Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe,van valami tippetek hogy miért nem szól a dudám?Nem néztem meg mert lusta dög vagyok,a hétvégén még Alsóörsön vígan dudáltam aztán egyszer csak elhalkult.(nem nyomkodtam sokáig egy folytában csak sokszor keveset ugye ahogy a korommal jár
)
De a kawat oda ne add neki, mert elrontja!
Nekem is olyan kell, ezt a spongya bobosat nem kérem, köszönöm!
volt kawasakisban is, de azt zongorista használja
ne lányoskodámá' fisi vazze
ez a kettő van
fisi, a párna mérete kinyitva 53*29
csókollak
Te jó Isten!
Rózsaszínben nincs? Ez borzalmas!
Jól van, van annak a kedves hölgynek esze, nem ad a kezedbe, ilyen műszert!
fisi drágám
Még mindig neem!
metróvezetőőőőőőőőőő
Milyen két motor? Az a másik egy smkp., ráadásul úgy néz ki, hogy most meg az első gumi kapott defektet... Az is meg van áldva. Ha az ER-5-re gondolsz, az sose volt az enyém, az a kedves feleségemé! Én csak haszonélvező vagyok néha. Ez van, jó családba kell házasodni.
Hát nem tudom, itt az a motor már mindenkit megihletett, ki így, ki úgy gondolkodik rajta hogy kéne apró darabokra vagdalni...
De engem tuti...
Neked lólány álma a valagadba, kulák belgäba szakadt két motorral rendelkező burzsuj!
Na jól van, ezt a megjegyzést egy naagy kolompérral fogom díjazni, amit a legközelebbi találkozón a kipufogódba jól bele kalapálva vehetsz át!
Ez jó játék, beszállok én is:
Ha megnyerem a lottón a főnyereményt, akkor én meg Ziminek veszek W800-ast! (A főnyereményt azért emelem ki, mert a múltkor ugyan nyertem 3 eurót, de abból még egy olyan torta sem jönne ki! )

Na ki vesz nekem 2012-es ABS-es Er-6f-et a lottónyereményéből?
Nem, nem csak Te...
Esküszöm ez a Honecker sztori engem is úgy megihletett, hogy hamarjában összeállt a fejemben egy vers, sőt egy egész ballada; de mondom nem égetem itt magam hogy beírjam a fórumba... Meg mivel nem voltam ott, nem lett volna hiteles. De ha ezt tudom, hogy mindenki rímelni kezd...! El van varázsolva az a motor!

Kár hogy elfelejtettem a verset azóta...

Ezért nem nyújtom inkább a versem hosszúra,
guruljon még soká Honecker bosszúja!
ÁÁÁ! Ha gazdag lennék nem barátkoznék többet Veled.
Nekem most már jöhet a Z1000SX is, azt legalább itthon is lehet kapni!
Bár, remélem Gadus nyer a lottón, mert Akkor kapok tőle egy ZRX 1200 DAEG- et!
annyira az almom, hogy meg a szulinapi tortamon is az volt.
:)
Nem az!
Kawasaki!
Ennyi!
Ezek szerint nem csak én vagyok oda-vissza a w800-ért :

"Nincs pénzem, pedig ha valamit megvennék, akkor ez az. Ülök rajta, laza könyökkel fogom a kormányt, olyan természetes és észrevétlen módon hajlok rá a kanyarra, hogy arra sem emlékszem, mikor és hogyan vettem be – emléknek csak a tökély marad és a boldogság, amely azóta is holdkórossá tesz: hiányzik a Kawasaki W800, nagyon."

http://totalbike.hu/tesztek/2012/06/12/kawasaki_w800
/
Akkor rendőr ?

Üdv a csapatban Péter