Jól van na, nekem a Don Quijote szamarancsa c. rajzfilm jutott eszembe először.
De úgy vagyok én is a motorommal, mint Rucio a szamár, aki nem adja fel, hogy egyszer paripa legyen belőle.
3 éves gyerekkel tuti nem indulok neki 3 napos útnak, tőlem Don Quijote szamara éhen veszhet.
A lóvéról már nem is beszélve, mikor az asszony a folyószámla hitelből vásáról Karácsonyra.
Mennyi volt az egy nap alatt motorozott legnagyobb távod?Nekünk 840 de utána másnap nem ültem volna motorra.Ha van rá kb egy hét akkor simán elmegyek a telekre is motorral.Egy hét oda kettő a plaján és még egy haza.Ennyi idő a világon sincs.Nem nyugdíjas vagyok.Kocsival is három nap ha nem rövidítek.Nem kell bedőlni az útvonaltervezőnek mikor aszongya,hogy 25 óra.Nem először csinálom.Nem is másodszor.
Egyszerű dolgod nem lesz!
Havernek most vadaszunk Ér5- öt, ami hulladék, lepusztitott világ szarja van az országban az nem semmi. Persze, mind hibatlannak, karcmentesnek, megkimeltnek hirdetve. Pl. ami most a hasznaltauton van hirdetve egy normalisat Nem látok, amit megvennek magamnak!
Igazán nincs mit.
Nagyrészt én is városban futkozok vele, de városon kívűl, akár motoros túrákon is simán megállja a helyét. Nekem városban 5 liter körül fogyaszt (azt is figyelembe véve hogy most hideg van és nincs ideje tisztességesen bemelegedni), városon kívűl hosszabb úton 4,5 körül mozgott nekem. Túrán 4 körül alakult, de ott 500 km-t mentünk szinte egyhuzamba.
Szia!
Sok helyen írják hogy szívós gép,nem igazán kell hozzá nyúlni :)
Kicsit félek azért nehogy kifogjak egy leharcolt gépet.
Az a baj nincs ismim aki ismeri ezt a tipust,sőt én leszek az első akinek nagymocija lesz.
Pedig nem vagyok már fiatal, 35.. :)
Köszi amúgy hogy írtál.
Még annyit kérdezhetek hogy szerinted városba minden napos használatra is jó választás?Fogyasztása mennyi kb?
De úgy vagyok én is a motorommal, mint Rucio a szamár, aki nem adja fel, hogy egyszer paripa legyen belőle.
A lóvéról már nem is beszélve, mikor az asszony a folyószámla hitelből vásáról Karácsonyra.
leitathattok...
Mi az hogy motorral tovább tart mint autóval!?
Ami inkább esélyesebb családdal, mint motorral.
Na mindegy nézelődünk egyenlőre aztán majd meglátjuk :)
Szívben, lélekben Er5 tulaj IS maradok!
Havernek most vadaszunk Ér5- öt, ami hulladék, lepusztitott világ szarja van az országban az nem semmi. Persze, mind hibatlannak, karcmentesnek, megkimeltnek hirdetve. Pl. ami most a hasznaltauton van hirdetve egy normalisat Nem látok, amit megvennek magamnak!
Mail címet kérek, és amint lehet küldöm a neked kellő anyagot!
Nagyrészt én is városban futkozok vele, de városon kívűl, akár motoros túrákon is simán megállja a helyét. Nekem városban 5 liter körül fogyaszt (azt is figyelembe véve hogy most hideg van és nincs ideje tisztességesen bemelegedni), városon kívűl hosszabb úton 4,5 körül mozgott nekem. Túrán 4 körül alakult, de ott 500 km-t mentünk szinte egyhuzamba.
Sok helyen írják hogy szívós gép,nem igazán kell hozzá nyúlni :)
Kicsit félek azért nehogy kifogjak egy leharcolt gépet.
Az a baj nincs ismim aki ismeri ezt a tipust,sőt én leszek az első akinek nagymocija lesz.
Pedig nem vagyok már fiatal, 35.. :)
Köszi amúgy hogy írtál.
Még annyit kérdezhetek hogy szerinted városba minden napos használatra is jó választás?Fogyasztása mennyi kb?
Amíg el nem felejtem, Kellemes ünnepeket, hibamentes vasat, széles utat és gumifákat! Hamarosan itt a tavasz...