futkozni vele sztem. abba nemhiszem h lenne akkora élvezet mint terepen(sár, homok, eső, jég, gödör, kavics stb...),arra ottvannak a 4T motorok!
hát igen az egész nem másról szól mint a lehúzásról, ami elég szomorú...én 1évig motoroztam szabály szerűen, biztosítás, jogsi minden játszott, aztán rájöttem hogy minek, azóta parasztba nyomom arra amerre jól esik....de néha azért jó lenne egy rendszám, bár ha lenne szerintem elég hamar befarolnék valami kamion alá, nem nagyon van önkontroll, szóval jó nekem a terep
Az a rendszám csak nyűg rajta, biztosítás tavaly volt évi 10 most jöna papir mikor már vége a váltásnak h évi 18. akció indul h lehet mégis váltani, mindent megnéztem ami lehetséges és végül az lett a legjobb h nem fizetem be és majd fölmondják aztán kötök egy újat máshol. Meg átiratás 30 rugó volt...
hát szerintem egy találkozót nem versenyhelyszinrre versenyidőpontban kell megszervezni. akkor az a versenyről szólna és nem az egymás gépének "viziteléséről", jo sztorik mesélgetéséröl szolna...
Etz komolyan kérdezted? Motoros találkozóra mennék Attól függ milyen messze van elkérném a kocsit és belerakom de úgy nem az igazi, úgyhogy megyek motorral
Én szegedi vagyok, olyan 100 km-t elmegyek ha lesz találka. kéne keresni vmi olyan helyet ami úgy nagyjából mindenkinek jó, de sztem itt a fórumon vannak az országból mindenhonnan.
hello sziasztok
Lesz elvileg majd halásztelken a kamiringen enduró verseny márciús-április környékén. Majd úgyis fogok írni a pontos ídőről. Nincs kedvetek egy kdx találkozót esetleg egy versenyt?
addigra mindenki felkészíti a paripát.
Pár darab van meglazulva, elvittem a szerelőnek és azt mondta h megy így még sokáig de jó lenne megcsinálni mert félre kopik a gumi. Nem ráz meg semmi komoly. Húzni nem lehet rajtuk mert a 15 év alatt megette őket a fene és nem mozdulnak azért kellene új belőle.
amúgy egyértelmű hogy sok kaját kap a motor, és kevés levegőt, ez nem igazán egészséges..
amúgy szombat este van, nem mentek bulizni?