Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Dunlop Sportmax Roadsmart II-ről (ER-6f gyári gumija) pl. mindenki áradozik, szívesen kipróbálnám. Az egyetlen hátránya, hogy venni kell hozzá egy ER-6f-et is, mert persze az én méretemben ez sem kapható...
JA- igen ez az Arrowmax egy ratyi- fel kéne jelenteni közveszély okozásáért aki rárakatta és mindezt sorozat gyártásban!

Biztos vannak a Dunlopnak jó gumijai, de nálam ezzel ez a márka elásta magát egy életre...
Aha! Na most megvilágosodtam. Azt már olvastam korábban, hogy szidtátok a gyári gumit, csak azt nem tudtam, hogy a gyári gumi a GT501 volt. Most már összeállt a kép. Köszi mindenkinek a tapasztalatmegosztást!

Amúgy a jelenlegi gumim is pont ilyen "gazdaságos", még senki nem tudta elkoptatni, de mindenki ledobta mert megunta, hogy nem tapad. Ehelyett szeretnék kicsit tapadósabbat, ami azért ne kopjon olyan gyorsan, mint egy sportgumi...
Hello csajszi!

Üdv itt nálunk!
Nem megyek semmivel sehova
Le lehet koccanni rólam
Dehogy megy vissza!

Búcsúzz el a Simsontól- meg az asszonytól is!
Én a gyári gumit inkább gazdaságosnak nevezném! nem kopik,de nem is tapad semmit! Milyen pille súlyom alatt? Már nem vagyok 100 kg! Csak a Simsont add vissza-az asszony ugyis hazajön! XDDDD
Köszi a válaszokat!
Amúgy ma felvettem a kapcsolatot
Handóval nekem is 30-at mondott +3000 a tompító!
Majd tavasszal megpróbálok benevezni 1-re.
Köszi
Egyébként ez amolyan beépített védmű, legalább nem szaladgálunk öreg gumikkal!
Jó- de a pille súlyod alatt nem is csoda hogy kagylósra kopik Te nyamvadt!

Oké küldd az asszonyt de akkor már vissza nem adom, marad a csavar is meg Niki is!
Hát az az elb..szott gyári Dunlop nem is csodálom, hogy nem kopott kagylósra, szerintem azzal, főleg az elsővel, el lehetne menni 50 ezret is tuti- annyira kemény!
Az enyémen is kagylósra kopik,mind1 milyen gumit teszek rá! Mára már elfogadtam hogy ezek ilyenek! :) Fisikém esküszöm veszek neked olyan csavarokat,és leküldetem az Asszonnyal jó? Teletankolom neki a Simsont és lerobog hozzád vele! XD
Én a Dunlop GT501-et 7évig használtam,26300km volt ben,a csere előtti hétvégén még menetem vele a bakonyba.Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt vele,de én nem feszegettem soha a határokat.
Most BT45 van fenn.
Én a Fisiével mentem, tényleg szép hangja volt, és valóban lentről picit nyomatékosabb volt mint az én gyárim.

És a kidolgozása is szép volt, aki nem ismeri a típust simán nézheti gyárinak a dobot
Hát arra várok högy küldd őket Ferikém!
Az enyémre a dob 30 ezerbe került+hangtompító azt hiszem 3000! 2-év alatt egyszer mentem tompítóval kb 5 kilométert annyi elég is volt belőle! XDD Semmit nem kell a motoron állítani,és Én ugy tapasztaltam hogy alul nyomatékosabb lett picit!
Lacikám a csavarokkal mi a helyzet?
Hát ez a furesz fogas kopas a kagylós akar lenni, de mivel az Er5-nek is viszonylag kemény az első futómuve,és kissé könnyebb az eleje mint a vége,így bármilyen guminal jelentkezhet ott is kagylós kopas - ami nem a gumi, hanem a futómû hibája. Egyszerûen aprokat pattog az eleje,ezeken a szar utakon,nem követi le olyan aprólékosan a hibákat a teló.
Bár lehet ,hogy nem jól gondolom.
Nekem pl 4éves elsô guminal volt ilyen kagylós kopasom,de annak idején új zongora mûvészunk Sagem is járt igy, ô a Bt45-el, mert neki az volt elöl, én meg a Heidenau -val, mert nekem meg az volt elöl...
Igazad van! Az tényleg a pályán felszedett gumidarabok miatt néz ki furcsán. De egyébként nekem a kopás is szemet szúrt: "Az első gumi hajlamos fűrészfogasra kopni", mondja ezt 5500 km után (bár lehet ez korábbi tapasztalat), és az első hozzászóló meg is erősíti: "az enyém is fűrészes lett". A hátsó kockakopását is sokaktól hallottam már. Amúgy összességében jó guminak tartják, tényleg csak a kopásra van panasz. Kíváncsi vagyok Nálad hogy válik majd be. Mennyi van most benne?

Amúgy ha már gumizgatunk, Dunlop GT501-ről van valakinek valami tapasztalata? Olvastam egy egész korrekt összehasonlító tesztet, ahol ez a gumi volt az egyik győztes - kiváló menettulajdonságok mellett szinte nem volt kopás a teszt alatt. Itt olvasható a cikk (angolul): http://www.ninjette.org/forums...
Majd csak írnak mások is! Ami nekem még tetszett az a Finster cég- ők azt hiszem meg csinálják neked a hangolást is- de szerintem az árak nagyrészt így alakulnak mint a Handónál- ettől olcsóbb nem nagyon lesz!
Köszo a választ!
ÉRdeklődni fogok!
Esetleg más lehetőség, tapasztalat?
Itt a száma:

Handó Péter +36 30 243 0034
Sok sikert!
Szia !
Nekem Hando van, meg még jó pár embernek itt. Ára 30-42 ezer közt van kivitel függvényeben, de ezt legjobban Hando Peti tudná megmondani. Motor üzemet nem befolyásolja, de ha zavar hogy esetleg motor feknel vissza durrog, akkor az alapjárati kevereket kissé dusabb ra kell majd venni. Meg egy karbi szinkron utána, de ezt mindegyiknel meg kellene csinálni amúgy ...