Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon van a motor
Ma verettem is egy jót
sajna csak az esemény után készültek képek

amúgy a szervízben kapott új termosztátot, egy használt,de jó hűtő kupakot, egy széép kawa kék nezin csövet ,meg a teló ki lett húzva, a többi dologról sajna nem tudok...
akkor cmsnl-en olcsóbb
Itt ugyanaz az akármi 17.50euro:D
Ha nincs szerelési könyvetek,inkább vegyetek.A kókányolásnál többet ér
http://szerelesikonyvek.byetho...
Én a carolinacycle.com on találtam meg, de megnézem azt is amit mondtál.
CMSNL.COM-ról is tudsz rendelni bankkártyával, állítólag 1hét alatt simán itt van, és ott sem drága!
Nekem a tömítések már csak kartonos megoldással mennek:D am megtaláltam azt a céget akitől azok veszik ahol voltam, 12 dolcsiért meg tudom rendelni csak mire ideér a yenkiktől nem tom mennyi lesz a postaköltség.
ja hát gyári cucc gecidrága...énis hülye fejemmel megrendeltem 7000 ért a karbitömitést és csak egy gumidarab...
Amire mutat a nyíl az fémből van és itt ez az egy dolog van amit a szerelő tömbszelencének hív. megvan már biztosan ezt kell kicserélni, voltam ma mindenféle alkatrészboltban és sehol sincs. gyári kawasaki van 10500 ft-ért. bontókban szétnézek, cikkszámát fölírtam, hátha lesz valahol mert ez nekem kicsit sok egy 5 centis gumiért.
Mégsem az a szimering,amit én kérdeztem..amit kiszedtél "gumiféleséget"(amit fogsz a kezedben) azt kell kicserélni szerintem,mert más szimering vagy tömítés nincs ott!
Ja bocs mindenkitöl. Én a jobb oldali főtengely szimeringre gondoltam. Ehez viszont nemnyúltam , úgyhogy nemtudom hogykell.
az sztem nemaz! alul h meg van gyürödve...a szimering elég kemény müanyag/gumibol van az nem cisnál iylet sztem!
bár kituggya....
Az a szimering ahová mutat a nyil?Annak néz ki!
Így néz ki egy szimering..jobb esetben(van kisebb is nagyobb is)
Először a lapát alatt aztán az a gumi kiszedve.
ahhoz nem kell kiszedni a blokkot asszem..
Úgy áll az henger h kiszedtem a lapátot és ki bírtam szedni azt is. ez alatt már csak olyasmi van amit csapágynak nézek és az már tuti belülről van és szét kell hozzá szedni. képeket nemsoká csinálok.
Jó a léghütéses is, mint pl,: Honda xr 400 . Tuti moci
hát szerintem ha endurozni akarod akkor mindenféleképpen vizhütésest vegyél!
Amúgy milyen az új motorod?
Hát még nemigazán tudom , de jó lenne valami olcsó dr-z, vagy 350-es dr, vagy honda xr400-600. Lehet hogy papiros lesz ,de lehet hogy nem , majdmeglátom milesz
mi lesz a kdx helyett?
hello. felveszlek. Csak én nem szoktam sokat msn-en lenni, de azért néha fennleszek
heló kdx125sr!
feltudnál venni msn-re?
szertnék párat kérdezni
hello. Kdx 125-nek szimering cseréhez szétkell húzni a blokkot! Kifelé nemjön mert van egy perem. Legalábbis nekem úgyvolt.