Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a videót még nem láttam de nagyon jól megcsinálták. Hát hiába külföldön a rendőrségnek telik ilyen kaliberű figyelem felkeltő videók készítésére.
Nálunk a figyelem felkeltés kimerül mostanság egy-két névre szóló sárga csekk postázásában.
Most mééé?A szoci kétütemű negyedliteresek is bőven elvitték.Fele ennyise lóerővel.
Ez durva, oldalkocsis ER-nő

http://www.youtube.com/watch?v...
levisszük neked a kannát bükkzsércre
lesz ám fuvardíj: ötezeröcccccááááá
de jó lesz már látni titeket
na de zimmedli züllünk-züllünk? ilyen oldaladról még nem ismerlek....
Nem is engedem!

A láb kilógatást hagyd meg Gadusnak!

Norberto meg folyton lányoskodik- már csak azért sem engedném bé a házbé! Izéé -be...
Tesco-s sátor+hálózsák: kicsi pénzből kijön! :)

Mi az öcsémmel Várpalotán a Pannónia fesztiválon úgy aludtunk, hogy a bakancsos lábunk kilógott a sátorból, vacsora egy csomag keksz volt, úgysem voltunk éhesek a sok piától és sodort cigitől.
Ezt a kihívást inkább átengedném másnak , nekem bőven megfelel egy hagyományos ágy, egy hagyományos szobában
Norbi!
Elhozom Alfréd alól a takarót, azon elalhatsz majd!
Aki tud hozzon satrat mert biztosan nem tud mindenki bent aludni!
Termeszetesen akinek nincs az ne hozzon.
Hali,

Remélem sok, mert én is csak akkor tudok ott aludni, mert nekem semmi kempingezéshez alkalmas cuccom nincs
Engem is érdekelne, mert nekem is már csak szeptemberig érvényes
Szia!
Mennyi férőhely van a házban, sátrat vinni kell?
persze Drága, h szükségem van rá
Légyszi ha tudjátok akkor hozzátok le Bükkzsércre :)
köszi
diópálesz? ajaj, kilincselhetek a sógornál.
csiriz zabálás helyett inkább motorozzunk.

helyesen: csak lesz...
fekve nehezebben gépelek...
csaj lesz valahol egy automata, vagy hasi-tasi nem kér kódot.
Ez természetes!

De a páleszt hanyagoljuk, abból anno nagyon beb..tam Magyaregregyen az olyan rendezvényen, amire csak olyanok járnak akik, nem igazi motorosok- és nincsenek barátaik azért mennek ilyen helyre!
hát azt pld. hogy te is nagyon várod már azt, hogy igyuk a jó kis diópáleszt, a jó hideg söritalt..
Igeen!

Mit is mondhatnék?