Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó lett, Gratulalok!
Nem gondoltam volna, hogy ennyit ki lehet hozni belőle!
Mondjuk ha totál szétszedted, Akkor már a rúgott fullra le lehetett volna csiszolni, és kívül- belül matt feketével lefùjni.....
Hat...elvittek...a tobbiek hianyoljak, nekem meg elvitt egy darabot a szivembol... de legalabb ismerosnel van...

Amugy mikor ma vittem az utolso kozos mosasunkra, lattam egy szepseges fekete ERnot, ugy negyed6 fele a Fay utcai OMW-nel...ki volt az? :)
Csak egyhez a baloshoz volt energiám így este :)
Köszikee
Hali népek!

Nagyon jó motoros cimborám árulja a hátsó dobozát, kihasználatlanság miatt!
A méretei:
kb. 51x42x29cm, 40L a doboz és az ára 17 ezer ft.

Akit érdekel az Lacát keresse az alábbi telefon számon:

+3670/2031368

Képek pedig itt láthatóak:
Ahogy az okosak mondani szoktak, a lenyeg, hogy neked nem lett bajod Egyebkent meg a magam reszerol ezt ram vetitve mindigis baromsagnak talaltam...legutobb is mikor a motor osszetort, nekem meg kutya bajom nem volt, meg nekem volt buntudatom, hogy en jol vagyok o meg nem ...
20-974-55-59
ja, már csak mi hiányzunk onnan...
még az a szerencse, hogy élve megúsztad
képzeld csak el, ha nem lehetnél tkb tag...
Nem túl kedves, régi kis story.

Röviden: Egy jobbos kanyarból kiérkezve hirtelen komolylejtésbe kezdett az út, és ezt megspékelte egy balos kanyarral. Sok volt a sebesség is. Pánikból rámarkoltam az első fékre, blokkolt a kerék, és innentől már csak utas voltam, pontosabban még az se.

Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúsztuk az esetet, és a Kawa is következő évre helyreállt.

Már csak élményként emlegetem.
A rugót összehúzod (erős drót, vastag kábelkötegelő stb., lényeg hogy stabil legyen, ha lecsúszik csúnya dolgokat művelhet), lehúzod a felső takaróműanyagot, és alatta máris megjelenik a felső részt a szárhoz rögzítő kontraanya. Bedugsz vmit a teló felső rögzítőpontjához, lelazítod a kontraanyát, majd óvatosa a tetejénél fogóval fogóval megfogod a szárat, és letekered a felső részt.

Nem bonyolult művelet. Sok sikert!
Ezt már twisztelheti- annak a krómnak annyi kb.- de kellő kitartással egészen fel lehetne hozni!

Én is így csináltam, amikor kellett.
Fogj egy, kb 60 centis vászondarabot, tegyél rá krómtisztítót fogd meg a két végét,a közepét húzd be a rugó közzé egyszer csavard körbe aztán tvisztelj,és már kész is! Ja, néha tekerd egy menettel lejjebb,(vagy feljebb)
Majd Mhmax megírja- de szerintem jobban jár, ha valahogy csavarhúzóval stb bejuttatod a króm tisztítót a belsejére- szopattyú meló lesz az tuti!
Hülye
Hosszában végigflexeled a rugót és máris pucolhatod a rozsdát
Bocsesz ezt nem tudtam magamban tartani.
Valószínűleg lüke vagyok, nekem úgy kellene szétszednem hogy a rugót venném csak, le hogy alatta a rozsdát szépen feltakarítanám, a szimering és az olaj maradna benne. Ezt hogy lehetne megoldani?
Az ám!
Örülök, én is várom, hogy össze jöjjön anyagilag az enyemen is, kíváncsi leszek, változik- e valami!
Soltvadkerti kemping?

Én is gurultam egyet: családi kerti sütés-főzésre Újhartyánra.

Megerősítem, mennyire motor lett a motorból teló olajcsere után!
Mennyi troger egy rakason
Nem csak hanem es
Tegnap mi is karikaztunk egyet de sajna fenykep csak az emlekezetunkben talahato csak azt nem tudom feltolteni!
Azt majd csak a tied kap Bukkzsercen!