Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igen!

Hogy a keze rohadna le annak aki ilyen munkát csinál ! Az új a kawanal 25 300ft.
Vagy van egy javítottam, bár nem igazán adnam el. De ha kell akkor égboltonljuk. ..
Helló!

No, szétszedtem hétvégén a műszerfalat. Nagy a baj. Minden rögzítési ponton el van törve. Sőt ez már volt ragasztva, hegesztve. Jobban járnék egy újjal. Hol tudnék újat beszerezni?
Bár azért még próbálom egy kicsit ragasztgatni, de gyorsan szét fogja rázni.
Tárcsa meg nemtudom mikor lesz meg, remélem jövőhéten meglesz, de ha nem akkor majd az utáni hétvégén megyek.
köszi.
felhívsz?
Ma nem, illetve permetezek a szoloben épp
Fisi drágám, dolgozol ma?
Egyébként 98as, törve remélem nem volt
Bocs én voltam a fasz!

Össze kevertelek Janival aki jön hozzám. Neki 2005-os a gép. .Sorry !
Szép öszver !
Meg volt törve a gép az tuti !
Ez most hanyas évjáratú, csak hogy ne keltsek panikot feleslegesen !
Azért mert elég csak 24 ezrenkent állítani !
Gyárilag 12 az eloirt limit, de olyan sûrûn sem kell állítani. Legszuro meg nem a világ árban tessék ezen nem spórolni !
Bojler az a fejed Feri nem a Feli ! Sosem forralta a vizet!
A szelep fedél tömítés 10-12 ezer ft közt mozog. O gyûrû méretét és helyèt nem tudom, majd utána kérdezek !:-)
Na az enyémen még szelephézag állítás sem volt! Mondjuk kő kemény 25.000 km van benne,de semmi hangja szinte! Meg nézessem azért? A gyertyákat azokat már cseréltem Én is. A telóhoz a cuccok meg 14.100 összesen? Van ára vazze! Légszűrőt ki és mikor cserélt,mert nekem még az is gyári! Kompresszorral kifújtam és ennyi! Fisi: Csak hogy ne hazudtoljam meg önmagam! A nyáron kicserélem a hűtővizet amit neked fogok adni a bojler felíciádba jó lesz még!(A súlyod miatt ugyis megforralja a vizet)
ígértem képeket a szerzeményről de csak most jutottam el addig, hogy tegyek is fel
Azt esetleg meg lehet tudni, hogy a szelepfedél tömítés mennyibe került, illetve milyen méretű O gyűrűket kell hozzá beszerezni ? Jövő héten vinném átnézetni a gépet, ahogy tanácsoltátok is. Köszönöm!
melyik o gyűrűről van szó? hol található?
Milyen dolgokat Ferikém?
Itt egy dolog ami luxus volt, az a szelepfedél tomites . A hengerfejben lévő O Gyűrűket meg- úgymond kötelező kicserélni. Épp most szívta be Nicojunior ezzel. Szelephézag állításkor nem cserélte ki. Utána szedhette szét megint. Jó gyertyaból nem lett volna kötelező a méreg drága Irridiumos, ez igaz. A többi meg kötelező volt:)
Kérdésedre válaszolva a gyári szimmering darabja 3600 ft volt a porvédő meg 3490 per stück :)
Sziasztok!

Izzót cseréltem az irányjelzőben, amit lepróbáltam, működött. Elindulás után nem sokkal egyik irányba sem jelzett. Biztosíték OK, az elektronika többi része rendben, egyedül az irányjelzők nem működnek. Mi lehet a hiba? Relé? Egyéb?

Köszönöm a tanácsokat előre is.
fisi: Mennyi km van a motorodban hogy ilyen dolgokat kell cserélgetned? A telóba menyi volt a gyári szimmering?
Akkor éppen ráérek.Mehetünk.
Jövő héten oldom meg neki. CSak közbe le kell néznem Tamicaaékhoz ballagási vacsorára Szombat este.
Már csak a teló olaj csere van hátra és beköszöntenek Azok a Boldog Szép napok- a'la Beatrice..
Jővőre Adria egy hét legalább!
Valaki esetleg?
Mikor akarsz indulni?
Megoldom Janinak- cak már egy tárcsát kicserélek meg a műszerfalat szétrobbantom egy 3 óra alatt
Az utána következő hétvégén meg megint programod van ha igaz.
Hajdujan!

A jövő hét vége eléggé necces lesz, de majd megoldjuk valahogy, szakítunk rá időt!