amikor telefonon beszéltünk, akkor azt mondtad, hogy a srác odafigyelt a motorra, vigyázott rá
sajnálom, hogy csalódtál
remélem, hogy helyre tudod hozni
Szerencsére a hibák nagy része esztétikai, a kuplung az fogosabb lesz, azzal várok tavaszig. Eddig szerelokkel való beszélgetés után arra jutottam atlagolva, hogy nincs nagy baja, járjak vele, hátha bekopik, szetesik jobban stb. Tehát ez a rész tavaszra vár, polirozni meg itt a tél negyed rész már kész.
Szerintem sincs nagy gond, ha csak kuplung kiengedéskor áll le, tényleg a kapcsoló lehet a ludas - ha a tisztítás nem használ, szerintem akár ki is lehet kötni, ha nincs más mód, vagy egy új sem lehet nagyon drága, ha végleg tönkrement.
Jövőre már fogunk motoralkatrészt is forgalmazni, bár szűrő, fékbetét, olaj már most is van, de nyitni fogunk a motorok irányába is!
Autóalkatrész ügyében... Én érden vagyok kir.vezető, itt tudok nektek segíteni, de aki messzebb lakik ott más kirendeltség területére esik, és más f...val nem verhetem a csalánt!
Egyszóval, ha valakinek kell valami, akkor itt tudok segítséget nyújtani, de ahhoz ide kell jönni!
Fisi barátod az most a Z 750 S- t gondozza, közben sűrűn gondolva az előző gazdájára, miután is jól meg kéne ba..i az anyja hátán, egy csákánnyal a fakezű sündisznaját!
Na de hát így jár aki jóhiszemű, meg nem elég jól lát ugye.. úgyhogy egy null neki.
Az Opel gyári tetőcucca nem tudom, hogy működik, de a Thule nagyon felhasználóbarát. Én a kocsimra tetőcsomagtartóval, boxal együtt 10 perc alat felrakom egyedül, és csak egy inbuszkulcs kell a tartó lehúzásához. A boxhoz még az sem.
Box még megvan.Tartót is adtak az Opelnél de még nekem is probléma felrakni.Pedig láttam már szerszámokat.(Viszont ingyé adták a cuuccost(de így is szar).
Amúgy nem karcosabb mint pl. Parabellum vasárnap, csak hát ugye aki maximalista...
sajnálom, hogy csalódtál
remélem, hogy helyre tudod hozni
Ez így nekem is szimpatikusabb, ha Xadózok, én sem akarnék olajat váltani. És amúgy szerintem is fölösleges minden olajcserekor benyomni egy gélt.
Köszi a segítséget! Mármint főleg CBLacinak! :)
Autóalkatrész ügyében... Én érden vagyok kir.vezető, itt tudok nektek segíteni, de aki messzebb lakik ott más kirendeltség területére esik, és más f...val nem verhetem a csalánt!
Egyszóval, ha valakinek kell valami, akkor itt tudok segítséget nyújtani, de ahhoz ide kell jönni!
Na de hát így jár aki jóhiszemű, meg nem elég jól lát ugye.. úgyhogy egy null neki.
Tényleg, lehet kedvezményt kérni Kawasakisoknak, autó alkatrészre is?
Az Unixnak vagyok az egyik kirendeltség vezetője