Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bau milyen jól informált vagy :)))
Mi mikor indulunk akkor?
Nem tök mindegy!?
Föl!Neked.Nekem meg napkelet.
Mint írtam, ha össze tudunk beszélni, én is le szeretnék menni csütörtökön- majd elválik! Addig egyeztetünk még!
hey. Elvileg mi Papucsossal+ Zsoltival+Tamiékkal csütörtökön felgurulunk. Szal csütörtök estétől fogadóképesek leszünk. egyenlőre ennyit tudok. bővebb info a fő szervező dikertor úrtól várható.
Jól hangzik! Egy tipp: azon a hétvégén lesz nyitott pince napok: a résztvevő borospincékben olcsó vagy ingyenes borkóstolóval, borozással ;-)
Infó itt:
http://www.nyitottpince.hu/
Szia, május 24. csütörtöktől, vagy 25. péntektől vasárnapig.
Elvileg.
Papucsos szervezte a szállást, amiről még részleteket nem tudunk mi sem, pl. pontos cím stb.

Az eddigi két találkozónkból kiindulva a program általában egy közös túra, közös főzés, a jó hangulat garantált!
Tavaly voltak vicces vetélkedők is, szóval biztosan jó lesz.
Szóval megjött a tömítés a hűtőfolyadék bekötéshez, hengerfej OK :) Viszont karbipucera után elkezett szivárogni ott is egy tömítés, úgyhogy a héten még mindig nem lesz motorom. Már nagyon nagyon hiányzik. Ha kész lesz, le sem szállok róla :D
Erről a bükkzsérci hétvégéről mit lehet tudni? Asszem, kicsit le vagyok maradva. Mikor, hol, mi? :-)
Szia!
Nekem tavaly volt cserés. Gyárit nem sikerült hozzá rendelni, kb 3-4 hét várakozás után kibökték, hogy jaaaaa, hát benne van a katalógusban ugyan, de nem rendelhető... Aztán belekerült helyette valami univerzális "egyéb" típus :-/
A gyárira 60 körül mondtak árat (per darab), az univerzális teló asszem 35 körül volt (per pár).
szerintem nagyon...
ha-ha

sziasztok, nincs szerencsétek, újra itt vagyok köztetek
ok, meg van, köszi
Kattints jobb felül az "adatlap" gombra, majd ha bejött az oldal, akkor bal oldalt a "kilépés" gombra, aztán "tovább" gomb, és remélhetőleg a saját neveddel be tudsz jelentkezni
Aj aj.Akkor lehet hogy nem is fogunk Veled szóba állni
Jesszus!
Nagyon fáj?
Mi már lehet csütörtökön lemegyunk, de még tervezés alatt...
Eme nemes eseményre megyek ER-es remek szerkezetemmel és velem lesz kedvesem. Remélem kellemes esemény lesz veletek.
Hetek végének elején érkezek.

Kettes hengerek ereje legyen veletek emberek!

Nem remekelek egyebet mert kezdek meg ....
mi is pénteken indulnánk
bár nem tudom, hogy a szállást papucsos mikortól foglalta le
kriszti vagyok, segítsetek légyszi
nem tudok zarándok néven írni a fórumra, múltkor zongorista volt bejelentkezve és én bejelöltem egy "automatikus bejelentkezést" zongoristánál, egyszerűen nem tudok belépni, ahogy rálépek a fórumra, rögtön zongoristaként tudok csak írni
Péntekre gondoltam.A tyúkom miatt lehet,hogy csak délután(Nagyon délután)
hali, én péntekre szabit vettem ki. Csütörtökön munka után málházok, kialszom magam és péntek reggel tervezem az indulást.
sziasztok, ki mikor indul bükkzsércre? pénteken vagy szombaton?
papucsos, mikortól lehet menni?
Mondjuk- típustól függetlenül- száradjon le a keze, aki így bánik egy motorral, és hagyja ilyen szintre amortizálódni!
Csak a rugót vettem le. Sajna nincs spéci összehúzó szerszámom, így összeszerelésnél tuti szétgyúrta volna a "titkos rugóösszehuzatásom" a festett rugót. Esztétikában jobb lett mint gondoltam :) Valamint a tulaj is elégedett :)