Lenne egy kis problémám:
A gumi hengerfejtömítés környéke eléggé olajos. Nem folyik, nem is csepeg az olaj, inkább könnyedzik. Mi lehet a probléma, vagy megoldása?
Á- direkt nem mentünk be, pedig nagyon hajtottak volna. Nem akartam tükör tojást csinálni hazafelé, nem szívesen süttetem szét a gépet a napon- csak ennyi volt!
Nektek is bent lett volna a helyetek a sorban,kár hogy nem voltam ott,így nem volt aki foglalkozzon a motorosokkal.Sok képet csináltál?Elküldhetnéd őket ha nem gond.Köszi.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.Nem is gondoltam hogy ennyi motor összejön.A lányom csinált pár képet,most nézegetem őket.Mit szóltatok az öreg vasakhoz?Szép látvány volt?
jó lett volna találkozni veled, én is sajnálom, hogy így alakult, köszönjük szépen a meghívást, mi nem maradtunk nagyon sokáig, 4 körül elindultunk hazafelé, de nagyon jó volt az a pár órácska is
Mi köszöjük a meghívást, és a finom ebédet! Jól éreztük magunkat, én nagyon sajnálom, hogy baleset ért, és nem tudtunk élőben talizni!
Remélem idővel, bepótoljuk majd?!
Jobbulást, illetve remélem jobban vagy már!
Sziasztok!
Szeretném megköszönni,hogy eljöttetek a csákberényi falunapra.
Én nem egészen így terveztem,de sajnos így jártam,pedig nagyon vártam a bulit.Remélem, azért jól éreztétek magatokat.Üdv!Lajos
Fisi! A te motorod durrog DB killerrel? Hétévégén kipróbálom már,beleteszem hogy milyen vele! :) Eddig egyszer volt benne de arra sem emlékszem! Nyitott rendszerrel egyébként az enyém ha elengedem a gázt olyan 5-ezres fordulatnál akkor durran vagy 5-6 szor! Autóriasztók nem tolerálják! :D
Lenne egy kis problémám:
A gumi hengerfejtömítés környéke eléggé olajos. Nem folyik, nem is csepeg az olaj, inkább könnyedzik. Mi lehet a probléma, vagy megoldása?