Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ige, ezt is megörököltük az első szériás GPZ %00 S- ből, a kissé béna első sárvédőt, bár nekem nincs vele bajom, de lehetne egy picit pofásabb. Utángyártott cuccok, vagy más típusok közt nézz szét, max rá kell eszkábálni..
Ennyi csak- mert ennyi ez!
Azta, na az tényleg állat! És nem is drága, ha azt nézed, hogy egy gyönyörű klasszikus W650-est kapsz egy kuriózumszámba menő oldalkocsival. Amúgy oldalkocsis mkp.-ra előlre is kell rendszám?
Na igen, többek közt én is azt szeretem az 50-es endúrómban, hogy nincs 100 kiló... Ha be akarok állni egy szűk helyre, nem kell ügyeskedve bekormányoznom, csak felemelem és berakom!

Amúgy meg akartam keresni azt a videót, amin az van, hogy a Kawasaki mit talált ki azoknak az embereknek, akik nem szeretnek váltani, de sehol nem találom... Szóval lelövöm a poént: vegyél ZZR1400-ast, annak akkora nyomatéka van, hogy 30-tól 300-ig mehetsz egy fokozatban!
Hát biztos vannak utángyártott cuccok, nagyon nem néztem szét, de hirtelen ilyeneket találtam:

http://www.1tail.com/Streetfig...

http://www.wemoto.co
m/bikes/ka...

Meg amúgy nem tudom, a modellek közt nincs eltérés, egy régebbi ER5-é nem nagyobb pl.?

Fogyasztás nálam 4 alatt alakul országúton.

Neked is jó motorozást! :)
Rendben,várunk!
Sziasztok!
Rég jártam itt, de nem felejtettelek el titeket! Végre minden megvan a motorozáshoz, még a jogosítvány is, ami nagy nehézségek árán, de meg tudtam szerezni (március végén kezdtem el, és múlt héten kaptam meg). Mióta a motor megvan, azóta viszont alig volt olyan nap, amikor ne ültem volna rajta :)
Nagyon jók a tapasztalataim vele. Bár, van egy dolog, ami rettentően zavar és kíváncsi lennék, hogy ti hogy vagytok vele. A sárvédő. Szerintem rövid. Elől is, hátul is. Hogyan lehetne ezt orvosolni? A gumis dolog csúnya... arra gondoltam, hogy műanyagból kellene valamit csináltatni, igaz, nem tudom az mennyi pénz lenne...
Egyéb gondom nincs vele.
Nektek kb mennyit fogyaszt olyan 80 és 100 közötti tempóban? nekem 4 körül.
Majd még írok tapasztalatokat...:)
további jó motorozást! :)
Én tervezem, hogy megyek, nem er5-el, hanem egy 32 éves Hondával.

És ez hol van? Fel nem ismerem.
Hopp- jól látom Hungarica is lesz?
Sajnos valamiért nem teszi be a gép.
Üdv!A falunapi program.
Üdv!A falunapi program.
Hali!
Mi tegnap voltunk csobbanni ott, a víz 29 fokos és nagyon jó
Kawasaki ER-5 bal oldali gyári tükör
szép állapotban eladó
5000ft

+36703356879
fecesz@freemail.hu

telefont csak hétvégén tudom felvenni
sms-t írj vagy e-mailt
Nincs sok időm,meg nyolc motorom van.
Na ha minden jól megy arra megyek én ís
Elraktam- kösz!
9693169. Westel. 30-as.
Hát, ha így lesz, akkor max, leugrunk, és este felé eljövünk, egy éjszakáért, én nem cipelek sátrat, matracot, stb...
Ha az idő engedi, akkor szombat délelőtt indulunk oda. Ha ott vagyok megcsöröglek- illetve küldd el mailben a számod mert a régi telóban nincs meg- kurvaélet!
Holnap délutántól Orfű környékén vagyok.Ha arra jár valaki cseregjen.
Az csúful kevés.Mire használod?