Már megint tanácsot szeretnék kérni.. 2005-ös ER 5-ös..Most vettük..tettünk bele kb 130km-t teli tankból van benne 8liter.. létezik hogy 8-9 litert enne 100-on?100-130km/h-val?Ötlet?
Igen jól látod ez már olyan, bár nem tudom hogy korai 2005- vagy kései 2004- vagy a srác kicserélte magának a leömlőt. Azért nézelődj még, hátha találsz hasonlót kevesebb km- el, de ha ez tetszik menj és nézd meg- lehet élőben még szebb!
De az nem lehet, h ez már az a változat amiben minden újdonság benne van? :D Csak mert már itt is rozsdamentes leömlők vannak!
Vagy nagyon rosszul gondolom? Milyen frissítés lehet ami ebben nincs meg? Kopó alkatrész alatt mit értesz?
Egyébként mikor árulnak ilyen 2002-es motorokat 20 ezer km-el valamiért nem tudom elhinni, h tényleg annyi is van benne.....de tudom ez az én hibám!
A 63 ezer sem sok, csak ott már több esély van a kopó alkatrészek cseréjére. Tehát erre figyelned kell. HA rám hallgatsz mindenképp egy 2005- vagy utáni példányra hajts, nem kell festegetni a leömlőket évente stb. Abban már benne vannak a legutolsó újítások mind..
Jó hát- pont abban az időszakban áll le a gyár két hétre utána vagy lesz szabi vagy nem, de majd akkor legfeljebb leugrok hozzád utána párad magammal..
De még semmi sem biztos.
Mondtam a szájammal,hogy viszem a lehetséges terveket T.kécskére.
Az időpont meg nekem július 13-21 terminus kivételével bármikor lehet.Majd a nagyérdemű eldönti alkotmányosan.
Jó leszen így?
Amúghy nem akarok beszólni, de nem kellene már valami híreket hallanunk az idei taliról? Időpont- mondjuk Június közepe- második fele?
Program terv? Stb..
Kényelmes a lóf......Még az első sem kényelmes.Kényelmes ülésen kétszáz km még szórakozás.Ezen már nem annyira.Mentem vele egy nap alatt olyan nyolcszáz körül.Utána napokig nem állt velem szóba a seggem.
Ahány utasom volt sosem panaszkodtak a hátsó szekcióra- mind nagyon kényelmesnek találta- igaz, nem is szeretek 50- 65 kilónál nehezebb csajokkal veszkődni, egyszerűen ez a típus a zsánerem már súlyban!
Már megint tanácsot szeretnék kérni.. 2005-ös ER 5-ös..Most vettük..tettünk bele kb 130km-t teli tankból van benne 8liter.. létezik hogy 8-9 litert enne 100-on?100-130km/h-val?Ötlet?