Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kaja lösz!

Meg pia is. Már spejzolom.
Na akkor viszek tarisznyát
Bélpoklos
Szeretnék ott lenni, régen ültem már olyan tábortűz mellett amit sok motoros vesz körül... ilyenkor a motortípus huszadrangú
Valaki azért kaját is csináljon, mert én nem tudok főzni!
Mindenképpen gyere el, itt a helyed!

Majd ketten őrizzük a Hondámat!
Ja, még Papucsost is bevesszük, neki kettő is van.
majd meglátom...
Á Lacikám- itt be kel lazulnod, mert ez a banda nem ennyire komoly ám!

Szal a villanypásztort hagyd otthon!
Válasz a 18622 és a 18623-as hozzászólásra:

1. A kolompér bográcsba való és nem kipufogóba, főleg nem az én kipufogómba!

2. A spricnin természetesen az olajozót értettem hiszen nem volna elegáns húzás ha a másikat mutogatnám egy olyan helyen ahol senkit sem ismerek.

3. Zimi húzatásában se veszek részt mert egyrészt nem lépett a lábamra, másrészt még mindig erős hondás kötödésem van, függetlenül attól hogy most egy Suzukit dobott a gép.

4. Ha sikerül eljutnom Tiszakécskére kint fogok aludni a motorom mellett és villanypásztort húzok körém...
Viszont az a troll egy ideje el van a seggén.Jó lenne ha nem idéznéd meg.
és majdnem 40 kg-al könnyebb is...
Nem merem itt elmondani, csak négyszemközt:
teljesen bele vagyok szeretve a KTM Duke 200, 390-be.
Mostani élethelyzetemben elég lenne a 200-as is, 120-ig tartanám a tempót és sokat használnám városban, amit tud, bőven elég.
A 390-es viszont....hmmm....sokkal izgalmasabb, mint az új CB500-asok.
A Ninja 300 teljesen OK, csak én nem tudom elképzelni magam egy burkolt motoron. Lehet, hogy ez hülyeség és csak azért mondom, mert még nem próbáltam. Ha sok túrázásra lenne lehetőségem, a szélvédelem miatt a kis Ninja is nagyon bejön...
*kis Kawa is.. na látszik reggel volt
*fô vezetô mufti ...
Jó de az már400-as! Ha annyi lenne a"kis "Munka is, akkor meg az gyozne .Amúgy rá ferne a Kawara hogy én legyek a fô vezetô micro, sok mindenben valtoztatnek a dolgokon, hadd virágozzék jobban a márka-pl. megint lecsusznak az 500-as kategóriárol...
Na azért van olyan ember itt a sportmotoron akit èlőben is pofan ba....nék!
Csak hogy szépítsünk a helyzeten, fordítsuk meg: akik itt agyonszidják egymást a gép előtt, azok ha élőben találkoznak, ugyanúgy integetnek, vagy megállnak segíteni, mint bárki másnak.

Ez az internet mellékhatása, aki csak a képernyőt látja maga előtt, és annak ír, az könnyen elfelejti, hogy a kábel másik végén egy valódi ember ül, és nem valami virtuális robotot sérteget.
Vigyázz velük! Ha macskaévekben adták meg a kort, akkor valójában 168 évesek! Vagy hogy is van ez...
...anyjukat. Nekem egy biciklim lopták el, bérház zárt lépcsőházából, pedig le volt zárva rendesen. Ez elég volt ahhoz, hogy többet ne üljek biciklire. Nem mertem a városban otthagyni sehol, inkább robogóztam, amikor lett egy, persze azt is megpróbálták ellopni. Nem sikerült, pedig összevissza vágták a lánc műanyag borítását, ezért felborították, kifolyatták a benzint, összetörtek rajta ezt-azt.

Na ilyenkor az emberben megfogannak olyan gondolatok, hogy kirakom mégegyszer a robogót egy sötét helyre, én meg figyelem egy háztetőről... Egy távcsövessel.
OK köszönöm előre is! Amúgy ne add fel, inkább olvasd el a TB-n a Duke 390 tesztet! Na az már ellenfél a Ninja 300-nak, főleg, hogy egy árban vannak.
Mekkora tetű lop el egy gyereküléses biciklit?Az ilyet sztem nem anya szülte csak valami a világra szarta. Mi már négy ellopott bicajnál tartunk ha jól emlékszem.
megvagyok én macskák nélkül is!
Jól van, akartam vinni két jó kis 24 éves macskát Neked hogy este jól erezd magad a sátorban,de akkor elleszek velük én !
ja persze, én meg majd alszom megint egy idegen sátorban, mi?
Neked egy Honda mellett kell aludnod, kint a csillagos ég alatt, amíg sül a csirkeszárny a tűzön!