Jól hangzik! Egy tipp: azon a hétvégén lesz nyitott pince napok: a résztvevő borospincékben olcsó vagy ingyenes borkóstolóval, borozással ;-)
Infó itt: http://www.nyitottpince.hu/
Szia, május 24. csütörtöktől, vagy 25. péntektől vasárnapig.
Elvileg.
Papucsos szervezte a szállást, amiről még részleteket nem tudunk mi sem, pl. pontos cím stb.
Az eddigi két találkozónkból kiindulva a program általában egy közös túra, közös főzés, a jó hangulat garantált!
Tavaly voltak vicces vetélkedők is, szóval biztosan jó lesz.
Szóval megjött a tömítés a hűtőfolyadék bekötéshez, hengerfej OK :) Viszont karbipucera után elkezett szivárogni ott is egy tömítés, úgyhogy a héten még mindig nem lesz motorom. Már nagyon nagyon hiányzik. Ha kész lesz, le sem szállok róla :D
Erről a bükkzsérci hétvégéről mit lehet tudni? Asszem, kicsit le vagyok maradva. Mikor, hol, mi? :-)
Szia!
Nekem tavaly volt cserés. Gyárit nem sikerült hozzá rendelni, kb 3-4 hét várakozás után kibökték, hogy jaaaaa, hát benne van a katalógusban ugyan, de nem rendelhető... Aztán belekerült helyette valami univerzális "egyéb" típus :-/
A gyárira 60 körül mondtak árat (per darab), az univerzális teló asszem 35 körül volt (per pár).
Kattints jobb felül az "adatlap" gombra, majd ha bejött az oldal, akkor bal oldalt a "kilépés" gombra, aztán "tovább" gomb, és remélhetőleg a saját neveddel be tudsz jelentkezni
kriszti vagyok, segítsetek légyszi
nem tudok zarándok néven írni a fórumra, múltkor zongorista volt bejelentkezve és én bejelöltem egy "automatikus bejelentkezést" zongoristánál, egyszerűen nem tudok belépni, ahogy rálépek a fórumra, rögtön zongoristaként tudok csak írni
Csak a rugót vettem le. Sajna nincs spéci összehúzó szerszámom, így összeszerelésnél tuti szétgyúrta volna a "titkos rugóösszehuzatásom" a festett rugót. Esztétikában jobb lett mint gondoltam :) Valamint a tulaj is elégedett :)
Mi mikor indulunk akkor?