Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi. Esztinek néztünk bukósisakot, de oly "hatalmas" feje van, hogy XS, XXS es méret sehol nincs, ha van akkor csak 1 darab, 1 fajtából.
Meg ha már arra bicikliztünk körülnéztem milyen gépeket árulnak mennyiért.
Amúgy- mi jót vettél ott?
Nekem 140 es van fent Bridgestone BT-45 ből.. véleményt nem tudok mondani a 130 al szemben mivel ilyet használok mióta megvettem. 1 kicsit jobban néz ki.. ennyi
Én se adnám oda 850 alatt- nem is eladó
Csütörtökön voltam bent a győri Red Baron - ban. Hát... kicsit fent akadt a szemem, hogy ők az ER-5-t mennyiért adják.
2 db 2005 ös évjáratú volt kb 45000 km -el 920000 HUF.
Persze ehhez járt habként a 6 hóó garancia meg blabla.
Mi tapad jobban?
fisinek +1
valóban felesleges a szélesebb, való igaz, hogy jobban tapad a használói szerint (igaz GS500-asok, de ebben nem lehet nagy különbség), de nézd meg az árát...
Ha 4 kilód van rá, akkor ne a gumin gondolkozz és az áttételen, hanem az átíratáson, olajcseréken, láncszetten, gyertyákon, légszűrőn...hamar lebeszéled magad a gumiról :D
Szvsz. természetesen.
Nem is.Kell a tyúkonak.
Bár nem éngömet kérdeztél azért elmondom elöl egy foggal kevesebb jót tesz ha hegyeket akarsz látni.Rosinante már bizonyított.
Dehogy adod el azt a jó motort! Ne jampizzá!
Fekete
Hatért eladom Rosinantét.Jelzem ez túrázó.
Akarod?Nem kellene.
Hát majd kiderül de hála ég faszt nem kell hosszabbítanom, csak legyen már augusztus vége felé
Vezetés függő, pl. Parabellum eggyel rovidebbre vette, mert a hegyek közt utassal így jobb. Cserébe többet forog a gép. Ha hosszabbra veszed, Akkor meg kevesebbet, cserébe kicsit lustabb de nagyobb a vége.
Nem rezeg jobban 5 ezernél, ez mindenhol rezeg, azért sorketto.
Széles gumi... Faszhosszabbitasnak jó, de semmi sok értelme közúti körülmények közt egy ilyen motoron.. szerintem.
igazából csak az nem tetszik a gumiban hogy 130-as keskenyke de tudom teszi a dolgát... mert a CB500-on is az van. Azért írtam ezt az 5000-es fordulatszámot mert olvastam egy tesztben hogy rezeg és hosszabb távon kellemetlen volt utasnak vagy a vezetőnek is
A lánc áttétel módosításról mi a véleményed? gondolom elől 1 fogat +ba hátul 1 fogat - ba elbír még a motor nem?
Minek bele a szélesebb gumi!? Azért, hogy cserekor többet fizess érte!? Ha erről leszeded a majrecsikot, Akkor már jól tudsz dönteni. Felesleges..
5 ezernél sem rezeg jobban mint máshol és ott majd 110- el megy...
Ja és ti módosítottatok már a vég áttételen? lánckerék csere bere volt ez is érdekelne olvastam hogy pont 5000 rpm nél rezonál kissé a motor pont ott van 6. ban 100 nál. vagy olyan tájt... akkor ezen fogaskerék áttétel módosítással lehet segíteni...
Na ez Gut valahogy én is így képzelem el ha veszek végre egy motort akkor egyik télen így szét burítom már persze ha szükséges és megcsinálgatom..
hali srácok
ma ide írok :D nézegetem az er 5-ös öket neten találok is párat 400 ezer körül sajna több lóvém nem lesz motort venni 99-eset lehet kapni ennyiért kb. kérdésem az volna hogy nálatok akinek ilyen korú mocija van esetleg van valami széria hibája? ja és hátul van valakinek szélesebb gumija mind a 130-as? bele lehet tenni nagyobbat? köszi cső
Dettó...
Na igen, a közösségi oldalak érkezése előtt én sem tudtam számontartani senkinek a névnapját/szülinapját...
Köszi Miki!:) Átmentünk faszbookba teljesen!
Utólag is boldog névnapot mindenkinek, aki hallgat a László valamelyik formájára! Mára meg boldog Péter napot!
Guriga ne rinyajja, hanem csendbend élvezd a névnapod!
Minden más Péternek is Boldog Neve napját!