Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem téved az időjárás előrejelzés
Esőt mond mindenhova
Még egyszer, köszi.
Bocsi, magas labda volt!
Ivzo ezért nem kapod meg a keretet többet!
Volt bicajlánc kényeztetés is- de már nem rakom fel ide millen szép lett mert megint kiakadol itt nekem!
Felhívnám a figyelmet a háttérben látható full áramvonalas családi szekérre is!
Ja- és amint mutattam- rákkenróóól!
Valaki átbaszott!

Azt mondták- ott alul vannak azok a kibaszott fogaskerekek a váltóban- de nem láttam semmit!
Mit csinált?Rontotta elfele azt a szegény motort.Vagy ecsetleg megint a bicigliláncot kényeztette?
Jellemző!
Tegnap voltam Fisinél, vittem vissza a bukócső mintát. Sajnos nem is olyan egyszerű a másolása. Ha esetleg lesz fejlemény, akkor szólok, de sajnos nem nagy esély van rá. Szerintetek mit csinált Fisi?
Megvan persze, most vettem, imádom, nagyon jó kis motor. 8 éves de nem látszik rajta, normális gazdája volt.
Meg ezt is fel lehet húzni fordítva a fejre, mint a lökött Lutyo, meg Sly a diszeli talin a bukosisakokat!
Megvan még a Kawa? Vagy lecserelted?
Az mindjárt más, a fényezést biztos remekül meg lehet vele védeni.
Bagster a márkája igen, teszek fel nagyfelbontású képeket, az irányára 30e
Vettem egy motort és ahhoz adták, szóval tapasztalatot nem tudok mondani róla, minőségi kidolgozású.

Van hozzá tartozékként egy esővédő borítás is, azzal vízhatlanná lehet tenni seperc alatt + szíjak + pánok a táskához, amivel hátizsákként hordható
Zimikém- már megint utópisztikus vagyol!
És mi van akkor, ha egy túra alatt, menet közben elkap egy nagy eső és mondjuk nem tudsz behúzódni sehová.
Ez bőr, megszívja magát vízzel, nem?

Én nem tudom, csak kérdezem...
Szia! Sajnos nekem a piros nem jó, de tervezek ilyet venni. (BAGSTER a márkája?!), de ha esetleg tudnál róla mondani hideget-meleget, hogy eldönthessem vegyek-e kéket az enyémre vagy sem, annak örülnék.
Helló, eladó egy piros tankbőr és hozzá tartozó tanktáska, újszerű állapotban, érd speterhun kukac hotmail pont com
á, úgy gondoltam, leugrom, beköszönök, vagyok egy kicsit, aztán megyek.
Miért- eredetileg nem vasárnapig akarsz maradni? Mármint kb. vasárnap dél kora délutánig?
Én lehet, mégsem tudok pénteken reggel menni, csak este.
Ha a lányom ragaszkodik hozzá, hogy én menjek vele osztálykirándulásra, akkor ő az első.

De nem baj, akkor vasárnapig maradok.
Fisikem valszinu h csutortokon egy paran leutaznank Bukkzsercre.
Konkretat csak akkor fogok tudni mondani Neked ha hazaertem s a tobbiekkel egyeztettem.
Majd jelentkezem
szexbusz