Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3x is
Drbigmac!

Esetleg nem maradt egy ilyen kipu felfüggesztésed? Ezek kellenének- pirossal jelölve az ábrán!
Parabellum! Te tudsz egy eladó RD 500-ast?
Szia Krisztim!

NA haza értem, nem rég illetve délután 6 felé- hogy az anyját rakná teherbe a kipufogó rögzítés elhagytam- húúúúúú

Épp az a gáz, hogy nem vettük észre -Szoboszlón még megvolt, de látszik a képeken, hogy már le volt lazulva

No most rendelhetek ezt is- ki tudja lesz- e meg mennyiért..

Itt vannak a képek- előre bocsátom, hogy nagyon csalnak, ez is kiba szélesnek látszik élőben sokkal kisebb az egész!
Mégis kellene fékkar ajánlat is.

Köszi.
Sziasztok!

Sajnos eldőlt a motorom és a jobbos tükör letört. (A fékkar vége is, de azt már láttam 1600ért. :) )Nem tudjátok hol lehet venni? Olyan lenne jó mint a bal oldali, mert a jobbosnak rövid a karja és csak a vállamat látom.
Előre is köszi.
U.i.:Króm színű kellene mindneképp.
aztán vigyázz ám magadra, nehogy elkapja a himbi-limbidet egy tűzrőlpattant szoboszlói menyecske
küldj képet, ha kész a remekmű, kíváncsi vagyok
ezek szerint állati hasznos a tréning, gratula, ügyes vagy
Na, hali banda!

Üdvözlet Hajdúszoboszlórol, készül a mura ló segg a kawara..

Zimi!
Megvan a cucc, hazafelé beadom.

Tibi!

Minden irigyletem! Majd okitod a bandát Bükkon!

Krisztim!

Kitartás!

Mindenkinek szép hétvégét!
Igen ez volt az.Köszi.
Azt terveztem, hogy csak a ma délután (tréning végeztével) számolok be, de mivel ennyire érdeklődtök gyorsan írok egy pár sort az első napról.
Számomra a két legfontosabb momentum:
2 óra gyakorlás (ez ugye nem folyamatos) után karcoltam a lábtartót
Délutánra 1 kézzel csináltam a dupla 8-as gyakorlatot a rendőrök szűkített 8-asában. Ez persze expert szint, Fiedor Feri mondta, hogy próbáljuk ki. Felfújtam a pofámat, és addig csináltam, míg nem ment pöpecül.
A kemény jelzőt semmiképpen nem használnám a tréningre, legfeljebb a fejlődés tekintetében . Az oktatók nagyon jófejek, és minden gyakorlat után kijavítanak, így 3. próbára általában mindenkinek menni szokott a gyakorlat.

És ami a lényeg: A kis Kawa nagyon durván jó partner a gyakorlatokban!
Egyedül a lassú gyakorlatoknál volt egy pici kínom, mégpedig, hogy amikor zárt gázállásból adok neki egy kis gázt, akkor egy "erősebbet" ugrik. Ez persze könnyen kiküszöbölhető, két kéznél csúsztatott kuplung, egy kéznél hátsófékkel feszített módszerrel.

Egyenlőre ennyi... hosszabb beszámoló majd du.
OKsa
köszi
az alábbi linken megtalálod, remélem erre gondoltál:
https://picasaweb.google.com/1...
Isten hozott, köszi a videót!
üdv !
bocs, hogy idepofátlankodok" hozzátok"
én egy éve csináltam végig velük a két napot.
az önbizalmam romokban hevert, estem-keltem
de a tanultak később jöttek be, nagyon megérte megcsinálni.
a csapatban 3 v. 4 lány is ott volt és ügyesek voltak.
(ez a vidi nem akkor készült)
http://youtu.be/skGcsEqBtW8

Én is leugrottam Kécskére, jó levegő napsütés, a Tisza parton megittam egy kisüveges citromos Gössert, hazafelé pedig frissen sült kenyeret és kiflit hoztam a családnak.

Az első teló olajcsere után úgy teszi a dolgát, ahogy kell. Nem gondoltam előtte, hogy ez a motor komfortos is tud lenni, normális csillapítás van, eltűnt a bizonytalanság az elejéből.
Yamaha?
Tényleg, az még nem volt.

Megnéztem ezt az rd500lc-t, de nem vágyom 4 hengeres 2 ütemű motorra. Azért 22 literes tankja, hogy legyen 200 km hatótávja legalább. 10 liter simán 100-on, szerintem.
Ma egy ilyen felére egy anyagi csőddel.
mindenképpen írj, hogy milyen volt, nagyon kíváncsi vagyok
egyik barátom volt rendőrök által tartott technikai tréningen, hát...ő is mondta, hogy nagyon-nagyon kemény volt és állati hasznos
na sziasztok srácok, 4 napja nem ültem gép előtt...
és akkor ismét mondhatom a szombat esti szokásos monológomat:
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig kortyolgatom a jó hideg, mentes sörömet
DE:
ma voltunk motorozni zongoristával, a mai termés kb. 160 km, nem sok, de legalább összejött, jó levegő, napsütés
Egy ilyen tréninget végig csináltam.Rendőrökkel.Kemény volt.De hasznos.
Ha már japán akkor mit szólsz az RD500LC-hez?Régi de legalább ritka.
A sörötöket soha nem feledem!
Mindenképpen oszd meg, érdekel.
Én csak 2 évet motoroztam az er5-el és már a 3. japán márkát próbálom. Engem minden tapasztalat érdekel.