Semmi. Esztinek néztünk bukósisakot, de oly "hatalmas" feje van, hogy XS, XXS es méret sehol nincs, ha van akkor csak 1 darab, 1 fajtából.
Meg ha már arra bicikliztünk körülnéztem milyen gépeket árulnak mennyiért.
Nekem 140 es van fent Bridgestone BT-45 ből.. véleményt nem tudok mondani a 130 al szemben mivel ilyet használok mióta megvettem. 1 kicsit jobban néz ki.. ennyi
Csütörtökön voltam bent a győri Red Baron - ban. Hát... kicsit fent akadt a szemem, hogy ők az ER-5-t mennyiért adják.
2 db 2005 ös évjáratú volt kb 45000 km -el 920000 HUF.
Persze ehhez járt habként a 6 hóó garancia meg blabla.
fisinek +1
valóban felesleges a szélesebb, való igaz, hogy jobban tapad a használói szerint (igaz GS500-asok, de ebben nem lehet nagy különbség), de nézd meg az árát...
Ha 4 kilód van rá, akkor ne a gumin gondolkozz és az áttételen, hanem az átíratáson, olajcseréken, láncszetten, gyertyákon, légszűrőn...hamar lebeszéled magad a gumiról :D
Szvsz. természetesen.
Vezetés függő, pl. Parabellum eggyel rovidebbre vette, mert a hegyek közt utassal így jobb. Cserébe többet forog a gép. Ha hosszabbra veszed, Akkor meg kevesebbet, cserébe kicsit lustabb de nagyobb a vége.
Nem rezeg jobban 5 ezernél, ez mindenhol rezeg, azért sorketto.
Széles gumi... Faszhosszabbitasnak jó, de semmi sok értelme közúti körülmények közt egy ilyen motoron.. szerintem.
igazából csak az nem tetszik a gumiban hogy 130-as keskenyke de tudom teszi a dolgát... mert a CB500-on is az van. Azért írtam ezt az 5000-es fordulatszámot mert olvastam egy tesztben hogy rezeg és hosszabb távon kellemetlen volt utasnak vagy a vezetőnek is
A lánc áttétel módosításról mi a véleményed? gondolom elől 1 fogat +ba hátul 1 fogat - ba elbír még a motor nem?
Minek bele a szélesebb gumi!? Azért, hogy cserekor többet fizess érte!? Ha erről leszeded a majrecsikot, Akkor már jól tudsz dönteni. Felesleges..
5 ezernél sem rezeg jobban mint máshol és ott majd 110- el megy...
Ja és ti módosítottatok már a vég áttételen? lánckerék csere bere volt ez is érdekelne olvastam hogy pont 5000 rpm nél rezonál kissé a motor pont ott van 6. ban 100 nál. vagy olyan tájt... akkor ezen fogaskerék áttétel módosítással lehet segíteni...
hali srácok
ma ide írok :D nézegetem az er 5-ös öket neten találok is párat 400 ezer körül sajna több lóvém nem lesz motort venni 99-eset lehet kapni ennyiért kb. kérdésem az volna hogy nálatok akinek ilyen korú mocija van esetleg van valami széria hibája? ja és hátul van valakinek szélesebb gumija mind a 130-as? bele lehet tenni nagyobbat? köszi cső
Meg ha már arra bicikliztünk körülnéztem milyen gépeket árulnak mennyiért.