tényleg, észre sem vettem
én az alkatrészek alapján tudom megnézni, hogy mikori típusok vannak.
KDX 250 Wössner dugattyú 80-84-ig
KDX 250 Wössner dugattyú 91-94-ig
97-est nem találtam
nem tudom, hol rendelted, ott nem tudták megmondani?
De ha felmész az oldalra ott láthatod, hogy 91-94-ig ugyan azt írja hozzá. www.robogotuning.hu www.prox.hu
Megnéztem neked ez egy 1990-es gépsárkány!
Edigi tapasztalataim szerint az alábbi alkatrészek mennek tönkre ha nem gondozzák öket idöben! Ebben van két szelep jobb és bal ennek ára 11300ft ehez kapcsolódik egy kis fogaskerék ami 5300ft és egy fogasléc az 13400ft kell még hozzá 3db alátét annak 2800ft /db és egy hengerfejtömités ami 3500ft. Rendelésre tudom hozni ! Ha érdekes lehet az adatlapomon lévö elérhetöségen keress!
A váz: DX125A-002228
Blokk: DX125AE003631
A hengerben a fogas-tengely' van csak meg, minden másra szükségem lenne! (a 2 szelep bent volt, de törött, a többi alkatrész pedig meg sem volt, így vettem sajnos)
Srácok!
Van valakinek ötlete esetleg, hogy honnan tudok KDX 125-be power-t szerezni?!
Próbáltam a bontókat, motorboltokat, de eddig semmi.
Újat hol érdemes keresni?
Ha valakinek van bármi infója, megköszönném!
ó, hát ez még a kezdetek kezdetén lehetett
br8es való bele egyébként,meg voltak a motorral ennél sokkal nagyobb gondok is, de mikor eladtam elvileg jó volt, volt fasza alapjárat, meg ment is rendesen, minden rendben volt vele, remélem azóta is...
"Helló!
98as kdx125-öm van.
NGK BR7ES gyertya van benne,-de olvastam itt a fórumon hogy NGK BR9ES ajánlott bele. -ennek lehet valami köze ahhoz hogy nincs alapjárat, /inkább ingadozik/ vagy esetleg ahhoz hogy néha elkezd szaggatni a motor /magas fordulaton/
igazából egy karbi hangolás is ráférne a motorra! de még nem nagyon jutottam el odáig
előre is köszönöm a választ! jól jönne
Előre is köszi!"
Egyszer régen írtad ezt, igaz akkor még nem voltam fórumtag. a hengerfejjel meg télleg nem volt semmi baj, te csak a megoldást mondtad.
Mondjuk annyira nem érdekel a dolog, csak gondoltam körbekérdezek, mivel lehet esetleg egy-két plusz rongyot kifacsarni még a vasparipámból...
biztos hörcsög meghajtású
csak hülyéskedek nehogy komolyan vedd
Megnéztem a PROX katalógust is és ott is 80-84 és 91-94
84-91-ig nincs
Ezt a Wössner katalógusban találtam és nem igen szoktak hibázni!
én az alkatrészek alapján tudom megnézni, hogy mikori típusok vannak.
KDX 250 Wössner dugattyú 80-84-ig
KDX 250 Wössner dugattyú 91-94-ig
97-est nem találtam
De ha felmész az oldalra ott láthatod, hogy 91-94-ig ugyan azt írja hozzá.
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Szerintetek egy 97-es kdx 250 be jó egy 94 -es levegő szűrő mert mást nem kaptam?Remélem mert megrendeltem .
Üdv!
Edigi tapasztalataim szerint az alábbi alkatrészek mennek tönkre ha nem gondozzák öket idöben! Ebben van két szelep jobb és bal ennek ára 11300ft ehez kapcsolódik egy kis fogaskerék ami 5300ft és egy fogasléc az 13400ft kell még hozzá 3db alátét annak 2800ft /db és egy hengerfejtömités ami 3500ft. Rendelésre tudom hozni ! Ha érdekes lehet az adatlapomon lévö elérhetöségen keress!
Blokk: DX125AE003631
A hengerben a fogas-tengely' van csak meg, minden másra szükségem lenne! (a 2 szelep bent volt, de törött, a többi alkatrész pedig meg sem volt, így vettem sajnos)
Ha tudsz vázszámot adok rá árat!
Van valakinek ötlete esetleg, hogy honnan tudok KDX 125-be power-t szerezni?!
Próbáltam a bontókat, motorboltokat, de eddig semmi.
Újat hol érdemes keresni?
Ha valakinek van bármi infója, megköszönném!
az enyémbe meg a 250esbe kell 9es!
br8es való bele egyébként,meg voltak a motorral ennél sokkal nagyobb gondok is, de mikor eladtam elvileg jó volt, volt fasza alapjárat, meg ment is rendesen, minden rendben volt vele, remélem azóta is...
98as kdx125-öm van.
NGK BR7ES gyertya van benne,-de olvastam itt a fórumon hogy NGK BR9ES ajánlott bele. -ennek lehet valami köze ahhoz hogy nincs alapjárat, /inkább ingadozik/ vagy esetleg ahhoz hogy néha elkezd szaggatni a motor /magas fordulaton/
igazából egy karbi hangolás is ráférne a motorra! de még nem nagyon jutottam el odáig
előre is köszönöm a választ! jól jönne
Előre is köszi!"
Egyszer régen írtad ezt, igaz akkor még nem voltam fórumtag. a hengerfejjel meg télleg nem volt semmi baj, te csak a megoldást mondtad.
Mondjuk annyira nem érdekel a dolog, csak gondoltam körbekérdezek, mivel lehet esetleg egy-két plusz rongyot kifacsarni még a vasparipámból...