Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem írtam hogy nem volt alapjárat, és a hengerfejjel sem volt baj....amúgy a kdx125ösökből csak egy verzió van...évjárattól függetlenül..nem láttam még 91től újabbat, de elküldöd a váz és a motorszámot és megmondom neked mikori..de fogadni mernék hogy az sem újabb
egy 91'est elvitt 220-ért? Legalább az problámákat (hengerfej, alapjárat hiánya stb.) sikerült megoldanod?
helló!
Hát az enyémet 220üveggolyóért sikerült eladni...egy fiatal srác vette meg, (volt benne egy kis szerencse)...ami a lényeg hogy a blokk szépen le legyen tisztítva,m sár ne nagyon legyen rajta, egy jó kép mindenképpen jól jön a hirdetésnél, nomeg egy jó szöveg
Szevasztok!
Én is most tervezek eladni egy KDX 125-öt... szépen kicsinosítottam, a sárvédőn a repedést megragasztottam, lemostam... váltóolaj cserélve, alapjárat viszonylag behangolva. Valamit kéne még csinosítani rajta? S&B, olvastam, hoyg te nem rég adtál túl a motorodon. Ki vittel, és mennyiért?
jaja énis mondtam h a nagy gumi megfogja kicsit a motort!

hát én olyat használok mint a 2 jobb oldali a castrolt!
semmi baj nincs vele...jol kell adagolni(nekme ilyen gond nincs különolajzás miatt )

szép képek lettek Balázs
adni kell neki had "szoktya"
hello sziasztok

125cc_4ever ! Olyan kérdésem lenne hozzád h HOGY FÉRT BE A 120/90 gumi ? Nekem 110/100 as van ben és hát eléggé ki van milizve h ne érjen a tánvilla elejéhez és oldalához .
Igaz én lemértem tolomérővel és 128cm jött ki bütyők távolságra. Lehet h el van méretezve a gumim?
Egyébként azt hallottam minnél nagyobb gumit raksz föl annál jobban megfogja a motort és nem engedi rendesen kipörögni.

Egyébként a lap alján olvastam h ki milyen olajat ajánl. Én IGOL propuls full szintetikus olajjat vettem bele akkor mikor megvettem a motort és nekem az nagyon bejött. Igaz 5400 ft 1 l.
(képen lehet látni)
csámpi? hogyérted?
Mintha egy csöppet sár lenne
NA ma voltunk egyet haverral gurulni, meg előtte fel lett rakva egy Mitas C-02-es 120/90-es gumi, csak sajna még kicsit csámpi, de remélem bejáródik a helyére
Nekem meg olyan kéne ami jobbról van a két oldalsó idom között az a fekete vmi. ezen nem volt mikor vettem de láttam másik KDX en h van rajtuk.
Jobbról az olajtartály van, oda sztem nem nagyon baj ha nincs.
valakinke nincs esetleg egy fölösleges alkatrésze? oylan kéne ami a hütö elé kell az a müanyag légterelö cucc... sehol nem találtam rá. jobbos kéne!
hát benzinnek jobban jársz...
brigéciol 1l kb 7-800Ft benzin meg kevesebb mint fele!
brigéciol,de az szerintem drágább mint a benzin..vagy egy kis mosószeres vízzel súrolod...csak azzal SÚROLNI kell
Ha minden jól megy hnap meg tudom rendelni azt a vackor és utána lehet repeszteni
Az olajos genyót ami a karbi alá szokott berakódni a benzinen kívül mivel érdemes még lemosni? kezd drága lenni a benzin. ma nálunk a kúton 310 volt
akkor 2órára ahogy tetszik
hát azér az 5 percért nem érdemes elindittani...
jh thx!
Mi az hogy nem indítottad el?
Kérlek szépen , ülj már rá , és emnj már vele egy 5percet

De amúgy a képek pofásak, meg a gép is
köszi nekem is teccik!
hát én nemtudom így vettem már!
nem inditottam el csak kitoltam pár kép erejéig
A kipufogód le van krómozva vagy csak nikkeles? én is ilyenre akarom megcsinálni az enyémet, sztem nagyon jól néz úgy ki
Csodálatosan jó a gép kolléga
beindítottad úgy ahogy mondtam?
na enniy elvileg..