Valaki nem tudna nekem hátsó er-5 fék betét típust mondani, vagy forrást megjelölni? (hol, kinél keresek, esetleg milyen típussal kompatibilis)
Cserélni kellene és a neten eddig semmi értékelhetőre nem akadtam.
A helyi autó alkatrész boltok vagy nem tudnak (akarnak) szerezni vagy 2 hónapos átfutási idővel riogatnak.
Gondoltam webshopból rendelek de eddig eredménytelenül kattintgattam 2 órát a monitor előtt. Gondoltam hátha kapok valami kiindulási alapot. Előre is thx.
mi még nem sátoroztunk olyan helyen, ahol ne lett volna elég egy kalapács, igaz, a Rab-szigetnél délebbre még nem voltunk.
Most viszont vennem kell egy igazi családi sátrat: 3 hálófülke minimum.
Ha ügyes vagy akkor elfogadható áron tudsz apartmant találni.Három éjszaka kettőnknek száz ájró volt Wiren.Bár most már a főszezoni árak
játszanak mindenhol.
Ez csakis a magyar utaknak köszönhető, leginkább a kátyúknak. Néha elképzelem mit kap az eleje, amikor kénytelen pár nagyobbat döccenni.
Amit kintről hoztam kawát, annak 50.000-nél sem volt elrepedve semmije (német).
Neked könnyű dolgod van, sokat kényezteted a motort külföldi túrákon, meg főutakon a telekre menet.
én most győzködöm az asszonyt, hogy amint kész a gyerek szobája, húzzunk elő délre. Igaz, hogy még nem tudom miből, de a pénz a legkevesebb. Majd segít az AMEX kártya.
A Balaton meleg,koszos és drága .Inkább megint Horvátország.Méghozzá hamar.Amúgy az Alsóőrsi kempet csak ajánlani tudom.(Riviéra)Egy éj teljes létszámban 10.200 SZMF.Ebben benn van a stand belépő ami egyébként 550/kopf
Legnagyobb baja ennek az, hogy szinte full műanyag az egész. Ehhez add hozzá a kethengeres rezgeseket, szorozd fel a jó magyar utakkal, és megkapod azt a végeredményt, amit alul Bokkonnal lathatsz.
Igazából nem szidom, mert az esés óta eltelt 5-6 év, belement pár 10 ezer km, és azóta sem repedt el.az hogy megszakadt a menet benne szintén javítható, a tartó vas törése nekem durvább dolog volt!
Véleményem szerint, nem s műszerfal a rossz, hanem valahogy a rögzítése sikerült bénara.
Pl, a Zrx 1200- on ugyanez a muszerfal van, persze más értékekkel, de ott nem hallottam ilyen problémákról.
Semeddig nem fogja, de legalább eszembe jutott, hogy én sem voltam különb..
Szal jól takarítsd le a trutyitól, és akkor meghegesztik. A kétkomponensű nem fogja meg ezt a fajta műanyagot...
Megcsináltattam volna azzal is, csak a közelben nincs aki ezzel foglalkozik, pénteken meg már megyek vele a Balatonra. Győrbe nem viszem fel, hátha eltörik az utaztatásban. Ez volt a legkézenfekvőbb megoldás. Remélem ez is megteszi!
Cserélni kellene és a neten eddig semmi értékelhetőre nem akadtam.
A helyi autó alkatrész boltok vagy nem tudnak (akarnak) szerezni vagy 2 hónapos átfutási idővel riogatnak.
Gondoltam webshopból rendelek de eddig eredménytelenül kattintgattam 2 órát a monitor előtt. Gondoltam hátha kapok valami kiindulási alapot. Előre is thx.
Most viszont vennem kell egy igazi családi sátrat: 3 hálófülke minimum.
játszanak mindenhol.
Utána meg itt jampizik, hogy itt volt-ott volt, és még egy szaros kép sincs róla...
Amit kintről hoztam kawát, annak 50.000-nél sem volt elrepedve semmije (német).
Neked könnyű dolgod van, sokat kényezteted a motort külföldi túrákon, meg főutakon a telekre menet.
Igazából nem szidom, mert az esés óta eltelt 5-6 év, belement pár 10 ezer km, és azóta sem repedt el.az hogy megszakadt a menet benne szintén javítható, a tartó vas törése nekem durvább dolog volt!
Pl, a Zrx 1200- on ugyanez a muszerfal van, persze más értékekkel, de ott nem hallottam ilyen problémákról.
Az er-6-nál már biztosan orvosolták ezt a Kawa mérnökök.
Nem akarok a csirkeszárnyassal példálózni, mert még azt hiszitek, hogy osztályidegen vagyok, , de az 32 éves létére még egyben van.
Szal jól takarítsd le a trutyitól, és akkor meghegesztik. A kétkomponensű nem fogja meg ezt a fajta műanyagot...
Javíttasd meg műanyagossal. Nagyon sokáig jó lesz az még.
Pár kép: