Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd a csapat megsemmisíti..
ja, sok züllött motoros..
elküldtem
Újabbaknál?
Az enyém a legutolsó 2005-ös évjárat, akárcsak a tiéd.

Hogy mennyire csaptam szét? Tényleg látni szeretnéd?
Ha gondolod tehetek fel pár képet.
Tibi!

Mennyire csaptad Té szét azt a motort, hogy még a hátsó telo is cserés lett?
Gondolom, az általad vázolt megoldás az újabbaknál is működik...
Némmájazalkeszokat!
Isten őrizzen megsemmisíteni, hozd el!
Raboltam 1l házi alma páleszt.Elvigyem vagy megsemmisítsem?
Tehát arról van szó, hogy a zárólapot tartó gyári peremet le kell esztergálni a telóról, és vágni kell rá egy menetet. Ezután csinálni kell egy belül menetelt "kupakot" a régi perem pótlására. Így ezentúl nem a perem, hanem a kupak fogja tartani a zárólapot, ami alatt a teleszkóp szimmering van.
Tulajdonképpen amint leesztergáltátok a peremet, már az egész teló szétszedhető. Erről sajnos nem tudok túl sokat írni, mert szakemberrel csináltattam.

Hozzá kell tennem, hogy az XJ által említett megoldás így utólag jobban tetszik, legalábbis szebb. Ez viszont később is bontható.
Nem csak occccccaaaaa
Hozzatok le Draga mert sajnos tele vagyunk uzbegisztani menekultel akinek semmilye sincs.
Itt vagyok peldanak okaul en is :-) .
szia köszi a segitséget az e mail cimen moha1975@freemail.hu
ismerős szitu, lásd 14074 hsz.
gggyyyyááá ez az köszönöm
Szép napszakot
Valaki nem tudna felrakni képet az első kerékről akarom mondani inkább a km óra meghajtásról ,hogy kellene állnia (most az enyém kis híján függőlegesen áll) . Sajnos az én vasamat valami kókler rakta össze és spirált nem tudom bekötni mert el van fordulva a meghajtó rész.

Előre is köszi
jó puncsolást a sógornál...
nekünk van egy sátrunk, ha gondolod nagyon szívesen kölcsön adjuk neked
Köszi szépen előre is!
Én már szedettem szét a hátsó telót.
Baleset miatt cserélni kellett volna, de horror lett volna az ára, mert bontóban nem volt.
Csináltam szép rajzokat róla, megpróbálom előkeríteni.
Jó, de akkor is több napos, szép hely megnézegetős, szerpentines az a 8-900 km, nem?
Élsz te még királylány?
Ne ess a kardodba!Idén nekem kábé 8-900 az egész futásteljesítményem.Na de várom a Szebb Jövőt drága barátaim.
Előtte még Vir szigete.Közelebb és olcsóbb.