Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Gumit szeretnék venni az ernőre , BT45 lett volna a befutó de ez most elbizonytalanított.. De nem ez a lényeg, hanem az hogy egy alig futott gumi elkezd repedezni. ".. ráadásul nem egyedi eset mert legutóbb amikor ott jártam az ügyintéző mondta van újabb folyamatban lévő BT45-ös történet is és itt az oldalon olvastam már mástól is hasonló észrevételt."
Köszi Miki!

Idén tavasszal megint tervezek egy rendelő túrát- aki esetleg akar- az majd jelentkezzen- szólni fogok!
Azt a 10 euro- kb 2800 ft szállítási díjat meg 3- 4 felé eldobva nagyon nem egy nagy összeg szerintem- de mindenképp megfontolandó az ajánlatod!
Akarom mondani Budapesten! Nem tudom honnan jött a Sopron. Lényeg hogy Magyarországon.
Srácok, itt lakom Aachen mellett szinte, ami egy német-belga határváros, és nemrég jöttem rá arra, hogy 2 bazi nagy bolt van Aachenben:

http://www.fc-moto.de/

http://www.louis.de/_205311d0c.
..

Láttam már, hogy rendeltetek pl. a Louis-ból, szóval ha ebből a két megaboltból kell valami, és meg akarjátok spórolni a postaköltséget, akkor megszervezhetjük, hogy megveszem nektek, és ha megyünk haza akkor elviszem. Úgyis odafele általában üres a kocsi.

Az egyetlen gond az, hogy ritkán megyünk haza hosszabb időre kocsival, idén kb. egyszer tervezzük, a nyári szünetben, szóval sürgős rendeléseket nem tudok vállalni. Majd nyáron előre szólok, ha megvan az utazás időpontja, aztán leszervezzük, ha érdekel valakit ez a lehetőség.

Ha meg már otthon lesznek a cuccok, valahogy megoldjuk, hogy eljussanak mindenkihez, pl. valakinek odaadom Debrecenben, vagy valahol útközben, és ő elviszi találkozóra.
Mi is kaptunk nászajándékba elég sok nagyon jó szilvapáleszt. Abból mindenképp viszek én is, hogy tutira legyen mit inni.
Nem szoktam tahó lenni (ezt itt mindenki tudja), és sztem. most sem voltam az, ennek ellenére elnézést kérek, hogyha megsértettelek. Komolyan.
Inkább olyan megmondósnak nevezném hozzászólásom stílusát, de mikor azt olvastam, hogy "elkezdtem átnézni de nem találtam semmiféle kábelszakadást vagy hibás biztosítékot, ezért levettem a deknit" hát kicsit elkezdtem törni a fejem, hogy ezt az embert hogyan lehet rávenni arra, hogy hagyja abba, amit csinál, és vigye el szakemberhez a motort. Ezért leírtam, amit gondoltam, és ami szerintem a leírtak alapján helytálló is.
Azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam.
A problémával kapcsolatban nem írtál semmilyen konkrétumot, ami alapján segíteni tudtam volna, pedig szoktam ...sokat.
Feszültség értékeket kellett volna írnod, akkumulátor állapotáról vmit. stb. Az általad is említett szervízkönyvben komplett leírások vannak a feszültségszabályzó, és a töltési kör ellenőrzésére. Villanymérnökként először ezeket kellett volna ellenőrizned, és leírnod a tapasztalatokat, hogy egyáltalán segíthessünk.

Tiszteletteljes javaslatom, hogy végezd el a szervízkönyvben leírtakat, ha nem jutsz előbbre írdd le mit tapasztaltál hogy segíthessünk, vagy vidd el szerelőhöz. Peace
Állat ez a KSR, én nemrég hallottam, hogy ilyen minimotort is gyárt a Kawa, méghozzá nem is akármilyet, Ázsiában ez számít a legjobbnak! A régi 2T 80 köbcentis meg különösen brutál, az én Derbim sem számít gyengének az 50-esek közt, de a KSR feleannyi súllyal több mint 2x olyan erős, simán megy 100-zal is, és millió tuningcucc van hozzá, nagyon népszerű Ázsiában! Európában meg persze ismeretlen, hirtelen átnéztem pár német-francia-osztrák-belga stb. oldalt, sehol nem lehet kapni KSR-t. Illetve Európában kb. az egyetlen példány hol van eladó? Sopronban! http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ha otthon laknék már lehet szervezném a vételét, nagyon megtetszett.
Ja meg találtam egy angol céget, akik Thaiföldről importálnak közvetlenül KSR-t (az újabb, 4t 110 ccm-est), a vicces hogy az is kijön kb. 350e Ft-ból, szállítással együtt (már persze nem egy vadiúj, de egy pár éves használt).
Ez nem is olyan hülyeség, csak kicsit más értelemben...

http://www.humancell.hu/donor-...

Itt pl. alkalmanként 10.000 Ft-ot kapsz "átalány költségtérítés"-ként.
Azért így ne beszéljünk már egymással, ok? Főleg, hogy mérnök vagy te is, meg motoros. Mhmax nem írt sértő szavakat, veled ellentétben.
"tahó, fingod sincs, nagyképű, senkiházi" áll szemben a "nagyon nem értesz a dologhoz; több kárt csináltál, mint hasznot." mondatokkal.

Békesség!
Nem maradtál még le semmiről, csak tavaly megbeszéltük, hogy a szezon nyitó itt lesz.

Megvárjuk a születésnapomat, mert akkor egy üveg jóféle dió páleszt ajándékba kapok a sógortól, lesz mit inni.

Az ezen felüli mennyiségért még nekem is fizetni kell...
Ki lehet vajon?
Ki a tahó ezek után?
Zongorista nincs, Őt megkaphatod
(mi ez, buzitalálkozóóóó?!)
bocs, de én be vagyok oltva és Kisöccá is
az én uram egyszerűen megunhatatlan
úgyhogy facér maradsz kedves Papucsos
de azért szeretlek
igenigenigen
akaromakarom
Akarod kiccívem?
Fisike, felhívsz?
Amúgy ha jól emlékszem mHmax meg gépészmérnök de nem baj...
Ha már arról van szó ki- mit végzett...
No azt a baseball ütős dolgot majd szerintem én teszem meg veled, mert hát láthatóan elmentek otthonról Hondalandba Nálad tesóm!

Jó tudom szereted az ortopéd motorodat de hát...
No azt hiszem ezzel el is vágtad magad itt...
Fisikém :)
Én arról nem tehetek, h gyerekkorodban beleégették a memóriádba azt a szót, h kawasaki! :) mert láttál épp egy biciklit.
És az a baj, h a memóriád csak olvasható (ROM) nem írható felül!
És ebből nincs az az Isten aki ezt a szót kitörli!
Na majd Tiszakécskén egy baseball ütővel!
Hidd el csak neked akarok jót!
Figyi ide ne legyél tahó, ha fingod sincs mit csináltam... két napom ment rá hogy átnézzem az összes kábelt az összes mérési ponton a feszültséget, illetve aprólékosan kizárjam a zárlati pontokat, és hozzáteszem hogy nem viccből jártam villamosmérnökire. Úgyhogy máskor nagyképű, senkiházi formán inkább ne válaszolj!