Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán mire át öntöd 5x mellé megy, tököljön a fene vele. Így csak ki kell önteni..
Bele a Tiszába ugye?
Megoldjuk Zimi. délután fogok haza jönni, majd berakom a kerítés mellé max a kutya szét rágja...
A fene a pénzes formádat!Hát micsoda úri muri ez?Aláteszel valami edényt(műanyag kanna oldalt kivágva)aztán áttöltöd az üres olajos flakonokba lezárod aztán annyi.Látszik hogy a németeknél megfertőztek a ződek.
én egy régi lábosba tolom, onnan meg ásványvizes palackba töltöm egy erre elkülönített csészével, így csak a tölcsérvol plusz költség, kb 200 pénz
Mondjuk erre nem is gondoltam... De amúgy sem hosszú utakra tervezem használni, hanem a városban való vergődésre, és legalább nem sima cipőben tolom, hanem magasszárúban. Ugyan van egy turabakancsom, de az meleg, és mire felveszem lemegy a nap. Remélem ezt nem kell annyit füzögetni
Nekem egy ehhez hasonló van, patronok nélkül. Defekt spray meg van külön.
Még ER5-ös korszakomban rendeltem, nem tudom mennyi volt, de nem drága, az biztos.
Arra jó, hogy egy lyukat eltömíts vele, de igazából a felniről levéve, belülről lenne a szakszerű.
na csak ne képzelődjél!
Na pont ezért kapcsoltam be a gépet most reggel, hogy megkérjelek:
Hozzál nekem is egyet!

A bibi csak az, hogy mi családi programon leszünk Inárcson. Ha estefelé jössz haza, akkor lehet, hogy itthon leszünk már.
Mindegy, akkor beadod a szomszédnak vagy szembe, vagy mellettünk, ha ez nem gond.
Hali!

Ha megtalálod, köszi Itt aza a lényeg, hogy kis helyen elfér és teljes megoldást nyújt, mondjuk nem 2, 5 bárra fújja, de annyit beletol, hogy jó az első kútig és azért nem 5 percenként van defekt... reméljük.
2-esével lehet kapni a patronokat 5-7 euro... majd ránézek XJ patronjára, hátha igazad van :D
Á, ez az időzóna másik széle - olyan, mintha egy órával korábban lenne. De igazad van, ideje lezárni a napot. Jó éjt!
Hehe, elképzeltem Zimit miközben dob egy hátast!

Mikikèm!

Belgáknal sosincs éjfél!?
Zimi!

Ha Neked is kell ilyen, Akkor jelezd, mert jövő vasárnap délután- hazafelé menet be tudnám adni Neked!
Nagyon szívesen!
Nekem is ezért tetszett meg, és tényleg mindenhez jól jön, amikor az a cél, hogy ne pancsold szét a veszélyes hulladékot. Pl. a korábban tárgyalt láncmosáshoz is használom. Mert ugye az ilyen dolgokat benzinkúton, szeméttelepen stb. kéne kiönteni, oda meg egy kádszerű cuccal nem olyan egyszerű elszállítani (OK, átöntöd flakonba, de ez akkor is praktikusabb). Arról nem is beszélve, hogy lényegesen kisebb a b@ssza meg faktor, ha ezzel csúszol el a garázsban, mintha egy teli tál (kád) fáradt olajat vittél volna ki éppen...
Na ez igaz, bár motornál talán ez nem sokat számít... Egyébként igen, autóhoz is használható, szerintem arra is találták ki (legalábbis még nem találkoztam motorral, amibe 8-10 liter olaj kellett ).
Te sem...!
Azt hiszem az "Idiota"-nál elírtad a saját neved, de azért mi tudjuk...

Egyébként neked mi a bajod? Mindenki úgy vezet, ahogy neki tetszik és kényelmes.
Legközelebb mibe, vagy inkább kibe fogsz belekötni?
Igen. Csak ez nekem azért tetszik, mert ebbe rögtön elzárva el is viheted kiönteni a fáradt olajat.
hát ez tényleg fele annyiba kerül, bár ez 8 literes, amaz meg 10.
Á köszi Mikikém!

Már üzenek is a debrecenieknek, nemsokára megyek úgyis Hajdúszoboszlóra- egész pontosan jövő hét végén- be is szereztetem a debreceni cimborával a cuccost!

Még sokszor kösz!
Ha már vásárlás téma, gondoltam megkeresem a defektjavító szett linkjét, amit a nagyvas.hu-ról rendeltem - de már úgy látom nem árulják. Na mindegy, ha valakit érdekel, utánanézek, Slime a márkája. Hasonló, mint a Krissal által belinkelt, a doboz mérete is, csak nem patronok vannak benne, hanem egy mini kompresszor (meg nyomásmérő), ami motoraksiról is simán megy (vagy Fisi frissen beújított szivargyújtójáról akár ). Drágább is volt, de annyiból jobban tetszik, hogy nem egyszer használatos, mint a patron, hanem defekt nélkül is hasznát veszem. Mondjuk ha egyszerre kapsz defektet és merül le az aksid, az szívás! Bár akkor járasd a motort.

Egyébként lehet hülyeséget kérdezek, de az a patron az nem ugyanaz, mint amit a szódához árulnak (árulnak még ilyet?)? Ugyanúgy szárazjég van benne, legfeljebb nagyobb. Mert akkor meg lehetne játszani, hogy patron nélkülit rendeltek, itthon a teszkóban meg vesztek szódás patront hozzá olcsóér'.
Ez hasznos, autóhoz is lehetne használni.
Én úgy oldottam meg, hogy egy 5 literes kannának levágtam az oldalát, így elfektetve olyan lett, mint egy kád. Ebbe eresztem az olajat.
Most itt látva a nagy vásárolgatást (illetve a tervezgetést ), nem is értem, miért nem ajánlottam eddig. Debrecenben van egy tök jó bolt, szerintem országos szinten is a legjobb - maga a bolt picike, kb. mint egy szoba, de ne tévesszen meg, iszonyat nagy raktár tartozik hozzá, szinte minden van, ami meg nincs, azt megszerzik neked. Ezt szó szerint értsd - bemész, mondod hogy neten láttál ilyet, eladó kiguglizza, megmutatja, ez az? Ez. És beszerzi olcsóbban. Akár. De egyébként is iszonyat jó fej, nemcsak eladó, hanem motoros is, tényleg ért is hozzá, hogy mit árul, és nem a terméket akarja tukmálni, hanem neked segíteni. Na lényeg a lényeg, nekem az egyik legjobb boltos élményem a mai napig. (És ha már cipőről volt szó, én ott vettem a felszerelésem egyik legminőségibb darabját, a Dainese csizmámat - 30 ezer alatt, utolsó darab volt, szóval ilyeneket is ki lehet fogni.)

A bolt a Nyíl utca 110. alatt van, debreceniek előnyben, de van webshop része is házhozszállítással, szóval bárhonnan lehet rendelni. Cím:
http://www.motorarzenal.hu
A webshop viszont ritkán frissül, azaz jópár termék nincs rajta fenn, ami valójában rendelhető, szóval ha valamit kerestek, érdemes rákérdezni, nincs-e meg.

Na és hogy mindez miért jutott most eszembe: megláttam Fisi tartályát, és én is majdnem olyat vettem az említett boltban - egyébként baromi hasznos, mindenkinek ajánlom -, csak olcsóbban. Ehun van ni:
http://www.motorarzenal.hu/ind...
Ez így is majdnem feleannyiba kerül, mint a bázismotornál, ha meg egy debrecenivel meg tudod beszélni (Norberto mintha debreceni lenne, nem?), hogy vegye meg és vigye el mondjuk Bükkzsércre, akkor a postaköltséget is megúsztad. (Ez egy műanyag tartály, üresen szinte nincs súlya, szóval könnyű lesz szállítani.)

Remélem segítettem! Tényleg király a bolt, nézzetek be, ha tudtok.
Igen. Főleg, ha a gép szórakozik.
Maga mindent kétszer mond- kétszer mond?!