Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még..
Tegnapi- mai életképek...
üdv! fájó szívvel külföldre költözés miatt, lehet hogy el kell adnom a motoromat! ha esetleg valakit érdekel, jelentkezzen! (van egy alternatíva, ha előbb megveszik a kocsit, akkor nem adom el a motort...) :)
Annyit értettem meg belőle,hogy nem nekem való.A gyerekeim is ezt mondják.
Hali, attól függ. Augusztus 13-tól szabin leszek 27-ig.
Közben a családot el szeretném vinni az Adriára.
Vegyél, csak ne a legolcsóbb Vodafone 858-at, mert a 600 MHz-es proci és a 185 MB memória írtó kevés.
Az android hiába fut linux alapokon, egy csomót "szemetel" menet közben, folyton ki kell lőni a bennragadt processeket.
Már lecseréltem a gyári rom-ot, root-oltam, meg felhúztam az órajelet, mégsem vagyok elégedett a telefon sebességével.

Ha a fentiekből nem sokat értettél, akkor:
vegyél drága telefont, az biztos jobb, mint ez.
Én meg kiba...szom a pi..csába és veszek egy hagyományos telefont ismét, mert csak az ősz hajszálaimat sokasítja a tapperolós kijelző, meg a tetű sebesség.
üdv!
A szállást megkérdezem,de van hely sátorozásra is,este még egy zuhanyozást is el tudok intézni.Köszönöm a pozitív hozzáállást a rendezvényhez mindenkinek.
Így mi tudunk menni.
Egészségedre.A droid meg vesszen..
Olyan izét akartam venni.Ne tegyem?
Sziassztok.
A beígért júliusi találkozó csak augusztusban kerül megrendezésre.
A részletekről addig még írok nektek.
Remélem így is el tudtok jönni.
Üdv,Mama,Papa,Tamicaa
fa..om az androidba.

és jó=ez jó
És jó=és jó.
És jó! :-)

Nálunk annyi a korlátozás a usereknek, hogy menteni is csak én tudok. :-)
Én is benne vagyok
Mondjuk ilyen előre nem látok, de bízok benne, hogy nem fog közbejönni semmi
A kedvenc mondásom:

Informatikus vagyok, ha röhögni látsz mentsél
Már csinálom.
Kép legyen róla! .
Szívesen elmentem volna.Különösen a Pannóniák miatt.Viszont akkor valahol az Alpok-Dolomitok út van lekötve.
majd talán egy más alkalommal.
Köszönettel. Parabellum.
Pénz legyen, Akkor én ott leszek, az ötlet jó!
Ha találkozó akkor itt egy általam vázolt verzió... Augusztusban az ország egyik eldugott szegletében (Békésen) szívesen látom a csapatot. pl. Augusztus 10-11-12 lesz a II. Békés-Dánfok Zenei napok. Idézet a szervezőtől: "Békés megye legjobb rock zenekarait sikerült megnyerni erre a hétvégére. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy a 2011-es fesztiválra rátettünk jó pár lapáttal. Ha az időjárás is a kegyeibe fogad, akkor senki és semmi nem akadályozhatja meg, hogy a nyár legőrültebb bulijába vegyél részt. "

Szállás ingyen megoldható (van egy öreg örökölt házunk 4 szoba. Ágy nem sok van de polifom+szivacson 1-2 éjszakát el lehet tölteni. Ha rossz az idő, szolid benti program is kivitelezhető. Ház alap területe 110nm. udvar 1100nm....
Van egy öreg fürdőszoba, a nagy udvarra beférnek a vasak. Sok tűzifa egy kis sütögetéshez. (igény esetén) Az alföld kanyarokban, szerpentinekben nem bővelkedik. De közel van Gyula is egy kis kiránduláshoz. Várnézés, strandolás.. stb.

vélemény?
Ha nem gipszkartonozunk, akkor el tudok menni én is.
Ha összejön ott talizunk megint!

Krisztiék hová lettek?
Mopst hétvégén a láncot, és a háccsó gumát cserélem- innentől úgy néz ki, elpártolok a Heidenautól- uyganis a Bridgestone BT 45 olcsóbb lett mint a Heidenau- na még ilyet.
Lehet szurkolni, hogy össze jöjjön a lánccsere!
Szia!

Hozzánk nincs messze, szívesen elmennék.