ja hogy rohadjanak meg! 50valahány százaléka adó neki.......basszák meg a rohadt köcsögök! komcsik hitele miatt szopunk, oroszországba meg 150forint....hát bekaphatják ám...
ez majd csak jövöre derül ki mert már üzemanyag sincs bennt elég tartalékon jöttem haza multkor. jövöre elmek tankolni (ma volt hiradoba benyo 314 ) és majd megprobálom ugy ahogy mondtad!
möglássuk...
hát ez az, úgy azért ne is csodálkozz, próbáld meg hogy holnap beindítod, bemelegíted, aztán ha kihűlt teljesen még 1X beindítod.....és nézd meg úgy hanyadszorra indul be....lehet csak nehezen kapja fel a kaját azért indul nehezen.......ugye ráfolyásos
hát ugy jo sztem! most cseréltem raj láncszettet!
de valamiért nem jol indul hidegen de nem jövök rá h mi lehet!
gyertya tuti enm azt cserélgettem már, és ezzel a legjobb, haver 250ese ugyan ilyennel szuperál! szal gyertya baj kilöve...nemtudom elképzelni mi lehet.a karbiban a fuvokák nincsenek eltömödve nemrég lett szétszedve a karbi, benzinszint is jo, lett rajt kicsi állitva is igy pont jo
de nem akar jol indulni..:S
ja volt tv-ben 59%-a ado a benzinnek
h rohaggyanakmeg! sok hülye tirpák
möglássuk...
ja mégaz a kérdésem lenne: h müanyagra mivelérdemes festeni? milyen festékkel.. mertmint a képen is látod pattog fel mindenhonnan a festék sajna:S
a képen a hátso sárvédön és a hütöidomon látszik...és ugyan ez van tuloldalt, és a fejidomrol is kezd felpattogni!:S
tovább kell melegíteni
ennyi a probléma
kawát általába beugrasztom vele is megállok aztán ott vagy menetközben már az nem a legjobb
de valamiért nem jol indul hidegen de nem jövök rá h mi lehet!
gyertya tuti enm azt cserélgettem már, és ezzel a legjobb, haver 250ese ugyan ilyennel szuperál! szal gyertya baj kilöve...nemtudom elképzelni mi lehet.a karbiban a fuvokák nincsenek eltömödve nemrég lett szétszedve a karbi, benzinszint is jo, lett rajt kicsi állitva is igy pont jo
de nem akar jol indulni..:S
mert azzal a kdx el mentem már
meg a kx is onnan való
káposztát nemkaptam hozzá
kell egy kis élet!
demár le KDX ezték a motoromat