Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*a többit elintezzük. ..
Tessék ?
Ezért képes voltál az egész lámpát lecsavarozni ?
Na ezen most totál lehidaltam! Ahhoz a lampahoz nagyon nem szabadott volna nyulnod! Ezzel csináltál kb. 1 óra plusz szerelest plusz sikerült elallitanod a fényszórót is...
Már párszor szét szedtem a műszer falat de még sohasem fordult meg a fejemben fél másodpercre sem hogy lámpát leszedem...
Jól van, a vasat vidd el hegesztesd meg, a többit építészzük!
Lecsavaroztam, hogy jobban hozzáférjek a műszerfalhoz.
Sikerült megragasztgatnom kétkomponensű ragasztóval, valamennyit tart, kérdés meddig. Egy apró szépséghibája van, miután visszadugtam a kilóméterspirált kb. 1,5 cm rés van gyújtáskapcsoló és az óra között.
Egyébként nekem az fém lemez is el van törve, nemcsak a két műanyag fül. Gondolom látszik az előző képen.
Kell egy új műszerfal. Húú, basszus azért megint jó sokat kell ráköltenem.
Féktárcsa: 20
Csavarok: 8
fékbetét: 6
Műszerfal: 25

Idén már kb. 60 ezer ráment.

A tank jobb oldalán van egy sérülés, egyszer borultak vele, de tulajdonképpen azt leszarom, attól motorozni lehet vele. Kicsit leharcolt állapotban van, de sebaj.
Hangoljatok, hangoljatok, már csak két hét!

Jut eszembe:
TKB TALÁLKOZÓ 2013. május 17-19.
Tiszakécske, Cinke utca 2.

Program:
05.17. érkezés, szállás elfoglalása. Délután sör-virsli verseny a termálfürdőben, megfáradt végtagok gyógyvízben áztatása, bátrabbaknak úszóverseny bukósisakban. Vacsora: sütés tárcsán, vagy a tűz fölött.
05.18. szombat: lemaradt banda tagok és meghívott vendégek érkezése. Sátrak felverése, motoros felvonulás a Tisza-partra és vissza, futóverseny a parti sétány játszóteréig, hinta és betinta, majd vacsorára bográcsban főzünk.
05.19. vasár(más)nap: lábszagok kiszellőztetése, összekeveredett végtagok kibogozása, reggeli, kávé, irány még egyet fürdeni, aztán ki-ki mehet hazafelé.

Remélem lesz majd rá egy egész esténk is
Jobb az atereszto képessége ez így van!
Rock&Roll!
Lacikèm!
Jó volt beszélni délután !
Állítani kell a karbin ,hülye t9-meg már bulizunk Lütyőekkel,kis bor, pezsgő meg sor !
Én is folyamatosan hasznalom a spurit !Jo anyag !
Én kipróbáltam. Tapasztalatok :
Állítani kell a within!
:(És idovel úgy is oda jutsz hogy kell hozzá a Dyno jet kit. Ez azzal jár hogy megint allitasz a karbin .úgy hogy hagytam a fenébe !
Alig használt Er-5-be való K&N szűrő áron alul eladó .na most a kis ninja ha injektoros fuss neki! Az injektor hozzá állítja a kevereket !
De karbutatorosnal szopas !Bár azt is olvastam, hogy jobban szur mint egy papír .nem használtam sokáig. .
A CB-ben mosható szivacs légszűrő van.
Vettem bele egy újat, mert nem tetszett a kinézete.
Hiflofiltro gyártmány, 2500 Ft volt. Meg vettem egy olajozó spray-t is hozzá.
Sok tapasztalatom nincs vele, mert még nem mostam, csak kidobtam a régit.
A nagyobb légáteresztésben én nem bízok, de ez az én bajom, attól még lehet jó is. A papírszűrőt 12ezrenként cserélem (18-nál kellene)
Spurit minden tankolásnál használom nagyjából az előírt 2ezrelékben (500ml~250l benzinhez) mert szerintem úgy van értelme, jobb megelőzni a bajt mint kezelni.
Télen kicsit többet rakok bele leálláskor.
Sziasztok, két gyors kérdés:

1. K&N légszűrőkről mi a véleményetek, esetleg tapasztalat? Kis Ninjába 6-7e lenne, nem egy ökör ára, és többet nem kell cserélni (1 millió mérföld garancia), csak mosni/olajozni (ahogy a gyárit is kell). És egy kicsit talán még a légáteresztő képessége is jobb.

2. A Spurit hogy használjátok, minden tankoláskor, vagy csak néha, vagy csak évente egyszer amikor leállítjátok télire? Ha fölösleges minden alkalommal, akkor nem fogom locsolni a tankba zsákszámra...

Köszi előre is.
Hát szamold meg?!
Elöl 17-hátul 42!
Köszi fisi pont erre voltam kíváncsi hogy nekem vajon gyári e a lanckerek méret
Mai karika... Cseszneki várnézés.
Szerintem tuggya.
Szerintem nem neked szólt a kérés!
Annyit kell neki gyári attetellel !
felhivjalak..
de csak egy kávéra tudlak ..mert nŐs vagyok...
Nem mindegy? Mindegyiknek ugyanannyit kell forognia azonos fokozat és sebesség esetén.Kivéve ha valamelyik lánckerékkel variált a gazdája.mint pölö én is.
egy újabb kérdés: nektek mennyit forog a moci 90km/h-nál? nekem 4200at
A lámpa hová lett belőle?
Nem mondom betyárosan néz ki.
*el boltoljuk ..