Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen!
Ahhoz képest, hogy anno az Er-5- öt vettem 1 milla 210-ért újonnan!
Azért ez durva, mármint az ára:
1.499.000 Ft

A Ninja 300-as...
Én csak ETZ-vel mentem, izgalmas lenne egy 4 hengeres, 2 ütemű motort kipróbálni...lehet ott is maradnék az első kanyarban.
Én se.De attól még tetszett ez a bicikli.Most már nem annyira.
Minden 10teletem a pilótáké, de engem sosem izgatott a gyorsasági verseny, se motorban, se autóban, se kamionban, se motorcsónakban, és még sorolhatnám.
Csak körözni órákon át: én nem tudnám csinálni.
Viszont nyertek vele világbajnoki címet.Talán nem is egyet.
Én pont ezért nem kommentáltam, csak gyorsan megkerestem, miről beszél Parabellum.
Hát akkor már inkább a GTR 1400- az se eszik 10 liternél többet- de ez szerintem igen, végre többet megy, legalább úgy gyorsul, elfér rajta az regész család, nem kell görnyedni, minden kényelmi extrával felszerelt, nem büdös.
Nem kell hozzá egy olajkút, mivel kevergetheted- öntögetheted bele a benzin mellé az olajat..
A Yamaha RD500LC egy kétütemű sportmotorkerékpár.1984 és 1986 között gyártották.Az első sorozatban gyártott kétütemű vízhűtéses motor volt.

2 ütem, 4 henger...
Nekem is kell egy Yamaha. RD 500LC. Ezért sokat adnék.
Ezen lehet,hogy én is elférnék Legalább lesz a talin a Zongoristának társa
Köszi !

Hát amit bontás nélkül lehetett megnéztem, elszöszöltem vele vagy 2 órát

Aztán, amikor megbontjuk, belenézzünk, akkor majd kiderül. No meg ha majd hajtom bele a kilométereket majd (remélem) megerősíti a yamaha, hogy jó választás volt
Szép!

Remélem ilyen jó is, de biztosan Á-tól Z-ig átnézted és megvizslattad.
Gratula a géphez!

Egy kicsit irigykedve hallgatom a lelkesedést, de meg tudom érteni!
Köszi , bár még nem igazi futáros, mert nincs rajta doboz, de igyekszem pótolni
A kuka feliratért a háttérben külön pont jár!
No gratu- én majd akkor mondom hogy jó vásárt csináltál, ha már elmentél vele pár km-et, de kívánom hogy legyen olyan jó mint a Kawa volt ( bár mivel nem Kawa- olyan jó sose lesz! )-
viszont aminek örülök, ezentúl is lesz pizzánk elég, hála Istennek nem csökkent a pizza futárok száma a csapatban!

Sok sikert hozzá!
köszönöm szépen
boldog télapót mindenkinek
remélem, hogy kitettétek a motoroscsizmákat az ablakba!
norberto, gratula az új társhoz
hozzon neked annyi örömöt, mint amennyit ernővel éltél át, sok-sok balesetmentes km-t kívánunk
A legfontosabb a fotó kimaradt:
Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy lefoglalóztam egy 850-es TDM-et

Ált. infók:
- 2001 májusi
- 24e km --ezt szerintem senki sem hisz el :DDD
- Olaszországból hozták, most lesz forgalomba állítva --emiatt 2 év friss műszaki
- 2 tulaja volt eddig
- nem volt törve
- jók a lánc, lánckerekek
- jók a gumik
- szép csendes a hangja
- könnyen indult hidegen, melegen
- nem húz semerre
- jónak tűnnek a teleszkópok
- minden elektromos kütyü jól működik rajta
- van rajta egy givi doboztartó konzol

Hibái:
- néhány apróbb karc a tankon, idomon --reményeim szerint kipolírozható
- egy apró horpadás a kipun, csak közelről leguggolva látható
- az akku kicsit halott, beindította, de elég gyengén forgatta meg az indítót, egy kör után már pöcc-röff volt

A terv az, ha lezajlik az adás-vétel, akkor elviszem egy szervizbe egy full átvizsgálásra (karbi szinkron, szelep ell, vezérlés ell, plusz ami még kell) illetve kicseréltetem az összes folyadékot benne. Aztán ha ezek megvannak akkor nekiesek a külsőnek (nagy takarítás, karcok eltávolítása stb).

Úgyhogy most nagy az öröm
Oké Laci !
Majd küldök Neked egy érdekes dolgot mailben, kíváncsi leszek mit szólsz hozzá!