Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem semmi!
Jó hogy nemrég bizonygattam én is, milyen ritkán kapunk defektet... Erre tegnap nem defektet kaptam?! Egy hosszú drót teljesen leeresztette a gumit, még a felnit is elengedte.

Na de sebaj, két pozitív dolog született ebből:
1. tesztelhettem a Slime defektjavító készletemet (nagyon profi volt, tényleg gyorsan megoldotta a helyzetet, a tartóssága meg majd kiderül... Nem fogok új gumit venni, ha nem muszáj);
2. Megtudtam milyen érzés, ha menet közben megadja magát a gumi és leválik a kerékről. A defekttől mindig tartottam, valahogy úgy képzeltem, hogy biztos perec, de most, hogy megvolt, már tudom, hogy nem is olyan vészes, és nem félek tőle. És máskor meg hamarabb megállok, ha érzem ezt az érzést... (Mondjuk így is toltam haza a motort egy jó másfél-két órát... Mert a Slime persze otthon volt, telefon meg nem működött...)
Azért arra is mindig rájön az ember, hogy azon a két napon már semmi nem múlt volna... Persze csak a vizsga után, előtte nem tudja az ember rávenni magát, hátha pont akkor tanulja meg a mentőkérdésre a választ.

Anno pár baráttal nagyon elszántan elvonultunk egy külön kis házikóba, hogy majd ott jól felkészülünk egy hét alatt az államvizsgára, minden zavaró hatástól mentesen. 1 nap intenzív tanulás után a második nap már elfogyott a lelkesedés, onnantól meg, mondanom sem kell, az egész poénkodásba, nagy beszélgetésekbe, hülye TV műsorok bámulásába fulladt... Aztán csak levizsgáztunk.
Bezzeg tőlem már sose kérdeznek ilyet... Nem tudom többet elsütni az "erő szakra", "É-szakra" stb. poénokat...
Na pont akartam írni, hogy irigykedem, hogy mindjárt mehettek talira, erre látom, kezd kútba esni a terv... Azért a helyetekben még nem temetném, az OMSZ honlapján egy hétre előre van előrejelzés, onnantól kezdve csak erős spekuláció a dolog, ezt még ők is nyíltan vállalják. Két hétre előre nem lehet biztosan megmondani.

De egyébként meg krosszgumikat kell rakni a motorokra, aztán tényleg mehet a sárdagasztás! Na az mekkora élmény lenne!
Igazad van, nem pont akkor van. Kacérkodtam is a gondolattal, hogy azért elmennék a talira, de azért lássuk be, akármennyire is felkészül előre az ember, azért mindíg jól jön két nap.
Egyébként természetemből fakadóan (ez vmi genetikai hiba) mindent a legutolsó pillanatra hagyok. Igyekszem az államvizsgánál ezt nem így csinálni, de sokszor nem rajtam múlik, hanem a sok teendőn.

Egy Tiszakécske talit mindenképp össze kéne hozni idén is, hogy bepótolhassam a tavalyit.
Papucsoooossss!

Azzal leszel megverve, aminek hínak, ecsém!
De hol van a fő szervező papucsos? Neki kéne nyilatkozni! szerintem várjuk ki a végét, lehet a jó idő verzió győz!
Jöhetsz a Mercedes gyárba!

A "pont akkor van az államvizsga" mondatod nem egészen pontos, mert a tali pont korábban kezdődik 5 nappal.
Ugye nem követed el azt a "hibát", mint én anno, hogy közvetlenül államvizsga előtt még nem vagy felkészülve rendesen?
Mert akkor el is jöhetnél kikapcsolódni egyet!

Az általad javasolt másik 2 időpont nekem is jó, pont a közte lévő hétvégén nem érnék rá.
Csak félek én is, hogy a ház lefoglalása behatárolja a mozgásterünket.
Köpönyeg.hu- a másikon jó időt mondanak...
Benne vagyok- de még én is gondolkodom ezen- azon, addig!
Ja ezek azt sem tudják holnap milyen idő lesz nem két hét múlva
Gépészmérnök.
Tőbb tali tőbb móka.Jó őtlet./nem bírok kis ő-t írni/
Az Időképet nézve egy csepp esőt sem ígérnek az egész hétvégére.Ti hol láttok rossz időt?Derült idő 25-27 fokos csúcsok.Kell ennél jobb?Ami melegebb az már strandra való nem motorra.Amúgy nekem is mindegy az lenne időpont.Lévén,hogy én vagyok a főnököm .
Sajnálom, tényleg, neked ez most fontos.

Mi lenne, ha a nyáron lenne még egy tali, bepótolandó azoknak, akik nem tudnak eljönni. Gyertek le Tiszakécskére egy főzésre!
Egyet értek, bármennyire is sajnálom, hogy mhmax nem tud eljönni!

Én elszánt vagyok, elmegyek esőben is.
Elgurulunk Egerszalókra és beülünk a melegvízbe, ha szar lesz az idő és nem úgy, mint Hévizen, hogy a végén senkinek sem volt kedve bemenni, mert 2 óra hosszára túl drága volt a belépő.
Egyetértek Norbi tesómmal- várjuk ki a végét! Épp a szabik stb. miatt nem lenne jó variálni- na meg ahogy Kriszti írta a szállás foglalás is számít sokat!
Papucsos kerüjjé máá előő!
milyen szakra jársz?
zongorista pünkösdre kért szabit..
az a baj, hogy olyan kiszámíthatatlan az időjárás mostanában, mi van, ha eltoljuk és a második időpontban is fos lesz az idő
meg hát, papucsos a pünkösdi 7végére foglalta le a szállást
az is biztos, hogy szarrá ázni szar dolog
Esőben tényleg gáz a motorozás, én pont a múltkori nagy zuhékba toltam autópályán (muszájból) egy 500-ast, hát nem volt egy leányálom, de végül is nem volt gond az Er-nő mindenhol elvisz, általában a sofőr a gyenge láncszem

Szóval szerintem még kicsit várjunk nézzük meg tényleg milyen lesz az idő, és ha mondjuk vasárnap is csak rossz látszik akkor toljunk...

Persze ez csak egy javaslat a többség dönt ...
Meg is lett az eredménye, így 20 év után is.