Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát kár. midnenhol csak 12 esben van...:S
páncéljaitok vannak?
jól néz ki, de nem tudok segíteni.
Optikai dolgokkal nem igazán foglalkozunk, inkább csak alkatrészekkel, ruházattal és bukósisakkal ....stb
ja hallod az árrésből vettem a yz-t akkora üzlet volt
nincs nálatok 6V-os led cső v led sor?

ilyesmire gondolok!
KÉP
fel is töltöttem a KMC és a JT láncokat.
Képeket, majd akkor rakok fel ha hozok belőle raktárra.
jah
hát azér anniyba tuti nem kerülne!

de ha jól emlékszem úgy mondta hogy lazák a küllők. azt nem kell kicserélni őket, küllőkön lehet huzni. bevizet vmi gumishoz aki ért az ilyen küllős dolgokhoz és kicentírozza neked!
nem, a saját árlistámból való.
küllő darabja 9ezerért
megnéztem cmsnl-en de nem találtam semmit.
gyárit akarsz venni? mert ha igen akkor tudok adni egy telószámot, pécs kawasaki márkakereskedés. megmondod típust meg asszem alvázszám kell és megmondják mennyibe kerül. bár a gyári cuccok elég drágák, de ha túl drágának gondolod, hogy ott nem rendeled meg akkor kérdezd meg tőlük a méretet azt is meg tudják mondani szerintem.
ez nem a barinkának a exceles lánc listájából egy részlet?
A küllőkről nem tud senki semmit? hátsó kerékbe mekkorák valók?
ja..akkor az ugy jo kis üzlet volt!
én anno pinkéktől JT-t rendeltem pont ezért, aztán KMC-t küldtek a Jt árában...
fasz kivan hogy a 428 as láncok jelentősen oclsóbbak azz 520asnál..
bár fingom nincs miért...
a KMC sajnos drágább, a JT a legolcsóbb
ENNYI
de a KMC és az olcsóbb erősített láncok ott 3-4ezer körül vannak, a DID nem tagadom ugyan ennyibe kerül ott is, ezzel nincs baj! reális árak vannak nálatok is meg pinkéknél is.
már megérte beszélgetni róla, mert igazad van ma este fel is töltöm a WEBÁRUHÁZBA.
Addíg is itt vannak az árak
hát jó áfa emelés minden fasz. de a DID lánc az sosem fog annyiba kerülni mint az ugyan olyan JT v KMC! Nagyobb márka és drágább! a JT lánc az mostis asszem 5000 v mennyi!
most ezek a hivatalos árak, ott is ugyan ennyi.
Tavaj volt egy ÁFA emelés, meg három árváltozás az euró miatt.
régebben sajnos én is mindent ocsóbban vettem, de sajnos ezt nem lehet figyelembe venni.
nálatok sajnos nincs, én annak idején a pinkmotorstól rendeltem(KMC-t, de van azt hiszem JT meg még valami más is), csak a motorra sosem raktam fel, de más is rendelt akkor innen a fórumból, csak már nem tudom ki. Tőle kéne megkérdezni mi a tapasztalata!
nem kapsz erősített láncot annyiért sajnos.
itt vannak a lánc árak
bazdki, hiába veszel kopottat! az akkor sem úgy van kopva mint a hátsó lánckereked meg a láncod:/
amúgy a fogaskerekek akkor is ugyanannyiba kerülnek ha full rövidet veszel...a láncon tudsz variálni azzal hogy drágábbat veszel..