Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne hozzátok pár kérdésem. Szívesen veszem a jótanácsokat. Szeretnék a motoromra kormánymagasítót Kawasaki ER-5 persze a motor és kérdésem lenne hogy pontosítsak a kormány vastagsága ha jól tudom 22 mm. 2 illetve 3 cm-el tudnám magasítani a kérdésem az hogy 3-cm-el is megtudnám-e emelni úgy hogy a bowdenek elérjenek addig? A 2 cm az biztos hogy lehetséges már láttam példát is de a 3 cm-be nem vagyok biztos hogy jó lenne-e? Válaszaitokat előre is köszönöm. sziasztok
vau-vau

nem is rossz 5let, kösz a tippet gadus
már azt sem tudom, hogy mi fán terem a "rendes" sör, de sebaj, egyszer majd újra eljő' az én időm...
Ja,ja.Próbáld meg egyszer hogy mire hazajön dög részegre iszod magad.Többet nem bulizik nélküled.
Igyál rendes sört.Annak van értelme.
tudom, hogy a kutyát nem érdekli, de én azért leírom a szokásos szombat esti monológomat:
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig iszom a jó kis mentes sörömet és közben csöves kukoricát zabbantok
cső, örülünk neked:)
Hát, nem látni az arcodat úgyhogy biztos nem is te vagy!
Jelentem újra egyben vagyunk
Hát azért nem, de hamarosan orvoslom a hibát. .
Az egyik csavarod nagyobb és láthatóbb mint ez bilincs.De Tenéked teccik és ez a lényeg.Én meg pont nem törődök ilyennel.Holnap lesz négy hete,hogy nem mentem vele.Pedig szezon van.Sajnos nem telik már benzinre.
Igen.Nagyon jó.Én killerrel használom de nélküle harsányabb.
Nem gravírozott, hanem homok fúvott.
szép a Kawasaki felirat. Ez gravírozva van?
Kinek van RAPTOR dob a birtokában?
Ez is Handó dob?
na igen....
srácok, rendelt valaki bohócot?!?
Az én ER-5-ösöm a legproblémamentesebb.