Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

Már megint tanácsot szeretnék kérni.. 2005-ös ER 5-ös..Most vettük..tettünk bele kb 130km-t teli tankból van benne 8liter.. létezik hogy 8-9 litert enne 100-on?100-130km/h-val?Ötlet?
Köszönök mindent!

A 250-es azért fogyaszt ennyit, vagy még többet is, mert nehéz neki a súly.[
A 400-as szívvel meg azért, mert húzom a szarvát.
Hivatalosan megnyitottam az idei szezont.
A zongorista aludjon Lütyővel, én majd inkább Veled kiccivem
hozzánk is gyere VAZZZZEEEEEEEEEEEEE
Zongorista szerintem már alig várja, hogy Veled aludjon
Igen jól látod ez már olyan, bár nem tudom hogy korai 2005- vagy kései 2004- vagy a srác kicserélte magának a leömlőt. Azért nézelődj még, hátha találsz hasonlót kevesebb km- el, de ha ez tetszik menj és nézd meg- lehet élőben még szebb!
Köszi a választ!

De az nem lehet, h ez már az a változat amiben minden újdonság benne van? :D Csak mert már itt is rozsdamentes leömlők vannak!
Vagy nagyon rosszul gondolom? Milyen frissítés lehet ami ebben nincs meg? Kopó alkatrész alatt mit értesz?
Egyébként mikor árulnak ilyen 2002-es motorokat 20 ezer km-el valamiért nem tudom elhinni, h tényleg annyi is van benne.....de tudom ez az én hibám!

Elnézést, a buta kérdéseimért.
A 63 ezer sem sok, csak ott már több esély van a kopó alkatrészek cseréjére. Tehát erre figyelned kell. HA rám hallgatsz mindenképp egy 2005- vagy utáni példányra hajts, nem kell festegetni a leömlőket évente stb. Abban már benne vannak a legutolsó újítások mind..
Szívesen segítenék de sajnos egyik sincs.Mit akarsz operálni ennyire?
Mi az a nagyon fontos amihez kellene? Esetleg, ha elmesélnéd?
Helló Mindenkinek!
Kawasaki ER 5-hez kellene magyar nyelvű szerelési kézikönyv..S.O.S
Remélem tud valaki segíteni
Előre is köszi
Semmi, csak beneztem a hónapot június fele, vége nekem jó !
Namármost akkor mivaaaaaan?
július
Ja hopp úűlius- akkor nem szóltam!
Jó hát- pont abban az időszakban áll le a gyár két hétre utána vagy lesz szabi vagy nem, de majd akkor legfeljebb leugrok hozzád utána párad magammal..
De még semmi sem biztos.
Mondtam a szájammal,hogy viszem a lehetséges terveket T.kécskére.
Az időpont meg nekem július 13-21 terminus kivételével bármikor lehet.Majd a nagyérdemű eldönti alkotmányosan.
Jó leszen így?
Puha pö...!

Te tesó!

Amúghy nem akarok beszólni, de nem kellene már valami híreket hallanunk az idei taliról? Időpont- mondjuk Június közepe- második fele?
Program terv? Stb..
Lehet beújítok rá egy zselés sámlit?
Kényelmes a lóf......Még az első sem kényelmes.Kényelmes ülésen kétszáz km még szórakozás.Ezen már nem annyira.Mentem vele egy nap alatt olyan nyolcszáz körül.Utána napokig nem állt velem szóba a seggem.
Hopp most látom 2006- os a hsz. amit találtál- remélem azért él még a cím!

Képet raksz fel ide nekünk- hadd gyönyörködjünk a masinában?
Ahány utasom volt sosem panaszkodtak a hátsó szekcióra- mind nagyon kényelmesnek találta- igaz, nem is szeretek 50- 65 kilónál nehezebb csajokkal veszkődni, egyszerűen ez a típus a zsánerem már súlyban!
Gratula a géphez!

Engem is érdeklődési szinten érdekelne ez a magyar használati!

Címem- kawafisch KUKAC gmail PONT com

Köszönöm!
Dehogynem mond.Csak nem érted. Sok olyan magyar útmutatót olvastam már amit pont annyira nem értettem.
Ui. Nem beszólás volt.