En uj vagyok mint ezen a forumon mint a motorok vilagaban de ez a "kinekamotorjajobbtema" kicsit gyerekes. mindenkinek megvan a maga jo motorja amibe bizik ambar az nem biztos hogy azt jelenti hogy a "rivalis" motorbol nem talalna egy hasonlo jot. szerintem ez a szutykozodas fiataloknak jobban all. Peace
Isten éressen már meg!Veréb vagy,hogy minden xarra rárepülsz?Kawasakit nem ajánlunk senkinek.Jó az ha felverik az árat balfaszok?
Bár aki eladná annak jó lehet.
Mesélek én neked barátom!
A KLV 1000, egy atcimkezett nem nagy valami Dl 1000 V-strom , amit ha jól tudom, csak 2005-ben cserebereltek a Sutyukival a sokkal minőségibb es gyönyörű Vn 1600 Mean Streakre, ha annyira okos lettél volna, mint azt lattatni szeretnéd, akkor nem huzod magad faszra barátom, a Sutyuki M 1600- al.
Szal a mutatvány besűlt, ülj vissza a karácsonyi asztalhoz falatozni.
Bár aki eladná annak jó lehet.
Remek móka ez szemlélődve is. Azt hiszem be is kapok egy szép zöld kawászos uborkát mellé
Én is kívánok Nektek minden szépet és jót!
A KLV 1000, egy atcimkezett nem nagy valami Dl 1000 V-strom , amit ha jól tudom, csak 2005-ben cserebereltek a Sutyukival a sokkal minőségibb es gyönyörű Vn 1600 Mean Streakre, ha annyira okos lettél volna, mint azt lattatni szeretnéd, akkor nem huzod magad faszra barátom, a Sutyuki M 1600- al.
Szal a mutatvány besűlt, ülj vissza a karácsonyi asztalhoz falatozni.
Ha GS-t keres, akkor ír a Ti topicotokba, úgyis a fél fórum árulja a sajátját.
Nagy kawarajongók, meséljetek már nekem egy kicsit a KLV 1000-ről!
Kívánok Nektek és Családotoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
:@ Remélem hamar nyár lesz és találkozunk mindenkivel a talin