Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon köszönöm Laci! Amint lesz időm elolvasom majd! :)
Ezt meg én küldöm neked Fisi, nem újak de én még nem láttam és gondoltam téged is érdekelnek mások tapasztalatai.
link
Smice!

Ezt neked küldöm!

http://youtu.be/JN1DPFilW5c
Ideiglenesen egy átfúrt laposvas darab tökéletes megoldás, és nem nagy ördöngősség.
Kontraanya tuti kell, és a képen látszik, hogy eddig volt rajta, mert fényes a felülete.
Sok sikert!
Kontra anya?
Azt már biztosan rég elhagytam.
Ó
Akkor most törhetem a fejem honnan szerzek vagy csinálok valami egyedit. Azért köszi.
sajnálom, hogy ezt adja a kényszer
kíváncsi vagyok ,hogy melyiket viszik el előbb
hát igen, ez itt egy nagy kalap szar
Te is itt hagyod ezt pompázatos szemétdombot?Jól teszed.Még fiatal vagy és itt nem sok lehetőség van az érvényesülésre.
külföldre költözés miatt kényszerülök rá, sajnos! ha reálisan gondolkodok, akkor a motort kell eladni, ha a szívemre hallgatok, akkor a kocsit... holnap jönnek nézni a kocsit, ha elmegy, akkor marad a motor!
persze, majd egyeztetünk!
Zimi!

Solti Plus parkolóban tali? Onnan meg együtt?
Azt hiszem, akkor mi is maradunk az egynaposban, este felé eljövünk...
Szia Sagem!

Sajnos a villával együtt már eladtam.
Ha tudok menni, akkor csak 1 nap, szállás nem kell.
Az a baj,hogy kellene tudnom előre,legalább egy héttel,mert ha akad más vendég,kiadják neki.
Köszi- engem lehet érdekel, de akkor majd ott eldől, nem tudom a többiek maradnának -e?
Szia.
Még egyszer nekifutottam a szállásnak a falunapra.
5 főt tudnának fogadni egy helyen, szombat éjszakára,2500ft/fő ha még aktuális.Lajos
Nem volt ez hosszú kapcsolat.
Sehogyan?
Na de Róóbert!

És igazad van!

Sagem- hol a kontra anya?
A bal oldalon is csak egy csavaranya van.Gyárilag kettő volt.Ne csodálkozz ha elhagyod!