Minden 10teletem a pilótáké, de engem sosem izgatott a gyorsasági verseny, se motorban, se autóban, se kamionban, se motorcsónakban, és még sorolhatnám.
Csak körözni órákon át: én nem tudnám csinálni.
Hát akkor már inkább a GTR 1400- az se eszik 10 liternél többet- de ez szerintem igen, végre többet megy, legalább úgy gyorsul, elfér rajta az regész család, nem kell görnyedni, minden kényelmi extrával felszerelt, nem büdös.
Nem kell hozzá egy olajkút, mivel kevergetheted- öntögetheted bele a benzin mellé az olajat..
Hát amit bontás nélkül lehetett megnéztem, elszöszöltem vele vagy 2 órát
Aztán, amikor megbontjuk, belenézzünk, akkor majd kiderül. No meg ha majd hajtom bele a kilométereket majd (remélem) megerősíti a yamaha, hogy jó választás volt
No gratu- én majd akkor mondom hogy jó vásárt csináltál, ha már elmentél vele pár km-et, de kívánom hogy legyen olyan jó mint a Kawa volt ( bár mivel nem Kawa- olyan jó sose lesz! )-
viszont aminek örülök, ezentúl is lesz pizzánk elég, hála Istennek nem csökkent a pizza futárok száma a csapatban!
Örömmel tudatom, hogy lefoglalóztam egy 850-es TDM-et
Ált. infók:
- 2001 májusi
- 24e km --ezt szerintem senki sem hisz el :DDD
- Olaszországból hozták, most lesz forgalomba állítva --emiatt 2 év friss műszaki
- 2 tulaja volt eddig
- nem volt törve
- jók a lánc, lánckerekek
- jók a gumik
- szép csendes a hangja
- könnyen indult hidegen, melegen
- nem húz semerre
- jónak tűnnek a teleszkópok
- minden elektromos kütyü jól működik rajta
- van rajta egy givi doboztartó konzol
Hibái:
- néhány apróbb karc a tankon, idomon --reményeim szerint kipolírozható
- egy apró horpadás a kipun, csak közelről leguggolva látható
- az akku kicsit halott, beindította, de elég gyengén forgatta meg az indítót, egy kör után már pöcc-röff volt
A terv az, ha lezajlik az adás-vétel, akkor elviszem egy szervizbe egy full átvizsgálásra (karbi szinkron, szelep ell, vezérlés ell, plusz ami még kell) illetve kicseréltetem az összes folyadékot benne. Aztán ha ezek megvannak akkor nekiesek a külsőnek (nagy takarítás, karcok eltávolítása stb).
Ahhoz képest, hogy anno az Er-5- öt vettem 1 milla 210-ért újonnan!