Az Opellal majdnem én is beszoptam az olajcserét.Ahhoz meg egy spéci TORX 30-as Crowa dugót kellett vennem.Egy nap késés meg 1600 kidobott pénz de megoldottam.Vagyis a káposzta zabálók is bekaphattyák.Már szinte nincs olyan csavar az autókon amit alap szerszámokkal szerelni lehetne.Egy generátor szíj csere régebben napi rutinból ment.Most meg szervízkocsi kell hozzá?
Én meg hogy verném bele az összes köcsög, csigazabáló mérnökébe: azt hiszitek, földi halandónak van spec. 23-as szerszámja, dugókulcsa, vagy tudja a fene, amivel az olajleeresztő csavart és az olajszűrő házat ki lehet tekerni?
Feladtam. Viszem szakihoz. A qrva életbe, azt hittem spórolok pár ezer Ft-ot.
Igérem lesz! Nem felejtettem el, azóta mióta emileztünk (kb 4napja) ma mentem egy keveset és a helyzet nem változott, minden a legnagyobb rendben van. Ha az idő engedi hétvégén lesz motorozás és akkor kaptok egy teljeskörű helyzet jelentést
Egyébként Pesten a sulim előtt láttam egy piros-fehér 600 RR-t, szintén fekete hatszögletű matricával, sárga kerekkel. Lehet egy napon voltatok. Amúgy köszi a választ, azt hittem szerezhetek ilyet valahonnan...
Most februárban vizsgázott a motor és körbe röhögtek, hogy ki volt az a barom amelyik ráragasztotta...
Amikor 2010-ben vizsgázott a motor egy vén faszi ragasztotta rá, tipikus régi vágású kék kötényes... mert hogy "majd környezetvédelmi besorolásba kell venni a motorokat is..." én is csak néztem nagyokat
Ráadásul a fékpadon úgy rámarkolt az első fékre mint a lapátnyélre... úgy kaptuk el a motort egy másik motoros cimbivel... majdnem felborult
Előtte egy régi CX 500 volt a fékpadon és az nem harapott úgy mint az Inazuma fékje...
Aznap minden kaptunk fekete matricát.... most viszont februárban leszedték egy másik vizsgabázison
Milyen néven keressem?
Mivel sokat járok kétes minőségű és tisztaságú utakon, előbb utóbb úgyis be fogja hozni az árát.. hiszen egy defekt megjavítása sem kerül lényegesen kevesebbe mint ez a beavatkozás, és akkor a bosszúságról, és ha túrán történt, időveszteségről még nem is beszéltünk
Asszonypajtásnak lenne....
Előre is köszi a válaszokat!
Ricsi