Nem vagy szemét kiccívem, mivel majd téged is kirakunk az egyik sátorba- hogy együtt érezz a többiekkel- persze kisöccá- és Zongorista marad a házban- elsők a nők, és a gyerekek- tudod!?!
A fisi- az igen- sírva fakad ha sáros lesz, de majd lemossa- nem is ez a mérvadó. De azért érdemes bele gondolni, abba amit Bokkon elkezdett.
Ki a fa..nak van kedve szakadó esőben végig megkétszerezve az esélyét annak hogy hanyatt bassza magát az ember- végig motorozni több száz km- et.
Megérkezel továbbra is vizesen- na állíts sátrat ilyen időben- megvolt már ez is, tudom milyen érzés...
Aztán nem tudsz sehová menni ücsörögsz a lócán, mint Diszelen is kétszer eddig.
Aztán esőben, a jó kis kanyargós úton motorozni kb. annyi értelme vna mint mikor az eelső talin fürdeni indultunk, és annyi lett belőle, hogy végül is megint jól szarrá áztunk, és senki nem csinált semmit...
Aztán vissza, és megint a vízben ücsörögni, a sátrazás élvezetéről- ami ilyenkor inkább borzalom, ne is berszéljünk. Én amúgy imádok sátorozni!
Részemről totál mindegy az időpont- sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy akkor megyek amikor akarok.
HA motort kell mosni utána, hát bassza kő- ha durrogva is, de lemosom.
Én részemről benne vagyok az időpont eltolásban- de sokaknak az első időpontra van kikérve a szabija...
Meg nyilatkozzanak a fő szervezők, jó lenne lassan tudni a műsorrendet, és nem utolsó sorban a pontos címet is!
Nem mertem egyedül előhozakodni a témával, de nekem "elromlott" a tali időpontja. Pont akkor van az Államvizsga, és a Szakdolgozatvédés időpontja az Egyetemen.
Máj.30-Jun1 az államvizsga.
Jun.4-7 Szakdolgozatvédés
Jun.16 Diplomaosztó
Tehát nekem jun.9-10, vagy 23-24 lenne jó időpont.
Nagyon hálás lennék, ha fontolóra vennénk a dolgot.
jó idő lesz és kész, én már mindent elintéztem, meg van dumálva az égiekkel
de ha még sem, akkor a sátorban alvók öltözzenek fel jó melegen
szemét vagyok mi?!
Üdv!
Pozitívan kell gondolkodni, még erre a szombatra is rossz időt jósoltak az időjósok, mi mégis mertünk tervezni. A Xado teszt teljesen befejeződött, tegnap is komoly kihívás várt a motorra és gond nélkül teljesítette link
Szurkolok Nektek, hogy jó időtök legyen!
Ki a fa..nak van kedve szakadó esőben végig megkétszerezve az esélyét annak hogy hanyatt bassza magát az ember- végig motorozni több száz km- et.
Megérkezel továbbra is vizesen- na állíts sátrat ilyen időben- megvolt már ez is, tudom milyen érzés...
Aztán nem tudsz sehová menni ücsörögsz a lócán, mint Diszelen is kétszer eddig.
Aztán esőben, a jó kis kanyargós úton motorozni kb. annyi értelme vna mint mikor az eelső talin fürdeni indultunk, és annyi lett belőle, hogy végül is megint jól szarrá áztunk, és senki nem csinált semmit...
Aztán vissza, és megint a vízben ücsörögni, a sátrazás élvezetéről- ami ilyenkor inkább borzalom, ne is berszéljünk. Én amúgy imádok sátorozni!
Részemről totál mindegy az időpont- sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy akkor megyek amikor akarok.
HA motort kell mosni utána, hát bassza kő- ha durrogva is, de lemosom.
Én részemről benne vagyok az időpont eltolásban- de sokaknak az első időpontra van kikérve a szabija...
Meg nyilatkozzanak a fő szervezők, jó lenne lassan tudni a műsorrendet, és nem utolsó sorban a pontos címet is!
Máj.30-Jun1 az államvizsga.
Jun.4-7 Szakdolgozatvédés
Jun.16 Diplomaosztó
Tehát nekem jun.9-10, vagy 23-24 lenne jó időpont.
Nagyon hálás lennék, ha fontolóra vennénk a dolgot.
de ha még sem, akkor a sátorban alvók öltözzenek fel jó melegen
szemét vagyok mi?!
Alapvetően volt még valami változás, az első körökben tapasztaltakhoz képest?
Látom meggyőzött a cucc!?!
Pozitívan kell gondolkodni, még erre a szombatra is rossz időt jósoltak az időjósok, mi mégis mertünk tervezni. A Xado teszt teljesen befejeződött, tegnap is komoly kihívás várt a motorra és gond nélkül teljesítette link
Szurkolok Nektek, hogy jó időtök legyen!
Szombat-vasárnap 26-27 fok lesz!
Igen, legyünk optimisták!
Ui: felnéztem a saját oldaladra egy kérdés erejéig!
De én pozitiv vok-jó idő lesz, és kész!
Mekkora élmény lesz a sárban dagonyazni..
Na ne ijedjünk meg- addig még változhat ez!
lemaradt..sorry