Tehát arról van szó, hogy a zárólapot tartó gyári peremet le kell esztergálni a telóról, és vágni kell rá egy menetet. Ezután csinálni kell egy belül menetelt "kupakot" a régi perem pótlására. Így ezentúl nem a perem, hanem a kupak fogja tartani a zárólapot, ami alatt a teleszkóp szimmering van.
Tulajdonképpen amint leesztergáltátok a peremet, már az egész teló szétszedhető. Erről sajnos nem tudok túl sokat írni, mert szakemberrel csináltattam.
Hozzá kell tennem, hogy az XJ által említett megoldás így utólag jobban tetszik, legalábbis szebb. Ez viszont később is bontható.
Szép napszakot
Valaki nem tudna felrakni képet az első kerékről akarom mondani inkább a km óra meghajtásról ,hogy kellene állnia (most az enyém kis híján függőlegesen áll) . Sajnos az én vasamat valami kókler rakta össze és spirált nem tudom bekötni mert el van fordulva a meghajtó rész.
Én már szedettem szét a hátsó telót.
Baleset miatt cserélni kellett volna, de horror lett volna az ára, mert bontóban nem volt.
Csináltam szép rajzokat róla, megpróbálom előkeríteni.
Az enyém a legutolsó 2005-ös évjárat, akárcsak a tiéd.
Hogy mennyire csaptam szét? Tényleg látni szeretnéd?
Ha gondolod tehetek fel pár képet.
Mennyire csaptad Té szét azt a motort, hogy még a hátsó telo is cserés lett?
Gondolom, az általad vázolt megoldás az újabbaknál is működik...
Tulajdonképpen amint leesztergáltátok a peremet, már az egész teló szétszedhető. Erről sajnos nem tudok túl sokat írni, mert szakemberrel csináltattam.
Hozzá kell tennem, hogy az XJ által említett megoldás így utólag jobban tetszik, legalábbis szebb. Ez viszont később is bontható.
Itt vagyok peldanak okaul en is :-) .
Valaki nem tudna felrakni képet az első kerékről akarom mondani inkább a km óra meghajtásról ,hogy kellene állnia (most az enyém kis híján függőlegesen áll) . Sajnos az én vasamat valami kókler rakta össze és spirált nem tudom bekötni mert el van fordulva a meghajtó rész.
Előre is köszi
Baleset miatt cserélni kellett volna, de horror lett volna az ára, mert bontóban nem volt.
Csináltam szép rajzokat róla, megpróbálom előkeríteni.