Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen szűkszavú vagy ...szom?
zongorista persze alig várja már, hogy a pipaszár lábaival ismét talicskázhasson veled
Kösz srácok, de elvagyok addig, csak ott ha lehet ne maradjon el!
hát ja...már alig várom, hogy bőrtangában, lisztes képpel, szédelegve a bólyák között lássalak titeket srácok...
levigyük bükkzsércre? ha tényleg szükséged van rá, akkor félreteszi neked az uram
már nem sok nap van addig, ezt is megértük...
nem volt ott a gazdája...okosban
bükkzsércen elmúlik a sárgaság, kitartás zimi
ki volt az a felelőtlen, aki odaadta?
Na nem azért, mert nem boldogultál vele, hanem hogy nem adod vissza!
jól saccoltál fisim
dehogy honda, KAWASAKI
sárga vagyok!

neeem irigység, csak malária.
hát igen...ez jó nagy kategória váltás
Köszi, de 5x2800 pénz azért nem kevés, ezért egyet értek Fisivel: nagyon szívesen átutalom én is, ha küldesz egy számlaszámot az e-mail címemre (adatlapomon megtalálod.)
100-110. De két személlyel így is fasza volt! Facebook ma este nem jó, talán majd máskor... eléggé elfoglalt vok.
Szia Bitu!

Most láttam a sok komment közt a kérdésed.
Nem tudom- Laca le másolta- e a bukócsövet..
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a csapatásod ma!
A keret rendszer hasonlít a Tiédhez, de persze a kivitlezés- a más igények miatt kicsit más...
Mennyivel dörgölted a masinkának?
Face- ma este?
Bizalom nélkül machete-vel járnék! Természetesen ráér! Ott találkozunk
Beatrice.. Bp. Tabán.. most értem haza.. na csak mondom. Amúgy a hétvégén volt egy Budapest-Esztergom-Dunabogdány-Budapest-Dunabogdány-Budapest! (Nincs ismétlés, ennyi volt!) És Esztergomtól Dunabogdányig vissza olyat kanyarogtaaaam... mondom ooolyaaaaaat, hűűűű Volt egy Octavia RS előttem, és olyan tökéletesen választotta meg a sebességet, hogy nem volt útban, viszont előre láttam a kanyar ívét, így pont jól tudtam sebességet választani. Jah, és ezt két személlyel. Soha rosszabbat. Éljen a munka ünnepe
Nem tudja valaki hogy mi van az uj vizsga tarifaval? emelik? ha igen, mikor? augusztusba van muszakim, de ha emelik a dijat, megyek elobb.
Hé TKB, remélem mind motoroztok!
Sajnos én most sem tudtam elindulni sehová...

Röhej, hogy még egy szezonnyitó túra keretében sem jutottam el legalább a Pilisbe, most majd Bükkzsércen fogok igazi szerpentint látni először az idén. Grrrr....
Nagyon szép ez a gép, gratula
Kinek kell, az alig fél éves alig használt Hokrkr..csirkeszarnyat, már fél éve építeni!?