Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 óráig
Ugye aki feltankol benzinnel annál nincs gond egy darabig..
hát az télleg baj hát az télleg elég nagy baj...dehát ez van!

ja volt tv-ben 59%-a ado a benzinnek
h rohaggyanakmeg! sok hülye tirpák
ja igen, olaj ügyben szopás van, magamnak sem tudok már szerezni...van baj
ja hogy rohadjanak meg! 50valahány százaléka adó neki.......basszák meg a rohadt köcsögök! komcsik hitele miatt szopunk, oroszországba meg 150forint....hát bekaphatják ám...
na megyek aludni holnap korán lesz reggel sajna...majd csak estefelé leszek! hnap mennyen vki veressen 1et az én nevembe nis
ez majd csak jövöre derül ki mert már üzemanyag sincs bennt elég tartalékon jöttem haza multkor. jövöre elmek tankolni (ma volt hiradoba benyo 314 ) és majd megprobálom ugy ahogy mondtad!
möglássuk...
hát ez az, úgy azért ne is csodálkozz, próbáld meg hogy holnap beindítod, bemelegíted, aztán ha kihűlt teljesen még 1X beindítod.....és nézd meg úgy hanyadszorra indul be....lehet csak nehezen kapja fel a kaját azért indul nehezen.......ugye ráfolyásos
htt nekem idnittások között min. 2 hét volt...
a kdx-em 5-10fokba 1-2rúgásra indult......mínuszba is max 4-5kellett neki....mondjuk max 3nap állás után, mert utána azért kellett vele küzdeni...
de nyáron sem az igazi...

ja mégaz a kérdésem lenne: h müanyagra mivelérdemes festeni? milyen festékkel.. mertmint a képen is látod pattog fel mindenhonnan a festék sajna:S

a képen a hátso sárvédön és a hütöidomon látszik...és ugyan ez van tuloldalt, és a fejidomrol is kezd felpattogni!:S
*bár az nem a legjobb
csak fázik
tovább kell melegíteni
ennyi a probléma
kawát általába beugrasztom vele is megállok aztán ott vagy menetközben már az nem a legjobb
és ezt h lehetne kiküszöbölniszerinted? vmi lehet a hiba oka mert eléggé idegesittö
tsrt is sokszor kell melegítenem
hát ugy jo sztem! most cseréltem raj láncszettet!
de valamiért nem jol indul hidegen de nem jövök rá h mi lehet!
gyertya tuti enm azt cserélgettem már, és ezzel a legjobb, haver 250ese ugyan ilyennel szuperál! szal gyertya baj kilöve...nemtudom elképzelni mi lehet.a karbiban a fuvokák nincsenek eltömödve nemrég lett szétszedve a karbi, benzinszint is jo, lett rajt kicsi állitva is igy pont jo
de nem akar jol indulni..:S
és hogy szuperál?
ezt Nagyatédrol hoztuk!
azthittem
mert azzal a kdx el mentem már
meg a kx is onnan való
káposztát nemkaptam hozzá
nem
te KDX ed ugye nem Vecséről való?
semmi baj! inkább még jol is teszed! ugyis csak a punnyadás van itt sajna
kell egy kis élet!
jah bocsi mindenkitől, hogy a KX emmel idejövök a KDX esek közé