cső!
hát igazábol az a "rugos gumihenger" a szimering. legalábbis anank kell h legyen a szimering belselyében van rugo. hát attol függ milyen a szimering helyének a pereme, ki lehet-e huzni kifelé(sztem nem),ha nem akkor viszont le kell venni az a deknit és befelé ki lehet venni a szimeringet, és belülröl berakni az ujat!
de ha szét van szedve, akkor csinálhatnál pár képet és megmutathatnád, akkor mi is többet látnánk!
És az a szimering merre van? leszedtem a lapátkereket és alatta volt vmi rugós gumihenger, arra tippelek de nm vagyok biztos benne. vagy az egész blokkot szét kell húzni és belülről?
hát igazábol az a "rugos gumihenger" a szimering. legalábbis anank kell h legyen a szimering belselyében van rugo. hát attol függ milyen a szimering helyének a pereme, ki lehet-e huzni kifelé(sztem nem),ha nem akkor viszont le kell venni az a deknit és befelé ki lehet venni a szimeringet, és belülröl berakni az ujat!
de ha szét van szedve, akkor csinálhatnál pár képet és megmutathatnád, akkor mi is többet látnánk!
JA már elég sok szíínű leszek : kék piros zöld...
a koptatót az elején csiszold meg egy kis olajos vízbecsiszolóval, csodákat fog vele tenni
Most vettem
Ha az olajam vizes, fehéredik és habzik az csak a vízpumpa szimeringen mehet bele vagy van még más hely is ahol összefolyhat?
máshol meg éheznek...
rátok nemhatott a gazdasági vállság
amúgy szép a géped
Hol lehet kapni pest megyében carbon matricát blokkra?
ÉS milyen árban?
Boldog Új Évet KDXesek
Minden kdx -esnek Boldog Újévet !
És jó bulizást, jövőre meg motorozást!