Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Eladó a következő konzol ER5-re. Az oldalsó konzolok Monokey rendszer, a top meg amilyet akarsz. Csapokat küldök neked, hogy olyan dobozt rakj rá, amilyet akarsz.
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT.

Dusán
Szia a motorom hetekig honapokig allt csak parszor volt beinditva apam azt mondta hogy ne nyuljunk a karbihoz jarassuk a motort kicsit turaztassuk es nem lesz gond vele.
Rakj bele Spurit, bár ott Angliában elég macerás lesz beszerezni..
Szia, nekem is egy első szériás er5-ösöm volt. Nem volt gond a karbikkal. Szerintem tisztítani akkor kell, ha valami probléma van az üzemanyag ellátással. Ha nincs, akkor nem kell piszkálni.
Karburator tisztitasa szukseges egy 98as ER 5 oshoz? vagy ha ujra elkezdjuk rendszeresen hasznalni akkor magatol kitisztul? van valakinek tapasztalata ez ugyben?
Sziasztok!
Gadus, köszi a választ! Azért néha megesik hogy besötétedik, és akkor azért zavaró, hogy a fénycsóva közepe hiányzik. A képen látszik, a középső lámpában az izzó előtt van egy árnyékolás, és az veszi el a fénycsóva közepét.
Á, nem kell sötétbe motorozni,és nincs probléma
Ha jó a világítás, szerintem normálisan látnod kellene az utat magad előtt. Nem lehet, hogy az izzóval van gond?
A Picassoba 2 éve vettem emelt fényerejű H4-es izzókat, ahhoz állították be a fényszóró magasságot. Most egymás után kiégtek, és visszatettem a régieket: most alapból lejjebb világítanak és olyan, mintha gyertyák pislákolnának elöl.
Mehet bele a Xenon szett, vagy valami megnövelt hatotavolsagu verzió. Én is kíváncsi leszek a Zé fenyere, egyenlőre még a baglyok picsajat világítja, tipikus gyári beállítási fake....
A múltkor Ivzó kérdezte hogy milyen a versys világítása sötétben.Ma kipróbáltam(mivel 5-kor már sötét volt) Szar.Városba közvilágítással még elmegy,országúton sötétbe meg lehet nézni az elöttem haladó autót.(ha az árokba megy akkor cucli ) Mondjuk ritkán motorozom sötétben úgyhogy nem igazán érdekel.
Szerintem elképzelhető a tömítés csere, csak...
16 ezer Ft-ért engem nem érdekelne, hogy piros a varrás rajta. Na bumm, mégsem rózsaszínű.
Urak!

Egy technikai kérdés:
Ma előcsomagoltam a motort, mert valószínűleg nem sokszor lesz 15 fok decemberben, és azt tapasztaltam, hogy a motor alatt felszáradt fagyálló nyomok vannak, illetve a vízpumpaház alól indult a csöpögés. A kérdésem az, hogy itt ez utalhat valami vízpumpa hibára, vagy csak egy sima tömítés cserében gondolkodjak? Csavarokat próbáltam utánahúzni, hátha ott a hiba, de nem lehetett már jobban meghúzni. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel esetleg?
Mellesleg mentem egy nagyobb kört a kollégámmal, mert 10 perccel később felhívott, hogy van-e kedvem gurulni egyet, és perszehogy mentem! :)
98as ER 5 os karburator tisztitasa mennyire bonyolult folyamat? ma megneztemleendo motorom es egyedul ez a hibaja. uj aksi jo gumik stb.
találtam változtathatót is, csak az drágább. itt olyan lessz amillyet akarsz.

http://www.preiswert-tunen.de/...
Jól néz ki. De hogy mennyire kényelmes azt nem lehet tudni.... piros csík annyira nekem se jön be
Megpróbálnám.A gyári nem igazán kényelmes.Viszont a piros díszcsík nálam kizáró körülmény.
Sziasztok !

Remélem mindenkinek jól sikerültek az ünnepi napok!

Valaki próbált már ilyen, vagy hasonló ülést tenni a vasra ?
http://www.ebay.com/itm/Kawasa...
Szívesen :) Zűrösek a dolgaim, úgyh biztosat nem ígérek, azonban mindenképp elmegyek ha megtehetem

Más téma: a szezonnyitó talira eljössz? Tiszakécske, valamikor tavasszal, számítunk rád is!
Jajj, hát igen. Én bütyköléshez nagyon nő vagyok... Így aztán full szolgáltatást keresek
Szia Mona!

Sportdobot csak akkor ajánlom, ha már meg tücskösödött a gyári dob. Handó jó, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha van rá mód- akkor személyesen menj el hozzá Mátraszelére, és ott frissen melegében ő illessze rá a dobot a gyári csőre. Bár ha összedugós módszert választasz, akkor ezt az utat megspórolhatod, de úgy nem néz ki olyan jól.
Nekem pedig, de általában minden karbis motoron, utána kell állítani a karburátornál, az alapjárati keveréket kissé dúsabbra kell majd venni, hogy ne durrogjon vissza a kipufogó!
Jók a Mastek, Finster és a külföldi dobok is. Némely cég alapból hozzá lövi a csövet a motorhoz, talán lehet neked jobb választás lenne ez, de legalább is egyszerűbb...
Halihóóók! :)
Mindenki túlélte az ünnepet, a családi zabálást és a 2 napi fetrengést és Fisi szülinapját?
Sajnos nekem nem sok jutott eszekből, azonban vizsgákból van bőven... tanulás közben eszembe jutott, hogy mégis milyen sport(osabb) kipufogót tegyek a Csacsimotorra?!
Tudom sokatoknak van Handó-ja. Mik a tapasztalatok? Mit ajánlanátok ezen kívül? Fogyasztása nem lett több? Megéri?
Engem csak idegesít a ciccergése és a lopakodó üzemmód amiben közlekedik...
Nos, mit tanácsoltok? :)
Vegyen mindenki amit szeretne(vagy képes rá)De minek kell cseszekedni?Aki karácsonykor ere örül azt nem tekintem ellenségnek.Csupán szánom szegényt.