Édes Istenem, ha ez így folytatódik el kell adnom a Kawát, és vennem kell helyette egy 125- ös TS MZ- t azzal talán tudom a lépést tartani, ilyen lassan nem tudok menni!
Szia Kriszti!
Nem történt nagy baj. A motor álló helyzetben dőlt el és nem tudtam megfogni. A motor sértetlen csak a fékkar... Rossz oldalon raktam le a lábam, mikor ki akartam venni sebességből. Viszont onnantól kezdve elég érdekes volt hazáig. Az első fékkar maradékát nem értem el rendesen, a hátsó meg néha túl jól fogott. Ez miatt nem száguldoztam, szép lassan jöttem... - lehet Fisi ettől kicsit meg is kopaszodott.
De mindennek ellenére, szép nap volt.
Gadus, Parabellum nagyon örülök, hogy láthattalak benneteket.
egyem a nagy bucidat, remélem, hogy jól laktál azzal a hamburgerrel
fisim, hallom, hogy délután kerestél, bocsi, nem tudtam odamenni a telefonhoz, de zongorista mondta, hogy jól vagy és minden ok
örülök, hogy jót túráztatok
Remélem az m6-oson nem trafiznak mer akkor cuclizni fogok A sok motorozástól meg Mecseki kanyargástól elzsibizett a hátsóm úgyhogy siettem haza.De 202nél nem bírtam többet kicsikarni a vasból Hát úgy latszik ennek ez a vége Na rakok fel én is némi képet mert különben nem is voltam Orfűn
Ezen a kockákon a mánfai specialitás- a Mecsek- burger látható, oltári finom, szép nagy adag, és nem utolsó sorban mindösszesen 600 pizz egy db belőle!
Na banda- látom nagy az élet itten. Hogy kicsit feldobjam, engedjétek meg a legújabb kaland történetének megosztását- képekben.
Parabellum, Gadus! Jó volt talizni Veletek!
Era meg feldőlt álló helyzetben mint a Jancsi bohóc, úgyhogy kipróbálhatta, milyen is első fék nélkül kanyarogni a Mecsekben- éééééééééééééééééés!
TÚLÉLTE!
És Honecker is- csak az első fékkar tört le mint írtam- ugyéé...
JA!
És Gadussal benne leszünk, ha minden igaz a Kossuth rádió adásában- meginterjúvoltak minket!
Ezt a randa Parabellumot, ha lehet Neki hinni meg vmi tv-s adásban vették fel, de majd akkor hiszem el ha látom- fénykép megint nincs róla ugyi!
Nem történt nagy baj. A motor álló helyzetben dőlt el és nem tudtam megfogni. A motor sértetlen csak a fékkar... Rossz oldalon raktam le a lábam, mikor ki akartam venni sebességből. Viszont onnantól kezdve elég érdekes volt hazáig. Az első fékkar maradékát nem értem el rendesen, a hátsó meg néha túl jól fogott. Ez miatt nem száguldoztam, szép lassan jöttem... - lehet Fisi ettől kicsit meg is kopaszodott.
De mindennek ellenére, szép nap volt.
Gadus, Parabellum nagyon örülök, hogy láthattalak benneteket.
én erát is sajnálom
még jó, hogy nagyobb baj nem történt sem erában, sem pedig a motorban
hanem a guszta kis hamburgeredre
Mi az hogy nagy fejem van? Nemiss!
Látod, ez még nem is vótt drága, ez nem olyan vánnyadt nagyfalusi nagyítós mekis hambi!
fisim, hallom, hogy délután kerestél, bocsi, nem tudtam odamenni a telefonhoz, de zongorista mondta, hogy jól vagy és minden ok
örülök, hogy jót túráztatok
Parabellum, Gadus! Jó volt talizni Veletek!
Era meg feldőlt álló helyzetben mint a Jancsi bohóc, úgyhogy kipróbálhatta, milyen is első fék nélkül kanyarogni a Mecsekben- éééééééééééééééééés!
TÚLÉLTE!
És Honecker is- csak az első fékkar tört le mint írtam- ugyéé...
JA!
És Gadussal benne leszünk, ha minden igaz a Kossuth rádió adásában- meginterjúvoltak minket!
Ezt a randa Parabellumot, ha lehet Neki hinni meg vmi tv-s adásban vették fel, de majd akkor hiszem el ha látom- fénykép megint nincs róla ugyi!
Na akkor jöjjenek a fotók!