Eladó a következő konzol ER5-re. Az oldalsó konzolok Monokey rendszer, a top meg amilyet akarsz. Csapokat küldök neked, hogy olyan dobozt rakj rá, amilyet akarsz.
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT.
Szia a motorom hetekig honapokig allt csak parszor volt beinditva apam azt mondta hogy ne nyuljunk a karbihoz jarassuk a motort kicsit turaztassuk es nem lesz gond vele.
Szia, nekem is egy első szériás er5-ösöm volt. Nem volt gond a karbikkal. Szerintem tisztítani akkor kell, ha valami probléma van az üzemanyag ellátással. Ha nincs, akkor nem kell piszkálni.
Karburator tisztitasa szukseges egy 98as ER 5 oshoz? vagy ha ujra elkezdjuk rendszeresen hasznalni akkor magatol kitisztul? van valakinek tapasztalata ez ugyben?
Sziasztok!
Gadus, köszi a választ! Azért néha megesik hogy besötétedik, és akkor azért zavaró, hogy a fénycsóva közepe hiányzik. A képen látszik, a középső lámpában az izzó előtt van egy árnyékolás, és az veszi el a fénycsóva közepét.
Ha jó a világítás, szerintem normálisan látnod kellene az utat magad előtt. Nem lehet, hogy az izzóval van gond?
A Picassoba 2 éve vettem emelt fényerejű H4-es izzókat, ahhoz állították be a fényszóró magasságot. Most egymás után kiégtek, és visszatettem a régieket: most alapból lejjebb világítanak és olyan, mintha gyertyák pislákolnának elöl.
Mehet bele a Xenon szett, vagy valami megnövelt hatotavolsagu verzió. Én is kíváncsi leszek a Zé fenyere, egyenlőre még a baglyok picsajat világítja, tipikus gyári beállítási fake....
A múltkor Ivzó kérdezte hogy milyen a versys világítása sötétben.Ma kipróbáltam(mivel 5-kor már sötét volt) Szar.Városba közvilágítással még elmegy,országúton sötétbe meg lehet nézni az elöttem haladó autót.(ha az árokba megy akkor cucli ) Mondjuk ritkán motorozom sötétben úgyhogy nem igazán érdekel.
Egy technikai kérdés:
Ma előcsomagoltam a motort, mert valószínűleg nem sokszor lesz 15 fok decemberben, és azt tapasztaltam, hogy a motor alatt felszáradt fagyálló nyomok vannak, illetve a vízpumpaház alól indult a csöpögés. A kérdésem az, hogy itt ez utalhat valami vízpumpa hibára, vagy csak egy sima tömítés cserében gondolkodjak? Csavarokat próbáltam utánahúzni, hátha ott a hiba, de nem lehetett már jobban meghúzni. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel esetleg?
Mellesleg mentem egy nagyobb kört a kollégámmal, mert 10 perccel később felhívott, hogy van-e kedvem gurulni egyet, és perszehogy mentem! :)
Sportdobot csak akkor ajánlom, ha már meg tücskösödött a gyári dob. Handó jó, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha van rá mód- akkor személyesen menj el hozzá Mátraszelére, és ott frissen melegében ő illessze rá a dobot a gyári csőre. Bár ha összedugós módszert választasz, akkor ezt az utat megspórolhatod, de úgy nem néz ki olyan jól.
Nekem pedig, de általában minden karbis motoron, utána kell állítani a karburátornál, az alapjárati keveréket kissé dúsabbra kell majd venni, hogy ne durrogjon vissza a kipufogó!
Jók a Mastek, Finster és a külföldi dobok is. Némely cég alapból hozzá lövi a csövet a motorhoz, talán lehet neked jobb választás lenne ez, de legalább is egyszerűbb...
Halihóóók! :)
Mindenki túlélte az ünnepet, a családi zabálást és a 2 napi fetrengést és Fisi szülinapját?
Sajnos nekem nem sok jutott eszekből, azonban vizsgákból van bőven... tanulás közben eszembe jutott, hogy mégis milyen sport(osabb) kipufogót tegyek a Csacsimotorra?!
Tudom sokatoknak van Handó-ja. Mik a tapasztalatok? Mit ajánlanátok ezen kívül? Fogyasztása nem lett több? Megéri?
Engem csak idegesít a ciccergése és a lopakodó üzemmód amiben közlekedik...
Nos, mit tanácsoltok? :)
Eladó a következő konzol ER5-re. Az oldalsó konzolok Monokey rendszer, a top meg amilyet akarsz. Csapokat küldök neked, hogy olyan dobozt rakj rá, amilyet akarsz.
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT.
Dusán