Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Kezdőmotornak legjobb választás, én is 50-esről váltottam ER 5-re, nem kell tőle félni, nagyon könnyen kezelhető gép (nem is értem miért paráztam az elején tőle ). Alkatrészügyileg biztos találsz hozzá mindent, mondjuk eddig nekem az olajcseréken kívűl nem kellett hozzányúlni.
Sziasztok!
Jövőre le akarom rakni a jogsit és egy tanuló motor után kezdtem el
nézelődni.A választásom ER-5-re esett mert árban számomra még megfizethető és ahogy olvasgatom elég megbízható gép.
Szerintetek jó lesz tanulni egy ilyen vas?"Jelenleg egy 50-es scarabeom van"
A másik kérdésem hogy mennyire van ellátva a piac alkatrésszel és árban nem drága?
Mindenkinek köszi aki segít
Pumukli idei második féléve elég húzós volt, sokáig kórházban volt. Utána meg elment az esze, és megnosult de én se sokat beszéltem vele mostanában. Csak a faszbukon látom, mi van vele.
Terepre (földút). Murván mindig benne van a pakliban hogy sikerül egy elcsúszás. Eldőlés ellen felesleges, mert azt enélkül is kibírja törés nélkül a motor. A másik pedig hogyha kész lenne menne előre két nagy szúrófény is a bukócső belső részére. Ennyi. Azt azt a kb 50k-t amibe ez lámpástól belekerült volna megérte volna nekem. Mostmár nagyon bízok abban hogy elkészül szezon elejére, főleg hogy augusztus eleje óta készül..és már kifizettem
Értem.Felteszem nem takáltál túl sokszor és akkor se lapra fektetve akkor ez minek?Kipróbálunk sok dolgot,megértem.De ezen napokig rugóztam.Ha ilyet akarnék a motoromra szerelni akkor inkább nem kéne motor.Mire szántad?
Az a nyuszifül úgy egy merő szar ahogy a galériában látható (átvétel utáni képek, nagy lelkesedés... 600 kilométert mentem vele..azért ilyen sokat mert egyből a felszerelés után gondoltam megkerülöm a dunántúlt.. hát nem jött össze, A bakonyból inkább hazafordultam, mert van pár életveszélyes amatőr hibája a 1.0 verziónak). Most is az alkotónál van, hogy kijavítsa. Ha sikerül neki túllendülni a hibákon, akkor szerintem arra amire kell jó lesz.
Talán.Engem megint a telekre húz szívem.(E) Bár az csak június-július.
Én is veled!
Azért van még er5, csak kérdés, el tudnak-e szakadni a családtól, pl. Kraszy, mhmax.
Tiszakécske, szezonnyitó biztosan!
Már nem sok ER5 tulaj van a régiek közül.Csak Zarándok(és Smice oldalbordája)Az újak meg benéznek-eltűnnek.Idei barátunk Pumukli is Xarik a csaptra.(Remélem minden rendbe van nála )Veled azért szíves találkoznék bárhol.De nem télen persze.
Lesz-e még?
A nő gagyi,ami kell az van rajta Hogy tudna ez csattogni a lepcsin..Nem kéne csak mondom..De az amit járműveddel elkövettél(nyuszifül) az számomra értelmezhetetlen. Pokolgömböt nem csinálsz rá?
Am.örülök,hogy már nem a provokáció z életed.
Meg saját találkozóink.
Itt vagyok én, csak nem tudtam szólni a témákhoz.
De mi naked motorosok vagyunk(ER5)Csak ezért kértem.(Örülök,hogy jelen vagy tesóm.)
Te csak azt gondolod Nekünk több közös együtt motorozásunk is volt bi-bi
Jók azok a félidomok!
Ennek a celeb izének van naked verziója?Mert ez a félidomos nem győz meg.
Szerintem eltévedtél.Ahogy Gyurcsány mondta:Nem kicsit,nagyon.De ez ne szegje kedved.
Nem azért, mert társkereső oldal, ennyi erővel az utcán se szólítana le az ember senkit! :) Kár... Ha esetleg egyszer úgy alakul, hogy nem lesz párod, aki humorérzékét az ilyen nem aktiválja, akkor légyszíves emlékezz majd, hogy én jelentkeztem először! :D :P
Állítólag a BMW-nél kisebb
Több pénzem lett volna RT-t vettem volna..
Mint egy szép, nagy ,hízott, BMW
Azaz