Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövő 7 szombaton valszeg mi is megyünk
Meg kell állapítsam, hogy kisöccának kifejezetten jó ízlése van, mármint motorilag!:)
Királyok vagytok gyerekek! :) Ez az igazi TKB-s hozzáállás! Remélem jövő héten az idő is kegyes lesz hozzánk, és minél több tesóval találkozom majd a fehérvári buliban?! Hajrá banda:) ja kissé sok a ser most ippen:)
ma délután volt egy igen kedves látogatónk
köszönjük szépen a köszöntéseket, kisöccá mindenkit puszil és tegnap egy jó kis szülinapi zsúrja volt, lufi, torta meg minden..
Még sok-sok boldog szülinapot neki!
Na, az örökélet utáni napon majd tolhatod haza!
Hogy megy az idő!Isten éltesse a picit.
Még kb. 2 e km- és neked is tellik majd ahogy elnéztem, hogy áll..
Ééééééééén kulák?Nekem nem telik lánccserére meg ilyen szado-mazó huncutságokra.A templom egerétől szoktam kőccsönt kérni.
Isten éltesse a kis motorost!
te csak ne szólj semmit, aki 100 ezreket költ a motorjára!
Isten éltesse sokáig
Boldog Szülinapot Babókának !
Mint mondtam utálom a kulákokat!
Jajj- Sok Boldog SZülinapot Kisöccáá!
Á fene a kulákokba, utálom az újgazdag fajtáját!
Helo TKB! Ma volt kicsiöttcá 1. szülinapja!
Zsíros...
Hello TKB!

Családi nyaralás, Egerben vagyunk, ma elmentünk Miskolctapolcára Bükkszentkereszt felé. Nagy kár, hogy a talin nem jártunk erre: 60 km tömény szerpentin rengeteg kanyarral!
Szerszámozom felfele Rosinantét.Szerda hajnal indulunk.
Maradok az Actevo-nál.Az örökkévalóságig úgy látom elvisz.A plusz napot bukom.
Nincs mit szivesen, gondoltam ha már a nevüket is adják hozzá és a rendszámokat sem takargatják akkor talán mégis lehet benne valami...
Ezeket én is elolvasom majd. Szerintem kipróbálom a gélt, olajat nem akarok váltani, örülök, hogy találtam jó márkát, nem mindegyik jött be.

De majd csak jövőre, olajcsere után gélezek!
ÁÁÁÁÁ, ezek valami gyönyörűek! Na jó, van néhány érdekes megoldás... Először próbáltam kedvencet választani, de nem tudok...

Ezer köszönet!