Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Énis eladtam a kdx-emet ., de azért szerintem fogok még ritkán írni a fórumba.
Azaz a "gumihenger",van benne egy rugó,de elvileg nem kell széthúzni a blokkot,bár attól függ milyen motor Jó lenne valami kép róla!
cső!
hát igazábol az a "rugos gumihenger" a szimering. legalábbis anank kell h legyen a szimering belselyében van rugo. hát attol függ milyen a szimering helyének a pereme, ki lehet-e huzni kifelé(sztem nem),ha nem akkor viszont le kell venni az a deknit és befelé ki lehet venni a szimeringet, és belülröl berakni az ujat!

de ha szét van szedve, akkor csinálhatnál pár képet és megmutathatnád, akkor mi is többet látnánk!
És az a szimering merre van? leszedtem a lapátkereket és alatta volt vmi rugós gumihenger, arra tippelek de nm vagyok biztos benne. vagy az egész blokkot szét kell húzni és belülről?
Hello!Hát elvileg az csak azon a szimeringen mehet be!
köszi (neked is Dudi )

JA már elég sok szíínű leszek : kék piros zöld...
Háát az más műfaj
fasza kis csimma ez csak piros a kékhez
a koptatót az elején csiszold meg egy kis olajos vízbecsiszolóval, csodákat fog vele tenni
Jóó ez a csizma..régi gép...hát akkor az én 1983 as simsonom az új?
Régi motorhoz ,régi csizma
Most vettem
Sziasztok!
Ha az olajam vizes, fehéredik és habzik az csak a vízpumpa szimeringen mehet bele vagy van még más hely is ahol összefolyhat?
kár hogy azért van rajta telefon mert a szerelőt kellett hívni....de alakulgat már..
2 telefon...Castrol olaj
máshol meg éheznek...
rátok nemhatott a gazdasági vállság
Jah tudom, hogy ez csak egy szar, gyenge endúró, de amúgy nem a motorra kellene

amúgy szép a géped
az emelőért bocs....majd veszek ha megérdemli
ha a kdx-re kell, akkor a festék többet ér, vagy egy vázvédő...ne gagyizz, ez endúró
EGETRENGETŐ FONTOS KÉRDÉS!

Hol lehet kapni pest megyében carbon matricát blokkra?
ÉS milyen árban?
B.Ú.É.K:

Boldog Új Évet KDXesek
B.U.É.K.! Mindenkinek!
Helló
Minden kdx -esnek Boldog Újévet !
És jó bulizást, jövőre meg motorozást!
BUÉK! motorozásban gazdag, balesetmentes jövö esztendöt minden kdx-esnek és minden motorosnak!
BUÉK
BUÉK
én vettem komoly 10Liter benzint ma, meg 1Liter olajat...már spóroltam húúdesokat, bele sem merek gondolni.
hát most 100 literen spoprolsz 2000Ft-t szal nem nagy eresztés ha feltankolsz. csak a pénzt emészti