Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma felkerül a gumi, utána ha az idő engedi hamarosan szeretném kipróbálni ( és a közben elkészült láncolajzót is). Mindenképpen megírom az első tapasztalatokat.
Fisi, nagyon vagány az új ülés!
Ejha! Z úr egyre keményebb!
Szia Eryk!

Örülök, hogy meglett a guma! Majd számolj be mihamarabb, miket tapasztaltál vele!
No én néztem hódot minden félét, de nem esett le!

No akkor már én is felrakok egy típusidegen képet, elkészült Zé új ülése!
Lassan vége a bejáratásnak
A nagy 0 alatt. Azért elmond valamit nem?
A futott kilómétert.
Mit kell nézni ezen a Mórickan ivzo!?!?
Bocs, rossz képet tettem fel az előbb!
Sziasztok!
Most találtam a Versys fórumon
Engem is érdekelne majd a véleményed, bár én most a K80-as szett mellett döntöttem, mert nem kaptam Pilot Activ-ot olcsón.
Pirellit még nem próbáltam.Majd írd meg hogy tetszik az új!
Most egy Pirelli Dragon van rajta, de ez egy kényszer szülte választás volt annak idején. Nem volt pénzem, de cserélni kellett és ez volt olcsón. Túltárolt 140/60-as. Alacsony az oldala, ezért elég merev és nem volt túl komfortos a gyári 130/80-as Bridgestone-hoz képest. Remélem jó lesz
Szia!

Tudok segiteni! Adatlap!
Üdv.
Elmondása szerint kirándulása előtt két évet spórolt az útra.(olasz fizetéseket alapul véve)
Nem tudom mivel foglalkozott de azt tudom hogy felmondott az indulás előtt.
Természetesen út közben is vállalt alkalmi munkákat (mosogatás ,élménybeszámolókat tartott egy kis apróért stb)
A gépet kifejezetten erre az útra vette,és átalakította.
Hali
Keresek vezèrmütengelyt kawasaki 500 er 2006-os
06308681535
Megelőlegezem,hogy tetszeni fog.Nem tudom most mi van fenn a tiéden de egy észrevétel:Másként viselkedik a kanyarokban mint pl. a Heideneau .Sokkal jobb de az első km-eken figyelj erre is!
Helló Fisi, Parabellum!
Hétfőn megrendeltem a gumit a gépre. Tegnap már meg is jött. Izgultam a magasság miatt, de most hogy méregettem, megnyugodtam, mert még magasabb is pár milivel mint a gyári 130/80-as. Nagyon kíváncsi leszek hogy szerepel majd.
Dicséretes kirándulás volt.Kár,hogy ennyi ráérő idő a világon nincs.Párszor lefektette szegény motort a kolléga.
Hát ugyan Pigigs kartárs a Gs 500 fórumba rakta fel a videót- de utólagos engedelmével megosztanám itt- mit is lehet elérni evvel a szar telekre járós motorral!
Mert hát ugye nem bírja..

Csak nem egy Er-5- el a világ körül? :P
Szia!

Érdeklődnék, hogy esetleg megvannak-e még a Peli 1430 dobozok?
Lényeg a lényeg,hogy meg vannak az idomok.
köszönöm a linket, az idomok már úton vannak hozzám...:)

Japu, minden nap néztem az aprót, ezt a hirdetést 00:23kor tették, neharagudj de akkor már aludtam...
egesz jo arba van ez is. mindenkepp uj gumit ennek a kesobbiekben hasznalt gumi egy motoron eletveszelyes lehet
*Michelin Pilot Street- francba már