Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Azt még nem is meséltem, hogy jártam az első teleszkóp olaj cserével.

A kerékanya meghúzásakor nem figyeltek oda, milyen szögben áll a km óra spirálom a jeladóval. Lefelé feszült, miután megszorították, így kb. 200 méter alatt félig kiszakadt és a forgó rész ledarálta a kábel végét.

Megoldás: celldömölki bontóból futárköltséggel együtt 4500-ért másik spirál, ami jobb, mert fém a vége.
A szerviz pedig kifizette, mert természetesen kivertem a balhét.

Az olajcsere költsége pedig 9070 Ft volt. Többet se viszem oda.
Tényleg oda mentek?
Bassz, mindenki motorozik, csak én nem.
Ma fejezték be a csatorna és vízvezeték bekötését az új konyhánkba.
2 napig ástak, meg szereltek: 110 ezer Ft.
Hétfőn a könnyűszerkezetes beépítéshez anyag 142 ezer.
Műanyag ablakok körbe: kb. 7-800 ezer lesz.
Gratulálok!

Az apjára ütött!

Csak nem elég nagyot!
Nekem nem hiszel de tényleg másképpen műxik a technika.Neked ott az alföld tengersík vidékin a másik irányú módosítás is jó lehet.Ha nem a gyorsulásra hajtasz.
Tudom.Kiszámoltam.Variáltam a következő fokozattal is.Lehet,hogy most a Glockner miatt kipróbálom.Már a hátsó lánckerék sem úgy néz ki mint fiatalon.
Ma ballagott a legpicibb gyermekem.+vagyok hatódva.Szín jeles.A többi évben is.Pont mint az apja.
Akkor nem is sokat röviditettel, alapon épp csak egy rovatkával pörög 100- nál csak kevesebbet 5 ezertől.
Enyém ötezernél van százon ezzel az áttétellel.Marad is így mert nekem bevált.
nemtom, öcskös motorszerelő is, ne feledd, nem hiszem, hogy mellébeszél.
Azt mondta szó szerint, hogy úgy számolta mindig, hogy 5 liter/100 km és mindig elég volt a benzin a tank űrméretét figyelembe véve, vagyis szerinte nem eszik többet.

De amikor Szilágynagyfaluba megyünk ketten rokonlátogatóba, akkor megmérjük. Sok száz km alatt majd kiderül az igazság.

Nekem ez a Honda a CB400 blokkal 5,5-öt fogyaszt átlagban, én ezt azóta nem titkolom, hogy mérem. Nem tudom miért, vagyis sejtem: önsúly annyi szinte mint egy er5, viszont 12 lóval gyengébb, az áttételek meg rövidek, mert ugyanaz, mint a cb250-é.
Ez 5 ezres fordulaton megy 90-el, nem 4200-on, mint az er5. stb.stb.
Majd kőből faragom!
Nem tudom, Akkor ekkora kulonbseg lenne az alap Ural, meg a Wolf közt beállításban!? Nagyon érdekes!
Megeszik a tücskök.
Té itten ne izékeggyé Don Quijote, mert faragok Neked egy kolompért a kipufogódba Bükkön!
Ernőke se szívbajos.Az öt neki se sok ha siet vagy ha meg van pakolva.
Az meg nem motor hanem perverzió.Annak kell aki valami figyelemre méltót akar a lába között tudni.(Pöcs pótlék)
Olyan mondás is volt,hogy isten nem ver bottal csak Pannoniával és Puch-al.A Pannoniákat tényleg kellett gépészkedni(a kéthengereseket)
Normál adat a két hét bütykölés egy nap motorozás.Viszont akkor ment mint az atom.A fekete ER-5 mindig a P20-ra emlékeztet.Azt is ezt is szeretem a magam módján.
Mit meséljen.Fél este erről volt szó Kécskén ha még emlékszel.Lehet,hogy még mentél is vele.A ruszkik meg már haza mentek.
Megkérdeztem kisgé-t, 5 liter felett még nem evett az Ural.
Én hiszek neki, mert az öcsém, és mert 5 éve nyúzza!
Na, aszongya: "A SportMotor videó és Youtube linkeket automatikusan felismeri a rendszer", hát baromira felismerte...
Na igen, az Ural! Anno még motorvásárlás előtt voltam, és mindenféle teszteket nézegettem, és nagyon komolyan megakadt a szemem ezen:

http://totalbike.hu/tesztek/uralsport/

Igaz, már akkor is elég drága (túlárazott?) volt, de akkor is, ha a pénz nem lenne kérdés, egy ilyet nagyon szívesen tartanék még most is a többi motor mellett... Nekem nagyon tetszik. És tényleg nincs mai alternatívája, csak ilyenek, persze csilliós áron:

http://www.youtube.com/watch?v=1Mb5SX9YZoc

Sajnálom, hogy megszűnt a magyar Ural forgalmazás, nem tudtam, kár érte.
szia köszi az email cimem moha1975@freemail.hu
Miért?

A Boss Hoss- ban csak egy sebesség van, mégis 200 felett van a vége...
én csak 120-ig húztam egyszer, de szerintem se tud többet. 4 sebességgel?
A fogyasztást megkérdezem, lehet hogy rosszul emlékszem.
add meg az email címedet és küldök neked egy budapesti bontós csóka telefonszámot, neki elég sok cucca van, érdemes lenne felhívnod