Köszi, de 5x2800 pénz azért nem kevés, ezért egyet értek Fisivel: nagyon szívesen átutalom én is, ha küldesz egy számlaszámot az e-mail címemre (adatlapomon megtalálod.)
Most láttam a sok komment közt a kérdésed.
Nem tudom- Laca le másolta- e a bukócsövet..
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a csapatásod ma!
A keret rendszer hasonlít a Tiédhez, de persze a kivitlezés- a más igények miatt kicsit más...
Mennyivel dörgölted a masinkának?
Face- ma este?
Beatrice.. Bp. Tabán.. most értem haza.. na csak mondom. Amúgy a hétvégén volt egy Budapest-Esztergom-Dunabogdány-Budapest-Dunabogdány-Budapest! (Nincs ismétlés, ennyi volt!) És Esztergomtól Dunabogdányig vissza olyat kanyarogtaaaam... mondom ooolyaaaaaat, hűűűű Volt egy Octavia RS előttem, és olyan tökéletesen választotta meg a sebességet, hogy nem volt útban, viszont előre láttam a kanyar ívét, így pont jól tudtam sebességet választani. Jah, és ezt két személlyel. Soha rosszabbat. Éljen a munka ünnepe
Hé TKB, remélem mind motoroztok!
Sajnos én most sem tudtam elindulni sehová...
Röhej, hogy még egy szezonnyitó túra keretében sem jutottam el legalább a Pilisbe, most majd Bükkzsércen fogok igazi szerpentint látni először az idén. Grrrr....
Na nem azért, mert nem boldogultál vele, hanem hogy nem adod vissza!
neeem irigység, csak malária.
Most láttam a sok komment közt a kérdésed.
Nem tudom- Laca le másolta- e a bukócsövet..
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a csapatásod ma!
A keret rendszer hasonlít a Tiédhez, de persze a kivitlezés- a más igények miatt kicsit más...
Mennyivel dörgölted a masinkának?
Face- ma este?
Sajnos én most sem tudtam elindulni sehová...
Röhej, hogy még egy szezonnyitó túra keretében sem jutottam el legalább a Pilisbe, most majd Bükkzsércen fogok igazi szerpentint látni először az idén. Grrrr....