szia, kedvezményes áron tudok beszerezni Ferodo tárcsát és betétet, többféle keverékben, ízlésnek megfelelően. 30e Ft-tól, új számlás, eredeti alkatrész, részletekért dobj egy e-mailt ha érdekel. Ricsi
Jah... Utólag is köszönöm a műszerfal világítással kapcsolatos infókat. Vettem bele 2W-os égőket, mert kis falunkban nem volt 1,7-es. Meg voltam ijedve, hogy majd észrevehető lesz a nagyobb fényerő, ami zavaró lehet. De nem veszélyes...
Olyan problémám van, hogy elkopott a motoron a féktárcsa, illetve a fékbetétek is. Érdeklődök, hogy honnan érdemes ezeket az alkatrészeket beszerezni és milyen költségekkel járna ezek megvétele. Válaszokat előre is köszönöm!
Wax vagy a Berner Wonder Clean spray-e de van ezer féle kütyü- én is épp motort puccantok- de minek? Elég szar időt mond a végén még kocsival kell menni.
Mivel érdemes takarítani a motor(autó) festett részeit,hogy ne maradjon cseppfoltos?Sok energiát nem szánok a dologra de a feketén nagyon kéne.(Az autóm is olyan színű.)
Az enyém is 2003-as és van rajta csík. Egyébként most én is elbizonytalanodtam, hogy a gyári festés van-e rajta. A tank alján van egy -két gombostűfejnyi lepattogzás és a felső festékréteg alatt sárga szín látszik, ugyanúgy a műanyag részek belső oldalán is felfedezhető ez a sárga szín. Ez a sárga valami alapozó réteg lehet vagy gyanús, hogy eredetileg sárga volt az egész motor?
Rajtam nem múlt! :) basszus olyanok vagytok- mint valami szűz mátka pár, akik csak kerülgetik a dolgokat, ahelyett hogy kezdenének valamit egymással! :P
NA Nem baj, majd jövő héten megtörik a jég! :) mi már amúgy elkezdtük a TKB talit. Ma Tamiéknál voltunk ballagási kaján! :) ott volt Bau, meg Papucsos is! :)
Azt hiszem fel kellett volna hívjalak... Fisivel beszéltem és megadta volna a számodat, legalább segítettem volna...
Úgy emlékeztem picasso-d van, de én ott egy tháliát láttam... kicsit bizonytalan voltam és tényleg attól féltem hogy esetleg zavarok.
Már bánom hogy nem kértem el a számodat...
Ne haragudj de nem akartam zavarni hívatlanul, közvetlen indulás előtt döntöttem el... ha már tisza akkor Tiszakécske, tényleg tetszik a környék
Szombaton ígérem ott leszek!
Hol van ez a kápolna?