Sziasztok! Lenne hozzátok pár kérdésem. Szívesen veszem a jótanácsokat. Szeretnék a motoromra kormánymagasítót Kawasaki ER-5 persze a motor és kérdésem lenne hogy pontosítsak a kormány vastagsága ha jól tudom 22 mm. 2 illetve 3 cm-el tudnám magasítani a kérdésem az hogy 3-cm-el is megtudnám-e emelni úgy hogy a bowdenek elérjenek addig? A 2 cm az biztos hogy lehetséges már láttam példát is de a 3 cm-be nem vagyok biztos hogy jó lenne-e? Válaszaitokat előre is köszönöm. sziasztok
tudom, hogy a kutyát nem érdekli, de én azért leírom a szokásos szombat esti monológomat:
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig iszom a jó kis mentes sörömet és közben csöves kukoricát zabbantok
Az egyik csavarod nagyobb és láthatóbb mint ez bilincs.De Tenéked teccik és ez a lényeg.Én meg pont nem törődök ilyennel.Holnap lesz négy hete,hogy nem mentem vele.Pedig szezon van.Sajnos nem telik már benzinre.
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig iszom a jó kis mentes sörömet és közben csöves kukoricát zabbantok