Na ez már döfi- kis popipárnás járókeretes barátom!
A papírkutya meg az, akinek nincs segge kiülni a motorján a távot- és zselés kis popipárnát vesz az ülepe alá- de Neked még az is kilyukadt, úgyhogy csitt!
Hát, legyen igazad.
Én sajna aggódok, csúnya volt az a hang :( Fém csattogott fémmel, méghozzá erősen, minden fordulatnál egyszer. De jövő héten kiderül.
A szerelőben teljesen megbízok, nem először járok már nála, és tudom, hogy lelkiismeretesen dolgozik.
Mi igen lemegyünk körbenézni, h összedugjuk fejünket és tanakodni azon hogy mit műveljünk azokkal a papírkutyákkal akik megijednek egy hülye időjárás előrejelzéstől!
Emberek, a Vezérkar hivatalos véleményét tolmácsolom!
Ami összeköt minket: az a barátság és a motorozás szeretete.
Egyszer egy évben, szezonban, találkozunk, hogy motorozzunk és hogy jól érezzük magunkat.
Tehát: negatív hozzáállás felejtős!
Papucsos barátunk már az előző talin kitalálta, hogy ide jöjjünk, lesz szállás, (kőház, ami nem mellékes). Örültünk neki, mert már kétszer voltunk a Balaton-felvidéken, most a Bükk újdonság lesz.
Teljesen mindegy, hogy mi a háttere, kié a ház, és annak mennyi a biznisz és mennyi nem. Ami biztos: fizetős szállás lesz, 1200 Ft-ért, ami tuti csak a fele az átlagos, környékbeli szállásoknak.
És a miénk lesz egy egész hétvégére. Köszönjük!
Ezért:
- rossz idő eltörölve!
- egy kis esőtől nem ijedünk meg!
- program van! Túraútvonal tervezés alatt, konkrétan én készülök. Nem titok: Egeren, Felsőtárkányon keresztül Bükkszentkereszten át Lillafüred és a Diósgyőri vár.
- szombaton este főzés!
Abszolút tájfun, monszun, és tornádó esetén autóval is lemegyünk!
A kemény mag biztosan és itt mindenki kemény mag!
Kérdés van? Nincs, helyes!
Jövő péntektől Bükkzsércen találkozunk és vagyunk!
Távol álljon tőlem, hogy megsértselek, de kicsit olyan vészmadár vagy. És remélem igazam van.
Odavitted, semmi baja nem volt, ott bütyköltek, kényeztették, elhozod, és 1 km múlva valami kopog. Számomra ez inkább azt jelenti, hogy a mester rosszul rakott össze vmit/nem húzott meg vmit, ami 1 km alatt ki/szétrázódott, és ez adja a hangot. Gyanítom már a tank leszedésekor látszani fog számára a hiba.
Egyébként a "HF" nem az az alkatrész kategória amit csak úgy szerzek, aztán rácsavarozom és kész. Szerintem ne is gondolj ilyenre amíg nem biztos.
Nyugodj meg, ha eddig nem volt baja a hengerfejnek vajmi kevés az esélye, hogy épp a szerelőnél romlott el.
Ha esetleg nem vagyok teljesen informálva vagy lemaradtam valamiről akkor sorry! Hülyeséget nem akartam irni,csak ez nekem igy meseszerű.....
De ott leszek ,majd elmondod!
Üdv mindenkinek! Lenne egy kis hozzáfűzni valóm a helyfoglalásos dolgokhoz! Amit az ember mond hogy 3 családot utasított vissza,igy elvárja hogy hogy ott legyen a brigád na ez szerintem hatalmas kamu! Bükkzsérc egy kis falu,nincs semmi extra benne a közelben meg van millió más szállás lehetőség! Szerintem csak pénzt szeretne mindenképp..........na de ez az Én véleményem!
király, parancsba adtam különben is!