Na ne is mondd, én meg ma szakítottam meg a takaró csavar menetét abban a fehér izében.
Új ára kb. 25- 30 e ft lehet
De ha nincs nagyon széttörve- vidd el jó műanyagoshoz, az össze hegeszti Neked kb 2 e ft- ért. Nekem esés óta így van és tart. Legutóbb a fekete tartó fém repedt el, az is meg lett hegesztve. De ma kicseréltem az mHmax-tól kapott újra.
Szal nekem anno az esés nagyon beadott aműszerfalnak. Év végéig összegyűjtöm ezt a horror összeget, és veszek új műszerfal belsőt. De a régit is megjavíttatom műanyagossal.
Szintén az eséstől repedt el nekem a felső takaró műanyag, ami most neked is szar- ez akkor volt ( 4 éve) 10e ft
Szal nézz körül bontókban is...
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben műszerfala?
Ma szétszedtem az enyémet és a fehér tartó rész szanaszét van törve
A fekete felső rész a kulcsnál félkörben sziníte ívben repedt....
Köszönöm hát igen előbb a vasat vegyem meg valahogyan:) aztán rá érek majd ezen gondolkodni... remélem mielőbb összejön és találkozhatok innen minél több jó fej emberrel
A lényeg nagyjából a következő, ha nem felel meg a sisak.
Csakis akkor veszik vissza, ha nem használtad, nem sérült vagy karcos és eredeti csomagolásban küldöd vissza, eredeti csomagolás címkével. Figyelni kell rá hogy szállítás közben se sérüljön, és persze, ha közben lement az ára akkor az éppen aktuális árral veszik csak vissza, vagyis kevesebbért.
Ha banki átutalással lesz kifizetve, akkor a következő rendelésnél ezt az összeget leszámolják, vagyis nem kapod kézhez a pénzt hanem levásárolhatod.
Ha jól néztem.
NA itt van Era sisakja- magyarba kicsit drágább- ha jól számolom a németeknél ez jelenleg 31. 570- ft, itt meg 37.390-
Nem tudom, van e nekik itt, de ha igen, lehet megérné megpróbálni ezt is. Igaz itthon drágább, cserébe lehet hamarabb tudod érvényesíteni ha gond lenne vele...
Akkor majd holnap jobban szemügyre veszem a kínálatot. Néztünk 1 Laser Freezy-t 30-e ért meg egy Vemart 40 ért.. jó volt mind2 bár az utóbbi kicsit nagy volt, mondom hátha találunk még másikat. De valamit kéne már keríteni, mert ez nem állapot, hogy nagyobb túrára mindig úgy kéregetek kölcsön
Asszem ha nem jó a méret akkor küldenek másikat, hogy levásárolható e- nem tudom ,szerintem ige, de hogy pénzt adnak- e vissza? Na azt sem mindjárt ránézek
Ha tudna mondani árat szuper lenne!