Itthon van a motor
Ma verettem is egy jót
sajna csak az esemény után készültek képek
amúgy a szervízben kapott új termosztátot, egy használt,de jó hűtő kupakot, egy széép kawa kék nezin csövet ,meg a teló ki lett húzva, a többi dologról sajna nem tudok...
Nekem a tömítések már csak kartonos megoldással mennek:D am megtaláltam azt a céget akitől azok veszik ahol voltam, 12 dolcsiért meg tudom rendelni csak mire ideér a yenkiktől nem tom mennyi lesz a postaköltség.
Amire mutat a nyíl az fémből van és itt ez az egy dolog van amit a szerelő tömbszelencének hív. megvan már biztosan ezt kell kicserélni, voltam ma mindenféle alkatrészboltban és sehol sincs. gyári kawasaki van 10500 ft-ért. bontókban szétnézek, cikkszámát fölírtam, hátha lesz valahol mert ez nekem kicsit sok egy 5 centis gumiért.
Mégsem az a szimering,amit én kérdeztem..amit kiszedtél "gumiféleséget"(amit fogsz a kezedben) azt kell kicserélni szerintem,mert más szimering vagy tömítés nincs ott!
Úgy áll az henger h kiszedtem a lapátot és ki bírtam szedni azt is. ez alatt már csak olyasmi van amit csapágynak nézek és az már tuti belülről van és szét kell hozzá szedni. képeket nemsoká csinálok.
Hát még nemigazán tudom , de jó lenne valami olcsó dr-z, vagy 350-es dr, vagy honda xr400-600. Lehet hogy papiros lesz ,de lehet hogy nem , majdmeglátom milesz
Ma verettem is egy jót
sajna csak az esemény után készültek képek
amúgy a szervízben kapott új termosztátot, egy használt,de jó hűtő kupakot, egy széép kawa kék nezin csövet ,meg a teló ki lett húzva, a többi dologról sajna nem tudok...